View Full Version : Някои мнения са ми изтрити
Sweet__baby
09-01-2007, 15:29
Ако мога да попитам...за какво някои мнения са ми изтрити!! Нещо лошо да съм написала???
И преди да заключите темата искам ОТГОВОРИ от модераторите!!! :smt019
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
Забелязах те,че пишеш в някои теми,дето флудят,и като изтрият цялата тема след определено време ти нямаш толкова коментари колкото са били преди да изтрият темата :lol: Малко сложно обясних,ама т'ва е положението... 8) :-D
Sweet__baby
09-01-2007, 15:34
Не знам кво става , ама ми писна ... :smt019
Периодично се трият стари теми, флууд теми, както и всички теми игри от Фън раздела се изтриват, като се пускат нови на тяхното място, а наскоро изчезнаха и 1/5 от всички теми пускани някога във форума..
Това са възможни причини - иначе никой не ти е трил мненията целенасочено.
Не знам кво става , ама ми писна ... :smt019
SPOX sweet baby :smt016 аз от мега фен бях станала повече-от фен. :mrgreen: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
teenkopele
09-01-2007, 17:14
И аз бях 10 000+ ама... :-D
alkobalko
09-01-2007, 18:53
Мога да те уверя, че модераторите не се забавляват като трият мнения. Така, че както вече ти обясниха има няколко причини, за да ти изчезнат мненията.
вижте, аз не се заяждам с тоя въпрос, но ми е интересно с каква норма триете старите теми? ;) щото ми се струва че за 20-ина години ще изтриете 600-те страници с теми, по които няма движение :D
DjBaloon
09-02-2007, 07:35
Sweet__baby sory macko ama az kato ti gledam mneniqta v razdela za zdrave i venericheski bolesti mi se ide da ti gi iztriq vsichkite :-D ,no ne moga,nishto lichno!
Sweet__baby
09-02-2007, 17:48
Sweet__baby sory macko ama az kato ti gledam mneniqta v razdela za zdrave i venericheski bolesti mi se ide da ti gi iztriq vsichkite :-D ,no ne moga,nishto lichno!
верно ли ? :smt019
Ох, какво се впрягаш толкова за мненията си? Какво става като имаш повече мнения?! НИЩО!
Като искаш да не ти ги трият, пиши смислени мнения в смислени теми.
Mercy is the heaviest burden of all. :twisted: