View Full Version : Правилно ли постъпих?
ShiT_HappenS
08-31-2007, 20:36
Здравейте,ам... моя проблем е че харесах бившото гадже на фр-ка...той е адския сладур и мн искаше да излезем малко насаме,но проблема беше там че френдката ми го харесваше страшно много.Толкова много ми беше говорила и плакала за него и реших,че ще е твърде лицемерно да изляза с него. За това му отказах.Е...тя явно беше разбрала,че се харесваме и ми се разсърди.Реших да отида и да му обясня всичко. Казах му,че тя го харесва още и то много. И след време те се изясниха и бяха на път да тръгнат. Зарадвах се за тях, обаче напразно.Сега на нея не и пука за нега или както казва тя: "просто се опитвам да не мисля за него защото ми става кофти".В крайна сметка тя ходи с друг, а аз все още мисля за него... Е...трябваше ли да му отказвам просто сега като мисля за това и ме хваща яд...какво трябваше да направя... :S
^VeLiTo^
08-31-2007, 20:41
Знаеш ли,има едни неписани правила за добро приятелство едно от тях е :Миналите,сегашните и бъдещите гаджета на наши приятелки са ЗАБРАНЕНИ!
Не съжалявай,защото той ще отмине,но приятелството трябва да се запази :D
Dead`Paladin
08-31-2007, 20:46
Знаеш ли,има едни неписани правила за добро приятелство едно от тях е :Миналите,сегашните и бъдещите гаджета на наши приятелки са ЗАБРАНЕНИ!
подкрепям...
MostHated
08-31-2007, 20:48
подкрепям...
+1
ZaHaRcHe
08-31-2007, 21:08
mdam taka e
ShiT_HappenS
08-31-2007, 21:37
Добре убедихте ме :D
леле колко лесно те убедиха :)
ама да и аз подкрепям, въпреки че не го спазвам
littlestar
09-01-2007, 11:08
В случая си постъпила правилно решила си да спасиш едно приятелство,вместо да го развалиш заради едно момче
Правилно си постъпила. Все пак не се знае какво ще стане с него пък тя ти е приятелка и по добре да си я запазиш.
lilit_666
09-01-2007, 11:58
За момента си постъпила правилно,ама ще ти кажа,че приятелката ти май не знае какво иска! Щом още ти харесва,а френдката го неще си го хващай,кво ти пука!И без това,нали казваш,4е не са ходили(въпреки 4е за мен няма голямо зна4ение,защото всичко идва и си отива-няма да стоите в манастир,я)
Правилно си постъпила сега може да ти е кофти, но ще се оправиш. Просто няма смисъл заради едно момче да разваляш приятелството си с нея.
lady_forever
09-01-2007, 12:02
И аз съм ЗА това мнение.По-добре да си запазиш приятелството,а не на предпочетеш флирта.Лошото е ,че много момичета на твое мясо не постъпват така благоразумно и избират флирта,за това на света има мн хора без приятели. :smt045 :smt014
FiRe_LaDy
09-01-2007, 12:05
Постъпила си правилно!Не си предала приятелството ви.Добре е да не го правиш и за напред.Момчета много ... истински приятели - почти няма. :wink:
kotetyyy
09-01-2007, 13:14
Постъпила си правилно!Не си предала приятелството ви.Добре е да не го правиш и за напред.Момчета много ... истински приятели - почти няма. :wink:
ahaa taka si e
rashito0o
09-01-2007, 13:22
леле колко лесно те убедиха :)
ама да и аз подкрепям, въпреки че не го спазвам
и аз така :smt005
G3n4d1_LiVeRpOoL_Fen4e
09-01-2007, 13:43
Тука някои много интересни интерпретации имате... :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= И все пак мога да кажа че сте прави... :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= Но мисля че приятелите на приятелите трябва да се уважават ... :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
ShiT_HappenS
09-01-2007, 13:58
Мерси на всички =)
100%angel
09-01-2007, 14:11
подкрепям...
и аз подкрепям :D
подкрепям...
и аз подкрепям :D
и аз подрепям, не че го спазвам винаги , нооооо всяко правило си има изкючения все пак :)