View Full Version : Да тръгна с някой по Скайп...
v mnogo tupa situaciq sum .. predi olko edin mesec trugnah s edno mom4e koeto moje da se kaje 4e mi be6e dosta dobur priqtel poznavame se ot okolo godina i sme si govorili za kakvo li ne na sqkakvi temi mojeme da govorim i az ot dosta vreme go haresvah samo 4e nz za6to ne ne smeeh da pokazvam 4ustvata si... i taka edna ve4er si pi6ehme po skype za prednata no6t (bqhme na disko i se pribrahme zaedno s dr fr) a az bqh malko tujna poneje ne se polu4iha ne6tata s mom4eto s koeto hodih i po edno vreme toi me po4na da se ligavi i da mi pi6e na angliiski i po edno vreme mi obqsni kolko mnogo me haresva az si misleh 4e se bazika oba4e me pita dali iskam da pobrvame dali 6te se poli4at ne6tata mejdu nas ... posle mi se obadi po telefona i govorihme dosta dulgo .. na drugiq den zaminah i toi mi zvanq prez si4kite tezi dni po 1-2 puti na den i govrehme dosta dulgo za kakvo li ne ... i sega kogato se vurnah trqbva da se vidime a az vse otlagam za6toto ... nz prosto za purvi put mi se slu4va da `` trugna s nqkoi po skype `` i nqkakvo zubarsko mi izglejda nz kak da se durja kato se vidime i mi e mnogo pritesneno mnogo go haresvam i ne iskam da se izloja .. daje si misleh d mu kaja 4e nqma da stanat ne6tata s nas za6toto prosto ne iskam da go naranq ili ne6to takova lele napravo super tupo mi e ... egati detskata istoriq a uj sum na 16 a toi na 17 ama napravo nz ve4e ... #-o
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
100%angel
08-30-2007, 16:35
оооо по скайп е доста тъпо + тва за кво ходиш с него нали ти е фр. =D> не е хубаво така
neverand
08-30-2007, 18:17
само не разбрах как реши че нещата няма да станат ? Ами излезте поне 1 път,вижте се,кво е що е :) па може и да се получи,па ако не ще му кажеш квото имаш да казваш...1 път се вижте поне да си сигурна ;)
kotetyyy
08-30-2007, 18:23
само не разбрах как реши че нещата няма да станат ? Ами излезте поне 1 път,вижте се,кво е що е :) па може и да се получи,па ако не ще му кажеш квото имаш да казваш...1 път се вижте поне да си сигурна ;) emmmm i az taka mislq probvai se
GaNgStAz
08-30-2007, 18:36
Недей само да отлагаш #-o Вижте се! Щом като го харесваш, няма от к'во да се притесняваш ( за т'ва как да се държиш ) ..Просто бъди себе си.
:arrow: Вижте се и след няколко срещи например, ще си прецениш к'во да правиш. Успех.
100%angel
08-31-2007, 11:45
ама не сте се виждали ли малеееее пак не съм разбрала :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: #-o
Няма нищо лошо, просто излезте как няма да знаеш какво да правиш.. нали се пак сте и фр познаваш го все ще намерите тема за разговор. Не е като да излизаш с непознат. Излез с него виж дали се чувстваш добре с него и тогава си прави заключения дали ще се получи или не.Ако не опиташ после ще съжаляваш за пропуснатия шанс.
v mnogo tupa situaciq sum .. predi olko edin mesec trugnah s edno mom4e koeto moje da se kaje 4e mi be6e dosta dobur priqtel poznavame se ot okolo godina i sme si govorili za kakvo li ne na sqkakvi temi mojeme da govorim i az ot dosta vreme go haresvah samo 4e nz za6to ne ne smeeh da pokazvam 4ustvata si... i taka edna ve4er si pi6ehme po skype za prednata no6t (bqhme na disko i se pribrahme zaedno s dr fr) a az bqh malko tujna poneje ne se polu4iha ne6tata s mom4eto s koeto hodih i po edno vreme toi me po4na da se ligavi i da mi pi6e na angliiski i po edno vreme mi obqsni kolko mnogo me haresva az si misleh 4e se bazika oba4e me pita dali iskam da pobrvame dali 6te se poli4at ne6tata mejdu nas ... posle mi se obadi po telefona i govorihme dosta dulgo .. na drugiq den zaminah i toi mi zvanq prez si4kite tezi dni po 1-2 puti na den i govrehme dosta dulgo za kakvo li ne ... i sega kogato se vurnah trqbva da se vidime a az vse otlagam za6toto ... nz prosto za purvi put mi se slu4va da `` trugna s nqkoi po skype `` i nqkakvo zubarsko mi izglejda nz kak da se durja kato se vidime i mi e mnogo pritesneno mnogo go haresvam i ne iskam da se izloja .. daje si misleh d mu kaja 4e nqma da stanat ne6tata s nas za6toto prosto ne iskam da go naranq ili ne6to takova lele napravo super tupo mi e ... egati detskata istoriq a uj sum na 16 a toi na 17 ama napravo nz ve4e ... #-o
Moderated by krem4et0
4akai be,xorata ot skype da ne sa ne6to po malko ot drugite??? :smt013 se 1 e dali e po skype ili ne,druj se taka kakto bi se durjala ako ne e ot 4ata,t.e estestveno,si4kite mi gadjeta sa ot 4ata,i ne vijdam kuf e problema,kato go haresva6,nedei go razo4arovai!
GaNgStAz
08-31-2007, 12:06
4akai be,xorata ot skype da ne sa ne6to po malko ot drugite??? :smt013 se 1 e dali e po skype ili ne,druj se taka kakto bi se durjala ako ne e ot 4ata,t.e estestveno,si4kite mi gadjeta sa ot 4ata,i ne vijdam kuf e problema,kato go haresva6,nedei go razo4arovai!
Не чети през редовете.. тя искаше да каже, че момчето й е предложило по скайп, а не, че не се познават и т.н. ;)
`Just_Love`U
08-31-2007, 12:06
Неразбрах едно - вие се познавате отдавна но не сте се виждали или сте се виждали ???
GaNgStAz
08-31-2007, 12:07
Неразбрах едно - вие се познавате отдавна но не сте се виждали или сте се виждали ???
Еми.. ако трябва да съдим по т'ва, че й е доста добър приятел, ала бала - са се виждали !? :-k
o.c.frv:"i taka edna ve4er si pi6ehme po skype za prednata no6t (bqhme na disko i se pribrahme zaedno s dr fr)" :D si4kite mojete da 4etete..spored men momi4eto kazva,4e samo otkakto sa trugnali ne sa se vijdali...
sladkish_14
08-31-2007, 20:24
Мммм..не прочетох истирията :oops: за което се извинявам,ама ще отговоря на въпроса ти-"Да тръгна с някой по Скайп..."
ДА!Защо не?!?!
GaNgStAz
09-10-2007, 00:16
o.c.frv:"i taka edna ve4er si pi6ehme po skype za prednata no6t (bqhme na disko i se pribrahme zaedno s dr fr)" :D si4kite mojete da 4etete..spored men momi4eto kazva,4e samo otkakto sa trugnali ne sa se vijdali...
Еми да де ;) ;D
_vampire_blood_kiss_
09-10-2007, 00:58
Ооо бях направила долу горе някаква подобна глупост ,с момче тръгнах по скайп,кето уж обичах 9 месеца :shock: Чак аз си се чудя,тва е просто...изключително нелепо,пропилях си ...годината...Сега съм си казала такива нет връзки-Не!Life is life!Live it real! :D
Moderated by krem4et0
абе миличка, просто бъди себе си :)) и щом го харесваш си го хващай младежчето и се ближете :-D не му мисли толкова защотот живота е твърде кратък :))))
malina_90
09-10-2007, 11:31
I az sam v takava situaciq i nz kvo da pravq.No mislq 4e e glupost.To tova po skype moje li da e lubov vuob6e?No vse pak ti si re6ava6.Uspeh! O:)
sladkish_14
09-10-2007, 12:05
I az sam v takava situaciq i nz kvo da pravq.No mislq 4e e glupost.To tova po skype moje li da e lubov vuob6e?No vse pak ti si re6ava6.Uspeh! O:)
Може може :wink:
Мисля, че това да ти предложи по скайп не е толкова несериозно! Все пак се познавате отдавна и може би просто до сега не е събирал смелост и за това е решил по скайп, защото е по-лесно ;) и не е толккова смущаващо за него...
"nqkakvo zubarsko mi izglejda" - това не го разбрах може ли да обясниш ?!
Моят съвет по темата все пак е : щом го харесваш и той нте харесва тръгни с него, защото човкк съжалява за нещата, които е направил, но още повече съжалява и се измъчва за онези, които не е направил!