View Full Version : да, ама място...?
Izvinqvam se za latinicata predvaritelno!
Zna4i az sam na 15 a priqtelkata mi na 14.I dvamata se 4uvstvame gotovi da pravim bezopasen seks no ima edin problem ... nqma kade.Ako nqkoi znae podhodq6to mqsto pls da kaje 4e adski mn mi trqa teren ....
т.7 от Правилника!
Модерирано oт sh3_1s_7h3_0n3
BaByLisS
08-30-2007, 21:25
Ми хотели ала бала .. Някой приятел не може ли да ви обслужи като толкова нямате терен .. Някои които нямат терен посещават разни паркчета , пейчици , тоалетни и тка нататък .. Ама според мене не еза препоръчване :mrgreen: .. Бягайте на хотел :>
Made_of_Pain
08-30-2007, 21:26
Елате у нас...
Точно над текст бокс-а в който пишеш имаш преобразувател на азбука :roll:
Va6te ili tqhnite kato idat nqkade..sabirate se v svobodnata ky6ta i q opravq6!
на етажа в асансьора на тавана на неберо в морето еее глей :-({|= :-({|= :-({|= ](*,)
swords1010
08-30-2007, 22:55
А вие къщи нямате ли си ? :?
Поредния пикльo и дрисла, дето им е само за да го направят. Като няма терен значи не сте готови, същността на нещата е че сте толкова ограничени, че се страхувате дори да направите крачка напред. Какво ви пречи у вас или у тях ? Може би тя се дърпа ? Я у лево.
Като ви е задрусал яко хормона, може и в клозет да го направите. #-o
hungry_vampire_f
08-30-2007, 23:00
Вие по кошовете ли живеете :shock:
Ми направете го в Голфа на някой приятел :oops: Само assd да не ме чуе пак, че пернишката мафия е опасно нещо :-$ :smt005
Не знам защо тая вечер съ ма Голфове :smt005
devil_feel_f
08-31-2007, 10:26
Горички малко ли има???
ако си в центъра...има достатъчно хотелчета където ще се чувсвате по-спокото...иначе...ние го правихме в парка :smt102
dam, hotel4eto e dobra ideq, a parkovete rulirat :) sus biv6ata taka go pravehme, otidete v nqkoi po-glolqm park i se zabutaite nekade (i maluk stava stiga da ima kade da se ka6irate :)) v zaimov se se6tam za 1 perfektno mqsto :) ama mi e trudno da go obqsna ako si ot sofiq i si nqkade blizo do zaimov moje da se vidime nekade tam da pieme po bira, 4e nema kvo da prava i 6ti go pokaja mqstoto :) ako go znae6 zaimov dobre, moga da ti go obqsna na ls primerno ili skype ili icq ili kvoto i da bilo
ina4e moga da ti dam druga ideq - na nqkoi kupon u tvoi priqtel prez no6ta se zakliu4vate v nekva staq
ako na6te zaminat pak nanekade (koeto ne se znae koga 6te stane) moga da ti usigora nqkva staq s/u nqkvo zapla6tane (opredeleno 6te e po evtino ot na hotel, samo vnimavaite sus 4ar6afite) s/u po-golqmo zapla6tane, moga da osigura hora za orgiq :) moga da ti osigura i deflorator ako ne ti ne moje6 da se spravi6 :twisted: (nema sum az oba4e)
drug variant e kenefa v nqkvo zabutano kafe kadeto sa va6i hora
moje i na posledniq etaj na bloka, moje v/u bloka, moje da go napravite kadeto se setite, stiga da imate malko vuobrajenie
rihannka
08-31-2007, 11:13
хотел...6тото така като гледам у вас или в тях не става 6тото мама и тати 6те жи се карат...за тва хотел наи добре..е ако има6 пари4ки да го плати6 де :lol:
krem4et0
08-31-2007, 13:05
Поредния пикльo и дрисла, дето им е само за да го направят. Като няма терен значи не сте готови, същността на нещата е че сте толкова ограничени, че се страхувате дори да направите крачка напред. Какво ви пречи у вас или у тях ? Може би тя се дърпа ? Я у лево.
Като ви е задрусал яко хормона, може и в клозет да го направите. #-o
Стига де. Ние с моя сме на по 22 и сме заедно 3 години. И пак не правим секс, ако има някой у дома. Ако е у тях и има хора е супер хипер рядко-4-5 пъти за година и половина да се е случвало.