View Full Version : Дали ме харесва?
varnaaaa
09-02-2007, 21:35
ta zna4i ot skoro po4nah da si haresvam edno mom4eadski mnogo ama naistina mnogo pi6eme si vseki den v 4ata i toi postoqnno mi pra6ta celuvki i syrca i.t.ni az na nego samo 4e sega se skarahme i toi ne mi govori a az naistina mn go haresvam na vynka se vijdame po rqdko za6toto ne mojem da se zase4em molqvi kajete mi kak damu podskaja po nqkakyv podelikaten na4in 4e go haresvam ama ne da mu go kaja napravo i kak da razbera dali i toi me haresva ako mi otgovorite na teq dva vyprosa 6te sym vi mn blagodarna az si misleh 4e me haresva za6toto postoqnno mi pra6ta celuvki i.t.n. i vika 4e sym go kefela samo 4e ne sym sig. ps kajete qkakyv delikaten na4in da razbera dali me haresva i da mu kaja 4e az go haresvam mersi predvaritelno na vsi4ki koito sa mi otdelili vnimanie :smt010 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :smt011
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
SeXy^BaBy
09-02-2007, 21:37
Кажи нещо от рода на искам те само за мен...и виж как ще реагира
Sladinka_f
09-02-2007, 21:38
vij ko toi qsno ti e kazal 4e go kefi6...no za ne6to pove4e naistina trqbva da prou4i6.ako imate ob6ti poznati gi popitai,moje da znaqt ne6to.spored men e nai-dobre da si izqsnite 4uvstvata sami na 4 o4i :roll:
varnaaaaa
09-02-2007, 21:59
da no toi mi e syrdit i sega ne mi govori a az ne sym vinovna daje mu se izvinih kakto i da e i se 4udq ako naistina me haresva6e dali 6temi progovori pak za6toto poprincip e golqm inat...
SeXy^BaBy
09-02-2007, 22:02
da no toi mi e syrdit i sega ne mi govori a az ne sym vinovna daje mu se izvinih kakto i da e i se 4udq ako naistina me haresva6e dali 6temi progovori pak za6toto poprincip e golqm inat...
Ако те харесва ще ти се отсърди...просто му кажи не ми се сърди и ще ти изпълня едно желание..ако те харесва ще се върже на това
varnaaaaa
09-02-2007, 22:29
mersi mnogo
btw ako nqkoi dr ima nqkfi syveti pls kazvaite vsi4ko koeto se setite kak da razbera dali me haresva i kak az da mu kaja 4e go haresvam ama delikatno mn mi e vajno mersi o6te 1 pyt
evilkaAaAa
09-02-2007, 23:02
изпрати му смс че искаш да говориш с него после му кажи че съжеляваш и когато се поправят нещата ...
Кажи нещо от рода на искам те само за мен...и виж как ще реагира
Аиде успех и пиши :)
morenita
09-02-2007, 23:12
Men ako pitash s mujete go karai napravo bez nikvi zaobikalki shtoto kakto obicham da kazvam te sa mn ogranicheni ednokletuchni i tuko vij ne zacepil debeliq ti namek. Zvunni mu za kafence i si pogovorete na 4 ochi ;) Uspeh
Най-добре поговори с него.Ако е искрен-ще разбереш.
Ако те харесва ще ти се отсърди...просто му кажи не ми се сърди и ще ти изпълня едно желание..ако те харесва ще се върже на това
Това със желанието е наистина добра идея.. :wink: