Влез

View Full Version : Прави се на сърдита

09-01-2007, 16:54
Омръзна ми от неразбрани хора. Просто ми писна! Има 1 момиче, с което бяхме добри приятелки. Тя обаче не ми отговори на последния мейл и аз не и писах след това, защото не знаех какво става с нея, дали не е прекалено заета и т.н. Днес ми пише мейл: "Какво става, защо не пишеш?". Аз и обяснявам, че не съм искала да и досаждам ако се е занимавала с др неща и това за мен беше знак, че пак мога да и пиша. Разказах и на кратко как снощи съм излязла с др 2 момичета (и тя ги познава) и за др хора с нас и изобщо колко добре сме прекарали. Тя едва ли не не ми се скара, че не съм я взела и нея, защото и тя била свободна снощи и се направи на обидена. Тя мн добре знае, че не се разбира с тези момичета, че не са близки изобщо, наясно е как стоят нещата. Освен това, аз да не съм и секретарка, че да знам кога е свободна. Това нейното направо ме изуми! Тя никога не ме е вземала с нейни фр, аз не съм го и искала. Не знам какво и става и защо се държи така, но и не смятам да излизам виновна, най-малко пък да се извинявам за нещо, което дори не знаех, че съм сгафила., просто защото е решила да се сърди. И това била приятелка...