PDA

View Full Version : За отчаяните

Invisible``
08-31-2007, 12:41
Хора рпестанете да се тормозите за несподелената любов или раздялата която не очаквате!Просто приемете всичко и продължавайте защото този човек не е единствения много добре знаете вътре в себе си че ще ви мине.Защо тогава да губите част от живота си като го прекарвате в мъка и сълзи които няма да променят нищо.Вместо да стрададе вкъщи излесте с приятели които могат да ви развеселят когато сте сами не слушайте балади който да ви натъжават пуснете нещо което може да ви накара да се разсеете и да не плачете например Guano Apes - Open your eyes.Разбира те ли ме просто всичко ще отмине и няма смисъл от сълзи а партиорът ви може да ви остане един ценен приятел което ще е много хубаво мисля аз.Е сега как се почувствахте... още ведъж ви казвам НЯМА смисъл от сълзи и тъга...

08-31-2007, 12:43
еми да, аз така правя!

kosebosece
08-31-2007, 12:44
Хора рпестанете да се тормозите за несподелената любов или раздялата която не очаквате!Просто приемете всичко и продължавайте защото този човек не е единствения много добре знаете вътре в себе си че ще ви мине.Защо тогава да губите част от живота си като го прекарвате в мъка и сълзи които няма да променят нищо.Вместо да стрададе вкъщи излесте с приятели които могат да ви развеселят когато сте сами не слушайте балади който да ви натъжават пуснете нещо което може да ви накара да се разсеете и да не плачете например Guano Apes - Open your eyes.Разбира те ли ме просто всичко ще отмине и няма смисъл от сълзи а партиорът ви може да ви остане един ценен приятел което ще е много хубаво мисля аз.Е сега как се почувствахте... още ведъж ви казвам НЯМА смисъл от сълзи и тъга...

=D> =D> =D>

mechtaq_za_teb
08-31-2007, 12:49
Прав/а си,но не винаги от бивше гадже излиза добър и ценен приятел.Даже това се случва много рядко. ;)

08-31-2007, 12:49
на теория изглежда много лесно и логично, ама на практика се получава по-трудничко...

08-31-2007, 12:53
на теория изглежда много лесно и логично, ама на практика се получава по-трудничко...

Така си мислиш защото когато се получи нещо такова си казваш по добре да поплача и ще се успокоя.. а не трябва така!Излез навън сваляй се ако трябва с други момчета направи нещо за себе си външем вид.. нови дрехи но не и да плачеш!Повечето отчаяни просто си внушават че като са сами и като плачат всичко ще се оправи но не е така ... и вие го знаете

IKisseDAGirL
08-31-2007, 13:22
Страдащите от несподелена "любов" изобщо не знаят за какво става въпрос.. каква любов е това, като даже не сте заедно :shock:
Ако изпадат в подобни депресии само защото "тоя дето харесвам не ме иска", какво остава за по-нататък, когато наистина ще има причина за сълзи :roll:

monityY
08-31-2007, 13:39

Така си мислиш защото когато се получи нещо такова си казваш по добре да поплача и ще се успокоя.. а не трябва така!Излез навън сваляй се ако трябва с други момчета направи нещо за себе си външем вид.. нови дрехи но не и да плачеш!Повечето отчаяни просто си внушават че като са сами и като плачат всичко ще се оправи но не е така ... и вие го знаете

тя не си казва,да не пла4е,сълзите просто си текът... 6тото го е оби4ала примерно..и о6те го оби4а.. това ни е не6то дадено от природата,секи 4овек реве,без сълзи не става,макар да знае6 4е няма да ти помогнат,просто така сме устроени

Presley
08-31-2007, 13:59
Ха-ха
Браво на тебе.Направо промени света

MiMcHeToOo
08-31-2007, 14:14

мерси, че ни каза незнаехме.. не си първия/първата която/който ни го казва тва.. :wink:

08-31-2007, 15:42
На мен, обаче, "Open your eyes" ми напомня какъв олигофрен съм. ](*,) ](*,) ](*,)

flowerlina
08-31-2007, 15:57
Така е :)

100%angel
08-31-2007, 20:18
[quote="Invisible``"]Хора рпестанете да се тормозите за несподелената любов или раздялата която не очаквате!Просто приемете всичко и продължавайте защото този човек не е единствения много добре знаете вътре в себе си че ще ви мине.Защо тогава да губите част от живота си като го прекарвате в мъка и сълзи които няма да променят нищо.Вместо да стрададе вкъщи излесте с приятели които могат да ви развеселят когато сте сами не слушайте балади който да ви натъжават пуснете нещо което може да ви накара да се разсеете и да не плачете например Guano Apes - Open your eyes.Разбира те ли ме просто всичко ще отмине и няма смисъл от сълзи а партиорът ви може да ви остане един ценен приятел което ще е много хубаво мисля аз.Е сега как се почувствахте... още ведъж ви казвам НЯМА смисъл от сълзи и тъга...[/quote="Invisible``"]

Абе ся истината е че мн трудно се справяме на практика с проблемите свързани с любовта,но такъв е живота една борба за оцеляване.Целта е да се съхраним а не да си пропиляваме дните в рев по някой който вече го няма! Няма как живота продължава направете си го хубав!

koalka
09-01-2007, 10:18
Да, напълно си права.И аз сега осъзнавам, че е така, въпреки че ми беше адски трудно и все още ми е.

FiRe_LaDy
09-01-2007, 10:36
Права си и ние го знаем,но когато ни се случи сякаш гледаме как да се затворим в себе си,да поплачем на спокойствие,да се осамотим.Иначе,когато някой друг каже,че има нашия проблем ние знаем какво да му кажем.Случва ми днес давам съвет на някого какво да прави,а утре аз имам същия проблем и незнам как да постъпя ... така,че ... много правилно каза всичко,но малко от хората могат да го направят.Лесно е да се каже - друго е да се направи. :wink:

09-01-2007, 14:23
хора аз имам точно такъв пеоблем и това доста ми помогна благодаря ви много за написаните комнтари и на този който е пуснал темата

100%angel
09-01-2007, 14:24
Права си и ние го знаем,но когато ни се случи сякаш гледаме как да се затворим в себе си,да поплачем на спокойствие,да се осамотим.Иначе,когато някой друг каже,че има нашия проблем ние знаем какво да му кажем.Случва ми днес давам съвет на някого какво да прави,а утре аз имам същия проблем и незнам как да постъпя ... така,че ... много правилно каза всичко,но малко от хората могат да го направят.Лесно е да се каже - друго е да се направи. :wink:

Така е не мога да го отрека но въпреки това трябва да се научим да се борим с болката !

gazarka
09-01-2007, 14:37
sno6ti skasah s gadjeto i dumite ti mnogo me motiviraha-mersi:)i az taka mislq da ne pla4a naprazno-vse pak mlada sum,gotina sum-toest jivota e pred men:)

crazy_ligla
09-01-2007, 19:30

lesno ti e na tebe da go kaje6 :smt010

AliceSw
09-01-2007, 20:31
дааааааа, да, вдигай отново глава и започвай да градиш отново...действието е силата на съвременното общество, но и то го е довело до упадъка, в който се намира...за мен няма смисъл да изляза с приятели, когато съм в лошо настроение, и да се правя, че се забавлявам, не се получава, някак изкуствено е...какво ще кажеш, че 2 парцала, нова прическа и идиот, забит в дискотека могат да заместят някого, когото наистина си обичал..тва са глупости, по-добре да изживееш всички емоции, независимо положителни или отрицателни, отколкото да ги прикриваш, давиш в алкохол и импровизирани свалки - така те остават непреживяни, за да могат някои ден да се завърнат с по-голяма сила от преди...

rashito0o
09-02-2007, 07:44

Плачат само слабите [-X [-X [-X

cskamoni4ka
09-02-2007, 08:07
Има някакъв смисъл в темата.. :)

MoHuTo
09-02-2007, 08:17