View Full Version : Безплатна прегръдка
znaete li ne6to za kampaniqta bezplatna pregradka? kakvo mislite za neq ?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
че момичето е много хубаво ако го вида направо ше го изям
:D :D :D :D koe momi4e we pitam za kampaniqta bezplatna pregradka :-& :D :-D :-D
Искам и аз безплатна ](*,)
ЕКСТрА ЩОм Е бЕЗПлАТНО :-D
:D :D :D :D koe momi4e we pitam za kampaniqta bezplatna pregradka :-& :D :-D :-Dабе нали има една дето пее една песен и се прегръща с хората май весела се казва за нея говора
Бай Гроздан
08-30-2007, 20:54
не ща безплатна прегръдка искам безплатна целувка \:D/
FuckLove
08-30-2007, 20:55
Мене яко ме кефи,много е готино според мене :smt038
http://www.vbox7.com/play:4a21fb2f
http://www.vbox7.com/play:e8db0264
Ето за тва става въпрос за който не знае.
:D :D :D :D koe momi4e we pitam za kampaniqta bezplatna pregradka :-& :D :-D :-Dабе нали има една дето пее една песен и се прегръща с хората май весела се казва за нея говора
Vessy - Touch е песента.
Иначе ... ми, добра идея е. Доста добра всъщност. :roll:
sexy_for_you
08-30-2007, 21:53
Искам и аз да раздавам безплатни прегръдки.Мислехме си с една фр да си направим такива тениски и да гушкаме хората :-D Сладко е :P
не ща безплатна прегръдка искам безплатна целувка Хаха аз пък искам безплатен секс :-D
i az iskam da probvam s nqkfo nadpis4e bezplatna pregradka 6e si gu6kam razni nepoznati super zabavno :P
sh3_1s_7h3_0n3
08-31-2007, 00:41
Готина инициатива. Бих се включила 8)
Vikitooo
08-31-2007, 02:57
Много яко :D
bqsna_teenagerka
08-31-2007, 05:10
:-D ох ама то и аз от крайно време си мечтая за такава безплатна прегръдка....ако ни дадат кординатите ще е суперрр
Ей ама тия във Варна много се се постарали :-D . Има ли клипчета и за Софийската "бригадка" която се организира? Аз гушнах една мацка :-D :-D :-D .
FiFcheto
08-31-2007, 09:46
hah men mn me kefi,nekfy lludo takoaa exstra :-D
LaDy_DaQnA
08-31-2007, 10:00
I na men ideqta mi dopada dosta.Gledah 1 pyt po spoko tam nqkolko momi4eta i vode6tata s po 1 karton4e bezplatna pregrudka i mnogo me izkefi.gotsko e da se gy6ka6 s nepoznati no li4no az ne bih se vkliu4ila ako ima v moq grad poneje e bylno s cigani i nqmam nikakvo namerenie da se gu6kam s tqh...
Искам и аз да раздавам безплатни прегръдки.Мислехме си с една фр да си направим такива тениски и да гушкаме хората :-D Сладко е :P
ne se izlagaite
ne se izlagaite
ти с тоя подпис повече се излагаш ;)
FiRe_LaDy
08-31-2007, 11:01
Dobra ideq e ... dopada mi ... iskam i az bezplatna pregrydka :roll:
Fluffy^;pp
08-31-2007, 11:03
Готина идея :smt118 Да си "мачкаш" непознати хубави батковци/каки :lol: :lol: гхъх..
Just_say_no
08-31-2007, 11:35
http://img234.imageshack.us/img234/1978/freehugsbymalvaalceaav8dj3.jpg :mrgreen:
sexy_for_you
08-31-2007, 11:36
ne se izlagaite
Е що да се излагаме?Всички казват,че е яко това.Какво лошо има да раздаваш безплатни прегръдки?Много песимистично си настроена към всичко.
100%angel
08-31-2007, 11:49
Дам момичето от клипа е много готино и мен ме радва \:D/
~BoRn^InLoVe~
08-31-2007, 11:52
ne se izlagaite
ти с тоя подпис повече се излагаш ;) =D> =D> =D> и с тоя аватар
ne se izlagaite
tuka seki moje da kaje mennieto si nali we?az tfa praa... prosto ne mi haresva ideqta kat vi haresva pravete si kampanii i si se pregru6taite.. a ako ima6 ne6to protiv avatara mi dai da se vidim da razre6im problema li4no
sexy_for_you
08-31-2007, 13:00
ne se izlagaite
tuka seki moje da kaje mennieto si nali we?az tfa praa... prosto ne mi haresva ideqta kat vi haresva pravete si kampanii i si se pregru6taite.. a ako ima6 ne6to protiv avatara mi dai da se vidim da razre6im problema li4no
Като не ти харесва,кажи,че не ти харесва,а не си налагай мнението и не учи хората кой какво да прави и как да не се излага.И престани да заплашваш.Те също изразяват мнение,че не ти харесват аватара и подписа,аз също де.Мнение просто.Нали имаме право?
Fallen Leaf
08-31-2007, 13:03
Много мила кампания, особено във време, когато хората се извиняваме за докосванията помежду ни.
IKisseDAGirL
08-31-2007, 13:12
В нашето училище на края на годината дванадесетокласниците трябваше да изпълняват разни проекти по философия, и една от задачите беше организирането на подобна кампания. Само че аз я изпуснах, предпочетох да отида на кафе вместо да ме прегръщат :lol:
ne se izlagaite
Като не ти харесва,кажи,че не ти харесва,а не си налагай мнението и не учи хората кой какво да прави и как да не се излага.И престани да заплашваш.Те също изразяват мнение,че не ти харесват аватара и подписа,аз също де.Мнение просто.Нали имаме право?
da aма аз говоря по темата,а ти ми говори6 колко ме бил излагал аватара ми,само за да ми го върне6 6тото казах не6то по разли4но от другите тука.. аз не налагам мнение,аз казвам само 4е според мене това е излагация....
аз не налагам мнение,аз казвам само 4е според мене това е излагация....
ROFL !!!
Maimunche_f
08-31-2007, 17:47
Супер сладка е кампанията, много ме радва. На края на учебната година се сабирахме в един съученик и когато вече си тръгвахме написах на един лист "free hugs" и почти всички ме прегърнаха и беше някво много готино. Макар че се познавам с тях, пак си беше приятно.
Целия замисъл на кампанията е много добър, браво на тези които са се сетили, наистина е оригинално (hug) :wink:
vijdam 4e na si4ki vi haresva moje da se oraganizirame da napravim ne6to tuka v sofiq ako ste saglasni :) 6te e qko
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-04-2007, 05:49
az pyk si misleh 4e e samo nekyv klip... sladko e.. :-k
sasha_90
09-04-2007, 05:52
Нищо не знам.
Ми, идеята ми харесва, но не бих излязла на улицата и да започна да прегръщаш хората.Страх ме е, че може нещо да ми се случи.. :lol: Но определено, ако някой те прегърне, било то и непознат, според мен човек ще се почувства по-добре.
KiLLeR_InSTiNkT
09-04-2007, 11:05
Знам, че на НДК преди време имаше такава кампания и започнахме да се прегръщаме с някакви мацки - беше много мило. За съжаление не знам подробности...
А идеята си я бива - някак кара хората да се чувстват по-щастливи или поне така си мисля :-k
Идеята въобще не е българска, ако става на въпрос.Иначе е сладко, но като цяло хората българите не са много дружелюбни...
naMy4Ho_KoTe
09-04-2007, 11:12
Vessy - Touch е песента.
Иначе ... ми, добра идея е. Доста добра всъщност. :roll:
Съгласна съм. Толкова просто и лесно е да гушнеш някой, а толкова приятни емоции носи :roll:
tedi_sunny
09-04-2007, 11:19
и аз много много искам,но за жалост в моя смотан град няма как :(
Anf3tamin4o
09-04-2007, 11:20
И Гледаш Някъв Дядо с Бастун как се затърчал да го гушнеш го събориш на земята.
Бива идеята ме кефи :-)
lqlqlqlq
09-04-2007, 11:21
А нали знаете защо полицията ги спря?Оказа е че това е идеалният начин да преджобиш някой :P
Искам и аззззззззз :roll: има ли навити да хоим да гушкаме :-) :)
psycho_girl
09-11-2007, 15:29
gotina kampaniq, az se vkliu4ih v Free Hugs v Parij i be6e neveroqtno izjivqvane :-)
То преди имаше такава тема, много хора бяха навити,но в крайна сметка не стана нищо...
бих се навила да участвам в такава инициатива, идеята е хубава
rebel_kid
09-11-2007, 17:25
Който беше на фрий хъгс инициативата днес, да си казва :-D
I na men ideqta mi dopada dosta.Gledah 1 pyt po spoko tam nqkolko momi4eta i vode6tata s po 1 karton4e bezplatna pregrudka i mnogo me izkefi.gotsko e da se gy6ka6 s nepoznati no li4no az ne bih se vkliu4ila ako ima v moq grad poneje e bylno s cigani i nqmam nikakvo namerenie da se gu6kam s tqh...
i az sum na tvoeto mnenie...i v posledstvie ustanovih 4e sme ot edin grad :)))
Fallen Leaf
09-11-2007, 20:48
Мен ме гушнахааа
rebel_kid
09-11-2007, 22:19
Мен ме гушнахааа
Може и аз да съм била :-D :-D :-D
znaete li ne6to za kampaniqta bezplatna pregradka? kakvo mislite za neq ?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Какво ме интересува ?
П.П. Надявам се да съм ти помогнал с този отговор, но все пак, какво ме интересува ? !
Е да... иначе кой ли би те прегърнал.
BaD_GiRl_mL2
09-12-2007, 08:29
На НДК е това... :-)
Оооу, и аз се включих, много ми харесва кампанията. Само един ден хъгвах, но мнооого ми хареса. Един бивш съученик ме запали и сега вече всеки уикенд ще съм на НДК с картон в ръка. Страхотно е изживяването, просто.... не може да се опише с думи... Колко хора гушнах.. Не е истина. Ако някой хъгър иска да се запознаем и да похъгим заедно да пише на скайп miss_bankova че аз мноооого искам. Ако пък не - събота и неделя сигурно ще съм на НДК и ще ви чакам :)
Р.Р. Аз съм скейтър фрийкчето ама ме мързи да се регна :)