PDA

View Full Version : Теми на разговор

08-31-2007, 19:03
здравейте, много срамежливо момиче съм, а така се получи, че утре ще излизам със срамежливо момче и се притеснявам, че ще си мълчим и ще ни бъде неловко. :? Знам, че е глупаво да планирам за какво ще си говорим, но ми е много притеснено и предпочитам така, дори и с риск да стане изкуствено.. Дайте идеи за теми на разговор, които да подхващам, като млъкнем. :?
Освен това, ще ми е любопитно и полезно да чуя вие за какво си говорихте със сегашното или някое бивше гадже на първата среща (предполагам, че помните :) ).
Мерси.

monityY
08-31-2007, 19:05
здравейте, много срамежливо момиче съм, а така се получи, че утре ще излизам със срамежливо момче и се притеснявам, че ще си мълчим и ще ни бъде неловко. :? Знам, че е глупаво да планирам за какво ще си говорим, но ми е много притеснено и предпочитам така, дори и с риск да стане изкуствено.. Дайте идеи за теми на разговор, които да подхващам, като млъкнем. :?
Освен това, ще ми е любопитно и полезно да чуя вие за какво си говорихте със сегашното или някое бивше гадже на първата среща (предполагам, че помните :) ).
Мерси.

mi govorete si ob6ti ne6ta,opoznaite se :::

drfatt
08-31-2007, 19:11
Говорете си за мъжете и жените по принцип, както и за секс - най-няобвързващата и вървежна тема за разговор. Ако се притесняваш, може да пробваш с разговор за конквистадорите или за квантовата физика, но определено няма да е толкова удачен. :mrgreen:

08-31-2007, 19:31
govorete si za hobitata si kade obi4ate da hodite .. i vyob6te otkriite ob6ti ne6ta pomejdu si ... kakva muzika slu6ate liubimi filmi ...razkaji mu nqkoq int slu4ka ot jivota si predrazpoloji go vypreki 4e tova e negova rabota da te predrazpolaga ;]

08-31-2007, 19:38
moeto mnenie e 4e na parva sre6ta ne e mn podhodq6to da se govori za sex,mojete da si pogovorite za vsi4ko koeto vi valnuva i dvamata za muzika i tn. Predpolagam 4e 6tom 6te izliza6 s nego malko ili mn go haresva6 no ti si znae6 nai-dobre :) spored men ne6tata 6te potragnat ot samosebe sibadi iskrenna s nego.pojelavam ti mn uspeh i posle kaji kak e minala sre6tata :D

sladko_dete
08-31-2007, 20:05
Аз ще ти дам такъв съвет: абстрахирай се от мисълта, че това е момчето, което харесваш, а просто твои приятел... тогава помисли за какво си говориш с него и нещата ще потръгнат
Можеш да питаш за спортове, за братя/сестри, за хобита, ако незнаеш къде учи и кво учи да поразпиташ за тая тема, как е в неговата компания с която се движи, разпитай за приятелите му, за някое кафе, където сте се засичали, за игри на пс-то :smt005 има толкова много теми на разговор, важното е да не ти пука

sladkish_14
08-31-2007, 20:08
:-k :-k :-k :-k А ся де,не непомна с първия ми закво говорихме,ама и доста мълчахме...Я остави тая работа на него :-D

dE_coder
08-31-2007, 21:51
Moje da se yprajnqvate koi mqta po nadale4 pliunka, si zapalvate vremeto :wink:

Deni4ka93
09-01-2007, 08:26
Преди две седмици излизах с едно момче, което страшно много харесвах.Аз, както и ти предишния ден се бях побъркала да си мисля, за какво ще си говорим и откачах още повече при мисълта, че ще мълчим, но когато се видяхме започнахме да си говорим на всякакви теми-от всяка дума ставаше разговор.Очаквах срещата да продължи макс 1 час, а бяхме заедно цели 5...Така че не се безпокой,започнете ли да си говорите веднъж-разговора ще върви без да усещаш. :smt006

Valar
09-01-2007, 08:35
Говори за ЧУВСТВА. „Как мина уикенда ти? Какво прави? Забавлява ли се? Харесвам как си си направила прическата” – всичко, за което смяташ, че той ще иска да говори.

Никога, никога, ама никога не анализирай проблемите му. Когато започне да се оплаква за нещо, не му казвай как да реши проблемите си. Просто слушай и съчувствай. Съгласявай се .

Въпроси и описания. Питай „Какво....?”, „Някога правила и си...?”, „Как се чувстваш....?”
Дърветата имат клони, а разговорът има теми. Избери някоя дума, която е споменал и тръгни оттам. :)

XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-01-2007, 17:19
mii...az po-princip ne mlykvam..na 1-va sre6ta li bilo ili na posledna...Trqa si otkrit..ne mu misli :PppP~

DubstepRLZ
04-07-2011, 20:52
като млъкнете..1. и сега кво стаа?
2. ти възбуден ли си колкото мен в момента?
3. каква музика слушаш?
4. кой е любимия ти цвят?
5. хоби!
6. натискайте се за да убивате вр? :D

Fluffu
04-07-2011, 21:12
за много работи може да говорите..като започнеш с даскало,къде живее,братя,сестри и т.н.
има и някакви по глупавияки примерно казваш че си ходила/ще ходиш на село и кое е неговото :D
или пък нещо по пътч/в кафето и почваш да го обсъждаш(не говоря за хора) и така то всичко ще стане малко по малко :-D

anonymous708973
04-08-2011, 06:56
Говорете си за мъжете и жените по принцип, както и за секс - най-няобвързващата и вървежна тема за разговор.

Уникална тема е, никога не се изчерпва 8-) Ама мацката пита за какво да си говорят двама срамежливци, сериозно ли очакваш да подхванат разговор за това кой как обича да го вкарва/да му го вкарват? Ммм... :?

Братя/сестри, проблеми с родителите, приятели, интересни случки от детството, кой какво си е чупил като малък (:Д), домашни любимци, планове за бъдещето и прочее. Ще ти е по-лесно, ако преди това сте общували (примерно в скайп). Поспорете за нещо. :)

BaffaLsc
04-08-2011, 07:14
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 9:03 pm Заглавие: Теми на разговор

MaGuSs
04-08-2011, 07:22
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 9:03 pm Заглавие: Теми на разговор
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

qnislav
12-23-2013, 07:48
Sporet men trqbva da go popitash koq igra haresva.Ako i ti q haresvash zapo4ni da govori6 za neq. Zdavai te si vaprosi za da se opoznaite se i proveri dali e tvoq tip ,ako ne e prosto go zareji i si na meri drug priqtel. DANO S1M TI POMOGNAL :)

qnislav
12-23-2013, 07:51
Sporet men trqbva da go popitash koq igra haresva.Ako i ti q haresvash zapo4ni da govori6 za neq. Zadavai te si vaprosi za da go opoznae6 dali e tvoq tip ,ako ne e prosto go zareji i si na meri drug priqtel. DANO S1M TI POMOGNAL :)

pandabear
12-23-2013, 08:07
2007 беше добра година...

Dagichka
12-23-2013, 09:17
Sporet men
Последно редактирано от qnislav : Днес на 08:53 Причина: zgre6ih edno ne6to
не могааааа хахаха :cool:

DisappointedDreamer
12-23-2013, 09:25
Последно редактирано от qnislav : Днес на 08:53 Причина: zgre6ih edno ne6to
не могааааа хахаха :cool: