View Full Version : Свършвам много бързо при свирка...:)
obichamnadet0
09-02-2007, 19:19
Ne znam zashto taka se poluchava dali sum popadnal na momicheta koito pravqt mn dobri svirki ili nz no 1 min , max 2 i svurshvam,...i to samo pri svirkite...predi nqkolko dena za 1 min svarshish na 1 f ustata...dokato pri sex-a e drugo tam vsichko si e nared...Pri vas mom4eta kak e polojenieto sys simfoniite ;]
Не съм момче,но мисля,че е нормално..
Свирка - максимум 6-7 минути,няма нищо нереално,удоволствието е най-голямо,даже предпочитам свирка пред секс,в някои случаи. :roll:
shadow4e
09-02-2007, 21:28
Колко пъти са ти правили?
1 минутка е доста, ама доста малко време. И все пак явно нямаш още достатъчно опит и с времето трябва това нещо да се оправи.
Renate_Feliqr
09-02-2007, 21:32
Ami zna4i popadnal si na macka napored s materiala.
shadow4e
09-02-2007, 21:38
Абе глупости, не е от момичето, от него си е, което нее много хубаво по-принцип, защото ако задържи повече и тя го подлудява, после усещането при свършване е по-силно. Но както казах след време ще се оправи. То има момчета и които на 14-15-16 годишна възраст са свършвали само от целувки при това в гащите. Но това си е нормално за тази възраст :)
MostHated
09-02-2007, 21:53
нормално е! зависи от свирката и от тфа колко си възбуден!
Честно казано, аз също свършвам по-бързо при свирка и предпочитам свирка и/или чикия пред секс. Когато за първи път приятелката ми правеше свирка малко преди да свърша аз я предупредих, но тя каза "и какво от това" и изгълта всичко :) От тогава само като се сетя и съм почти свършил :)
Честно казано, аз също свършвам по-бързо при свирка и предпочитам свирка и/или чикия пред секс. Когато за първи път приятелката ми правеше свирка малко преди да свърша аз я предупредих, но тя каза "и какво от това" и изгълта всичко :) От тогава само като се сетя и съм почти свършил :)
tva mi e 1 ot me4tite
ina4e - awe ne e mnogo normalno, ama nadali e nqkuv problem
marina star
09-03-2007, 09:05
mackata e dobra spored men,no vapreki tova e normalno,moq maj sa6to svar6va po-barzo pri svirka,mislq 4e prosto oralnata lubov e edno ogromno udovolstvie za maja po princip i za tova se polu4ava taka spoko :wink: