Влез

View Full Version : той още тича по нея

08-31-2007, 09:59
запознах се със страшен сладур отдавна си го бях набелязала но ходеше с една пача.тая се мисли за незнам каква,пък и нещо го е лъгала и си е имала сериозен приятел през цялото време но е бил в чужбина на по4ивка май,моят е бил само забавление за нея.но той сякаш не я е забравил знам че й звъни.ходи често до тях а тя само го прай на нищо.отделно не дава дума да каже някой за тази.излиза с мен,но мечтае за нея.аз съм сигурна че онази няма да зареже сериозния си приятел.за това искам да го откасна от нея.но подяволите как???и как момче с положение в града ни като него позволява такова нещо-всички му се смеят че тя си е имала приятел и то много сериозен.?тап ли е?дайте мнение хора плсссссссс

Th3MaN
08-31-2007, 10:02
Не е тъп влюбен е. Хората така правят когато са влюбени. Трябва да се влюби в друга за да забрави предишната. Гледай да го забавляваш и да правиш така, че колкото се може по рядко да мисли за нея.

Erica
08-31-2007, 10:13
запознах се със страшен сладур отдавна си го бях набелязала но ходеше с една пача.тая се мисли за незнам каква,пък и нещо го е лъгала и си е имала сериозен приятел през цялото време но е бил в чужбина на по4ивка май,моят е бил само забавление за нея.но той сякаш не я е забравил знам че й звъни.ходи често до тях а тя само го прай на нищо.отделно не дава дума да каже някой за тази.излиза с мен,но мечтае за нея.аз съм сигурна че онази няма да зареже сериозния си приятел.за това искам да го откасна от нея.но подяволите как???и как момче с положение в града ни като него позволява такова нещо-всички му се смеят че тя си е имала приятел и то много сериозен.?тап ли е?дайте мнение хора плсссссссс

Човешката злоба е страшно нещо...

gazarka
08-31-2007, 10:19
hahaha pikla takava.az sum v sa6tata situaciq no ot drugata strana.daje imam sumnenie makar 4e e 4estno kazano nevuzmojno da e moq slu4ai.az si igraq s edin 'guzar'napravih go lud.imam si seriozen priqtel i dokato be6e toi v 4ujbina az si poigrah s nego.i toi razbra za priqtelq mi (vse pak toi si doide) i produljava da ti4a po men.uj mi se sardi no pak idva.sega razbrah 4e izlzia ot skoro s edna.po telefona mi kaza 4e izlzia s tazi 6toto ne moje da sedi bez sex ne za drugo(I 100% iska da me hvane qd,no sorry az ne sum vlubena v nego)lele situaciqta e absolutno sa6tata.dali e vuzmojno da e edin slu4ai? :shock: ako e taka-znai 4e kakvoto i da napravi6 tova mom4e nqma da me zabravi!i samo da 6trakna s prasti pak 6te doti4ka pri men
aide kusmet :smt006

08-31-2007, 10:45
[quote="gazarka"]hahaha pikla takava.az sum v sa6tata situaciq no ot drugata strana.daje imam sumnenie makar 4e e 4estno kazano nevuzmojno da e moq slu4ai.az si igraq s edin 'guzar'napravih go lud.imam si seriozen priqtel i dokato be6e toi v 4ujbina az si poigrah s nego.i toi razbra za priqtelq mi (vse pak toi si doide) i produljava da ti4a po men.uj mi se sardi no pak idva.sega razbrah 4e izlzia ot skoro s edna.po telefona mi kaza 4e izlzia s tazi 6toto ne moje da sedi bez sex ne za drugo(I 100% iska da me hvane qd,no sorry az ne sum vlubena v nego)lele situaciqta e absolutno sa6tata.dali e vuzmojno da e edin slu4ai? :shock: ako e taka-znai 4e kakvoto i da napravi6 tova mom4e nqma da me zabravi!i samo da 6trakna s prasti pak 6te doti4ka pri men
aide kusmet :smt006
с коя буква запо4ва имвто ти?

FiRe_LaDy
08-31-2007, 10:52
Hm mi ne ne e typ.a prosto e vluben.Znam kakvo e i da ti kaja li edva li shte mojesh da mu pomognesh,shtom iska neq,a ne teb.Kolkoto i gadno da zvuchi .. tova e istinata.Toi ne moje da zapovqda na syrceto si.A tova,che mu se prismivat,che ticha podire i ... shte se oseti sam i shte spre.

gazarka
08-31-2007, 10:52
nqma da si kazvam imeto ti kaji tova na mom4eto ili samo parvata mu bukva i az 6te rabera dali e za men.

08-31-2007, 10:53
м е за теб ли е?

gazarka
08-31-2007, 10:57
ne ne e moq slu4ai :smt016 otduhnah si,no mn prili4a.e za savet-trudno 6te se oturve6 ot sqnkata na drugata

sladkish_14
08-31-2007, 10:58
Тъп ли?????О,не не е тъп,а е влюбен и за твое съжаление не в теб!Което не ти дава повод да обиждаш нито нея,нито него-звучи гадно,честно казано...Няма как да го накараш да се влюби в теб на сила,дай му време,ако реши ще дойде при теб,ако не забрави за него!Защото ти в момента си играчката с теб е само за да залъгва мъката си,а ти му тичаш по задника и се чудиш как да го "спечелиш"и той и ти се унижавате...Зарежи го!Преди той да зареже теб и да се чувстваш,още по-гадно :smt006

100%angel
08-31-2007, 10:58
Мани аз бях в същата ситуация и въпреки че имах гадже той заряза другата тоест теб в твоята изтория.Ся ми е малко гадно за нея :( горкото момиче.По добре го остави да отиде при другата просто го зарежи и когато той се опари можеби сам ще се върне при теб! :D

08-31-2007, 13:52
хора хич не ми помогнахте,дайте съвети де.или нещо като трикчета за спечелването му

Valar
08-31-2007, 13:54
не си губи времето!

Presley
08-31-2007, 13:57
Първо-иэраэяваш се много неграмотно,тЪп се пише с ъ.Така ,както и да е..
Колкото и да искаш да го накараш да спре да мисли эа нея,няма да успееш ,ако той самия не пожелае и чувствата му и привличане не спрат.По никакъв начин няма да успееш,каквото и да правиш...единствено,ако сте эаедно можеш да поговориш с него и да му кажеш ,че не ти е приятно...но не се энае дале и това ще даде реэултат.А отностно момичето-нейна работа е как се държи,эа каква се има и с кого иэлиэа.Предполагам я нарече `пача`,эащото момчето,което твърдиш ,че е ТВОЕ си пада по нея..?Както и да е ,ти си энаеш.

sh3_1s_7h3_0n3
08-31-2007, 13:59
да, тъп е... той си избира, ти нищо не можеш да направиш... освен да се опиташ да му хвърлиш няк'ва светлина в/у ситуацията, но надали ще те разбере изобщо...

MiMcHeToOo
08-31-2007, 14:01

ако искаш да го спечелиш на първо място спри да злобееш.. после покажи, че си уникална.. покажи хубавите си страни спрямо нея.. престани да обиждаш хората с тва, че са тъпи, че са пачи и така нататъка.. не се дръж като лигаво бебе, не мрънкай, не викай, не му дигай и ти скандали, не го прави на нищо, покажи му, че го харесваш (обичаш, но малко се съмнявам) и може и да стане нещо.. ако ли не, не можеш да спреш любовта му към нея..

white_chik
08-31-2007, 17:29
Еми момчето е влюбено.Дай му време,излизайте повече,опитвай се да не се вижда много с нея.Може би след време ще я забрави

gazarka
09-01-2007, 11:59
zabravi go!moi e!!!skasah sus seriozniq taka 4e go vzimam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zabravi martin

MiMcHeToOo
09-01-2007, 17:31
господи кво става тука... #-o

Leksi23
09-01-2007, 17:52
Уоу, нов сериал във форума!!! :smt014 :smt024 :smt036

MiMcHeToOo
09-01-2007, 17:58
Уоу, нов сериал във форума!!! :smt014 :smt024 :smt036

абсолютно вярно..

Fagile
09-01-2007, 18:22