Зу
09-02-2007, 19:20
Историята е следната... запознах се с това момче преди около 4 месеца и половина.. тъкмо беше скъсал с гаджето си и аз с моето ( бяха ходили 4 години).. таа излизахме няколко пъти, при което той не спираше да ми повтаря колко ме харесва и бла бла.. след 2 седмица се събра с приятелката си, а на мен каза " Надявам се да останем приятели, защото аз мн държа на теб..", доста се бях привързала към него, така че се съгласих.. ии.. продължихме да излизаме.. редовно си чатихме .. бяхме в супер отношения, говорили сме за какво ли не..и то почти всеки ден, чувахме се по телефона,насам-натам.. и една вечер го поканих да мине през нас, за да си вземе един диск ,който ми беше дал.. той дойде.. наште спяха.. поговорихме си,слушахме музика.. изведнъж той започна да ме гали по косата.. и изцепи"Знаеш ли откога искам да те целуна..едвам се сдържам да не те метна на килима".. останах в тъч и докато се усетя го направи.. започна да ме целува.. да ми съблича дрехите и т.н... в началото се поддадох в известна степен.. до секс не се е стигало.. и накрая му казах "трябва да си вървиш".. той ме погледна учудено и с най голямата си наглост отвърна "така ли ще ме оставиш да си отида..".. казах му ДА! и той си тръгна... на следващият ден се опитах да завържа нормален разговор с него, но той се държа адски студено и мн странно... наистина ми стана гадно,защото най-малкото смятах че е мн точен и пекан.. но.. нз сега какво си мисли. от онази вечер не сме говорили за тва което се случи.. а аз не искам това да развали отношенията ни..
Сега си мисля.. знам че постъпих правилно, но дали е искал само секс от мен.. доста често се е случвало да нарежда приятелката си пред мен. ..колко е тъпа и т.н... но не искам да правя глупости, за да не съжалявам после.. питам го "всичко наред ли е, да не ми се сърдиш сега", но той твърди че няма нищо.. нз как да наклоня разговора към онази нощ и просто да му кажа,че искам да сме приятели и наистина да си останем такива.. а пък аз наистина го харесвам, но само като такъв, а ми се струва, че след станалото ме отблъсква и сякаш е отегчен.. и нз сега дали наистина ще прекратим отношенията си.. но квото стане, макар че желая всичко да е по старому.. :smt009
Сега си мисля.. знам че постъпих правилно, но дали е искал само секс от мен.. доста често се е случвало да нарежда приятелката си пред мен. ..колко е тъпа и т.н... но не искам да правя глупости, за да не съжалявам после.. питам го "всичко наред ли е, да не ми се сърдиш сега", но той твърди че няма нищо.. нз как да наклоня разговора към онази нощ и просто да му кажа,че искам да сме приятели и наистина да си останем такива.. а пък аз наистина го харесвам, но само като такъв, а ми се струва, че след станалото ме отблъсква и сякаш е отегчен.. и нз сега дали наистина ще прекратим отношенията си.. но квото стане, макар че желая всичко да е по старому.. :smt009