PDA

View Full Version : Още един проблем с родителите

sweetteddy
09-02-2007, 20:20
hvanah si priqtel i s nego imahme mnogo dobri i lo6i momenti...k1sali sme ne vedn1j i pak sme se s1birali...sega otnovo sme zaedno no pre4uvstvam 4e nqma da e za d1lgo.Toi e po-golqm s nqkolko godini ot men i iska da ostavam da prespivam v tqh ponqkoga ili p1k da hodq na kuponi s prespivane s nego...no men nikoga ne me puskat...vinagi se molq na na6te,no nikoga ne me puskat.Te nikoga ne sa haresvali priqtelq mi za6toto vinagi me karal da pla4a a edin roditel ne iskal da vijda deteto si razplakano...Te ne me razbirat a kogato az trqbva6e da gi razbera dokato se karaha zaradi lubovnicata na ba6ta mi gi razbirah.Use6tam 4e gubq mom4eto do men i tova me kara da :smt010 tolkova mn go obi4am 4e ne moga bez nego i ne znam ako go izgubq pak dali 6te izd1rja...samo znam 4e ako e zaradi roditelite mi nqma da gi pogledna pove4e...nqkoi ot vas mogat da kajat da poprikazvam s priqtelq mi i da mu obqsnq 4e ne s1m na negovite godini...e ve4e govorihme i toi me razbra do nqkva stepen...no mi kaza 4e edin den 6te mu pisne da hodi na kuponi bez men i da gleda drugite mom4eta s priqtelkite im ...da go pitat postoqno:K1DE E PRIQTELKATA TI?...ne znam kakvo da pravq molq vi pomognete mi!!!!

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

alkobalko
09-02-2007, 20:28
Колко години е разликата ви? Ти на колко си и той на колко е? Ако наистина е голяма или ти си прекалено малка мисля, че връзката е обречена, точно заради тази разлика.
Иначе пак говори с него, обясни му как стоят нещата. Говори и с родителите си, нека да не спиш там, да останеш д кажем до 23:00 и после да се прибереш. Така и те ще са спокойни и той доволен.

sweetteddy
09-02-2007, 20:32
mi razlikata ni e 3 godini....ti kazva6 da se pribera v 23h mi po princip vsi4ki kuponi na koito ni kanqt sa izv1n grada i nqma kak da se pribera...

Fyrforanche
09-02-2007, 21:29
еми разбирам че го обичаш,но щом поставя нещата така "ще ми писне.." не съм сигурна дали и неговите чувства са толкова силни.А и предполагам,че се досещаш защо иска да ходите на купони с ПРЕСПИВАНЕ заедно...а относно вашите според мен трудно би ги убедила.но може да им обясниш че това че сте късали не е само негова грешка а и твоя и ти е гадно че ти нямат доверие.А и им кажи че много държиш на него...ама като почнеш да ги уговаряш за купон започни няколко дена по-рано... ;)

LoveHim
09-03-2007, 00:05
леле аз супер много се дразня на майка си, ама като чета вашите теми и излиза, че майка ми е супер и че само й казвам къде птивам и ме пуска естествено не съм някаква да правя секс или подобни работи, просто живея в съседния град и ми е трудно пребирането за това съм при приятелки. А пък това момче го разбирам все пак наистина всичко омръзва все някога.
Ами ти не можеш ли да кажеш там 1-2 пъти, че ще спиш у приятелка и да идеш, поне той да е доволен малко
П.П. Преди те питаха на колко си ти и на колко е той а ти каза само за разликата. сега може ли да отговориш???

sweetteddy
09-03-2007, 12:52
mi az s1m na 15 a toi na 19

naMy4Ho_KoTe
09-03-2007, 20:15
Ако той има чувства към теб - няма да те зареже, щото не те пускат до късно с него. И нашите са много строги, въпреки че съм почти на 18 имам вечерен час 10. А приятеля ми е на 21, живее в студентски град и яко купонясва и ходи по дискотеки. Но откак сме заедно - много рядко го прави. Понякога си говорим по телефона, друг път се събира с близки приятели.. И просто изчакваме търпеливо да дойде мигът, в който ще мога да се мотам където искам с него. В крайна сметка само 2 пъти съм плакала заради негови думи, като и двата пъти се погрижих никой да не разбере. Нашите си мислят, че той е перфектният кавалер и знаят, че се грижи за мен. Сами предложиха, когато дойдат майсторите да слагат дограма в кухнята, аз да отида при него за 1-2 вечери, той да се грижи за мен :) Просто с него успяхме да спечелим доверието им.

Не прави глупости, а се старай да покажеш на родителите си, че си отговорна и разумна и че няма за какво да се притесняват, ако те пуснат до късно.