Влез

View Full Version : Моми4ета кажете

08-30-2007, 11:31
Намирате ли правенето на свирки за гнусно.мн моми4ета мислят така и сам 4увала 4е ако го правят после се 4удят ккак 6те целунат мом4ето за6тото било супер отвратилетно тва.просто тжа им било под достоинството. вии мислите ли 4е е гнусно и по този на4ин моми4ето се 4увства унижена? на вас ли4но доставя ли ви удоволствие когато правите свирки?

krisi_pisi
08-30-2007, 11:57
Еми гледай сега всеки си има свое мнение и сам решава какво да прави и какво не.На мен лично не ми харесва много идеата за свирките и не съм сама имам приятелки който са правили поне един път и са се отвратили.Има други момичета на който им харесва и се възбуждат от това .

plah4eto_
08-30-2007, 12:01
Estestveno,4e e gnusno.Pyk zamisli se malko-moje predi polovin 4as da e pikal i samo da go e iztryskal,kakto obi4at da pravqt mom4etata.I ti posle da go lapne6,pylno s bacili :? E tva ako ne gadno,nz koe e,ne moga da povqrvam,4e ima hora,koito se prinizqvat 4ak dotam,apfff

rihannka
08-30-2007, 12:01
prava si krisi_pisi
vqrno e che ima razlichni vkusove.na mene lichno mi haresva ,sigurno zashtoto go pravq samo na edno momche a ne na koit mi padne =D>

krisi_pisi
08-30-2007, 12:04
na mene lichno mi haresva ,sigurno zashtoto go pravq samo na edno momche a ne na koit mi padne =D>

Има момичета ,който го правят на който им падне и пак им харесва :)

rihannka
08-30-2007, 12:07
i tuka si prava :lol: ima sekvi momi4eta,no az se gordeq che go pravq samo na edin...vmisal ne che praveneto na svirki e neshto s koeto trq se gordeesh,no pone ne go pravq na vseki i ne mislq da go pravq na dr osven na moito bebche :P

senoritata
08-30-2007, 12:10
ли4но на мен не ми допада [-X

Лилиту
08-30-2007, 12:11
кво му е гнусното бе? ти да не духаш на мръсни или на мангали че да е гнусно

sexy_for_you
08-30-2007, 12:58
Не съм пробвала,не знам к'во е.Но смятам да опитам като му дойде времето.

1337 user
08-30-2007, 13:02
Estestveno,4e e gnusno.Pyk zamisli se malko-moje predi polovin 4as da e pikal i samo da go e iztryskal,kakto obi4at da pravqt mom4etata.I ti posle da go lapne6,pylno s bacili :? E tva ako ne gadno,nz koe e,ne moga da povqrvam,4e ima hora,koito se prinizqvat 4ak dotam,apfff

пълни глупости и измишльотини списани от неграмотен юзър.

пенисът е едно от най-чистите места по мъжкото тяло!
УСТАТА е най-мръсното - 2000+ бацили, коки и какво ли не!

ПО тЕМАтА : кой както го усеща - гнусни неща в секса и любовта няма!

maybelline
08-30-2007, 13:10
Правенето на свирки не е гнусно,а напротив - доставя страхотно удоволствие и на двамата партньори.Разбира се,всеки си има своите предпочитания,но когато истински обичаш някого и искаш да му доставиш удоволствие,оралният секс е отличн начин и в него няма нищо гнусно или отвратително.Разбира се,преди това момчето трябва да си е измило пениса;)

CuteBaby
08-30-2007, 13:32
Еми както казаха преди мен за всеки е различно...за мен не е гнусно(не е и най-приятното изживяване) ама все пак е хубаво да виждаш че доставяш удоволствие на любимия човек,а не на всеки срещнат.И както каза Technof@n все едно ако те лиже момче да каже че го е гнус или че му е под достойнството и че се принизява....

WaKo
08-30-2007, 13:57

Миличка, миличка, вземи прочети преди да говориш глупости - урината трябва и в 99,9% е СТЕРИЛНА - а това ако не знаеш значи каквато и да е липса на живи или вегетативни форми на живи организми ( бактерии, бацили и всякакви други ) Урината не само, че е стерилна, ами и служи за промиване на пикочния канал от всякакви замърсявания и бактерии попаднали от външната среда и от уста ти докато си му духала. Така че бъди сигурна, че колкото по-скоро е пикал преди да му духаш, толкова по-малко бактерии ще има.

Violenza
08-30-2007, 14:27
Не съм правила. Едва ли и ще правя.

marina star
08-30-2007, 14:30
6te go kaja kratko i qsno:obojavam svirkite!!!
......i sam momi4e.... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Sexapilna_kukla
08-30-2007, 14:48
Авторката, извинявай, ама като ти чета "умните разсъждения" се чудя дали имаш поне 12... ](*,)
Спокойно, като порастнете ти и твоите приятелки, начина ви на мислене ще се промени... #-o

MaRiNkA_16
08-30-2007, 18:10
ami da pravi mi ydovolstvie za6toto znam 4e na priqtelq my mi haresva a i toi mi pravi 6pakli i daje se celyvame sled tva i po4vame da pravim sex i ne mislq 4e e gnysno.......ama vseki si ima mnenie koeto se promenq

pepelqna
08-31-2007, 00:58
АЗ ЛИЧНО НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е ГНУСНО,АМИ АКО И МОМЧЕТАТА МИСЛЯТ ЧЕ ЛИЗАНЕТО Е ГНУСНО КВО ПРАИМ ТОГАВА?Я СЕ СТЕГНЕТЕ,АКО МОМЧЕТО Е НЯКАКЪВ НЕХИГИЕНИЧЕН МЪРЛАЧ ЧАК ТОГАВА МОЖЕ,НО ВСЕ ПАК ВИЖ В КОЙ ВЕК СМЕ...ЕДВА ЛИ ИМА ЧАК ТАКИВА.Е,ВСЕ ПАК ВСЕКИ САМ СИ РЕШАВА....

krem4et0
08-31-2007, 06:40
Не го намирам за гнусно. Напротив, обажавам дая го правя. Никога той не ме е насилвал, инициативата си беше моя. Харесва ми и не е отвратително грам. Напротив. Мен лично много ме възбужда и ме избива една влага.............дори съм свършвала от тов без той да ме докосва!

08-31-2007, 06:58
i men ne me e gnus...daje obojavamm da pravq sfirki... ne moga da si obqsnq nqkoi za6to gi e gnus da pravqt...spored men tfa si e ne6tu savsem normalno i estestveno... \:D/ ;-) ;-) ;-)

08-31-2007, 07:53
А някоя от вас пробвала ли е след като той и свърши в устата да задържи спермата в устата и после да целуне момчето и двамата да започнат да си прехвърлят спермата от уста в уста и така колко ще издържат. :smt008

08-31-2007, 08:03
А някоя от вас пробвала ли е след като той и свърши в устата да задържи спермата в устата и после да целуне момчето и двамата да започнат да си прехвърлят спермата от уста в уста и така колко ще издържат. :smt008
tи па се изказа..

sweet_f4e88
08-31-2007, 09:40
Не мисля, че е гнусно да доставяш удовоствие на партнцьора си, освен ако самата ти не го желаеш! Всеки сам си решава и преценява!

rashito0o
08-31-2007, 09:49

Аз лично мисля да оптам с момчето с което ще се задаржа най-много не със секи срещнат :!:

sexy_for_you
08-31-2007, 12:50

Аз лично мисля да оптам с момчето с което ще се задаржа най-много не със секи срещнат :!:

И аз така :P

Armeika
08-31-2007, 13:22
Защо да е гнусно ? Как може да ви е гнус от човека които обичате ? Според мен не е гнусно когато го правиш от любов !!! :-)

IKisseDAGirL
08-31-2007, 14:14
Като бях малка и неопитна, и аз си мислех така :P Добре че мъжа ми е от по-настоятелните :P Сега никак не мога да се оплача :)

kalpazanka
08-31-2007, 14:18
Не е гнусно грам, стига да се поддържа лична хигиена.

gag4o
08-31-2007, 14:26
Ами ако момчето е Плъх като тебе може и да не се мие...
Дори и Урината да е като четка за бактерии аз винаги преди секс се къпя(когато мога) и приятелката ми също. АКо някой път не съм го мил и леко намирисва след тежък ден не и давам да го прави докато не се измия. Иначе аз обичам да си я лижа но Представете си ако тя не се е мила 5 дена...Но като и тя се мие и аз няма никакъв проблем Обичайте се

didivid
08-31-2007, 15:29
Аз никога не съм правила такова нещо, но смятам, че е супер гнусно!

08-31-2007, 18:28
Ами...отчасти е гнусно,но пък като се замислиш,че това нещо те радва...може би си струва да опиташ поне веднъж,ако не ти хареса-няма да го правиш,ако ти хареса-ще го правиш!
Въпрос на избор и вкус :lol:

08-31-2007, 18:43
Никога такива гнусотии-айде пък чак толкова не заслужават тия мъже!

08-31-2007, 19:19
бе не е най-приятното изживяване за момичетата,ама то си е нормална част от секса...или по-скоро от любовната игра.Освен това ако момчето поддържа добра хигиена няма проблем.

08-31-2007, 19:57
За мен не е гнусно да доставям удоволствие на човека,който обичам по този начин.Както и той на мен. Не мога да кажа ,че го правя често ,тъй като той не го изисква от мен.Просто понякога спонтанно стигаме до там и е наистина красиво.

Rocko_perka
08-31-2007, 19:58
За мен не е гнусно да доставям удоволствие на човека,който обичам по този начин.Както и той на мен. Не мога да кажа ,че го правя често тъй като той не го изисква от мен.Просто понякога спонтанно стигаме до там и е наистина красиво.

08-31-2007, 20:10
Амии...рядко сме стигали до там,но примерно когато е на леглото...без блуза... :-D изкушавам се да го нацелувам целия :mrgreen:
Иначе и той не го изисква от мен,нито аз изисквам от него да ми прави орална...просто,не е задължително!
Можем да се обичаме и без орална любов и можем да си доставяме без орална любов...
Но понякога,просто...изкушавам се :mrgreen:

john_kaleka
08-31-2007, 20:17

ei tapa4koooo a s kakvo da go izb`rsha we tupa krava takava!da ne bi da go bursha s toaletna hartiq!mamka ti tupa

deathproof
08-31-2007, 20:21
Ами ако свирките са гнусни то и секса трябва да е гнусен като се замисли човек :D Това са пълни глупости в свирките няма нищо гадно или неприлично. Обичаш някого и го караш да се почувства страхотно...то си е направо проява на алтруизъм и хуманност :D

bEbsI
08-31-2007, 20:24
Имам един въпрос.Щом го правиш на човека когото обичаш повече от целия свят ( за мене това е правене на любов,а не просто свирка) и той подържа добра хигиена,епилирва се и т.н Кое за Бога му е гнусното?! :-s

naMy4Ho_KoTe
08-31-2007, 21:18
Намирате ли правенето на свирки за гнусно.мн моми4ета мислят така и сам 4увала 4е ако го правят после се 4удят ккак 6те целунат мом4ето за6тото било супер отвратилетно тва.просто тжа им било под достоинството. вии мислите ли 4е е гнусно и по този на4ин моми4ето се 4увства унижена? на вас ли4но доставя ли ви удоволствие когато правите свирки?

За мен да духам на мъжа ми е едно от най-възбуждащите неща. Не само това, аз просто го обожавам - предпочитам го пред това да ме лиже или каквото и да е. Най-приятно е когато трябва да го гледам в очите, докато му доставям орално удоволствие.

Инак, гнусно - за мен определено не. Но задължително трябва да си измия зъбките и устата, преди да тръгна да го целувам по устните, инак става катаклизъм :-D

naMy4Ho_KoTe
08-31-2007, 21:21

ei tapa4koooo a s kakvo da go izb`rsha we tupa krava takava!da ne bi da go bursha s toaletna hartiq!mamka ti tupa

Моят мъж винаги си го измива, ако знае, че ще имаме сексуални взаимоотношения. Ако се е случвало сутринта да го събудя и да му подскажа, че искам да му духам - сънен, направо полу-умрял става и отива да го измие, без да му казвам нищо. Той пази хигиена, тъй че довода на плъхчето, плахчето или каквото и да е там отпада.

П.П. Ти не си ли миеш пичето преди да те лижат??! :?:

Ch0c0la73
09-01-2007, 12:31
Estestveno,4e e gnusno.Pyk zamisli se malko-moje predi polovin 4as da e pikal i samo da go e iztryskal,kakto obi4at da pravqt mom4etata.I ti posle da go lapne6,pylno s bacili :? ei zatva sum suglasna , oba4e se pak tva se pravi za negovo udovolstvie a 6tom go obi4am za6to da ne go napravq

rashito0o
09-01-2007, 12:42
Ами ако момчето е Плъх като тебе може и да не се мие...
Дори и Урината да е като четка за бактерии аз винаги преди секс се къпя(когато мога) и приятелката ми също. АКо някой път не съм го мил и леко намирисва след тежък ден не и давам да го прави докато не се измия. Иначе аз обичам да си я лижа но Представете си ако тя не се е мила 5 дена...Но като и тя се мие и аз няма никакъв проблем Обичайте се

мале тфа за 5те дена е направо ужасно аз зимата се къпя по 2пъти на ден

miss sweety
09-04-2007, 19:52
az sfirki nepraa i nqma i da praa. :::

Poulet
09-04-2007, 20:37
Ми мен ме кефи. :-$