Влез

View Full Version : gubi4ki ili?

huh
09-02-2007, 21:46
zna4i naskoro s priqtelq mi pravehme seks na plaja...toi ne6to se bee6 razgore6til tv mn i malko me poodra no az mn mn ne obarnah vnimanie...na sledva6tiq den oba4e polu4ih mn silen sarbej vaginalen....koito tu se poqvqvav tu go nqma....promih se s laika nqkolkko pati...nqmam te4enie ,no me sarbi....ina4e kato se izmiq minava no sle dizvstno vreme pak me zasurbqva...ta vaprosa mi e ...tova gubi4ki li sa spored vas...i ako da dami kajete imeto na hap4etata i krem4eto s koeo se majete az 6te ida na ginekolog no mi e interesno....

Schnitzer
09-02-2007, 21:49
Абе тои гинеколога си знае работата.Ама не вервам да са гъбички. :wink:

Made_of_Pain
09-02-2007, 21:50
Знаеш ли...
Аз много обичам да казвам, че за всичко си има хора.
Май е време да разберете, че на света има и лекари.
Защото взе да ми писва от хидри :/

09-02-2007, 21:51
zna4i naskoro s priqtelq mi pravehme seks na plaja...toi ne6to se bee6 razgore6til tv mn i malko me poodra no az mn mn ne obarnah vnimanie...na sledva6tiq den oba4e polu4ih mn silen sarbej vaginalen....koito tu se poqvqvav tu go nqma....promih se s laika nqkolkko pati...nqmam te4enie ,no me sarbi....ina4e kato se izmiq minava no sle dizvstno vreme pak me zasurbqva...ta vaprosa mi e ...tova gubi4ki li sa spored vas...i ako da dami kajete imeto na hap4etata i krem4eto s koeo se majete az 6te ida na ginekolog no mi e interesno....
Иди си на лекар и ще получиш нужната информаия! Не експериментираи да не стане пакост [-(

xpucuto
09-02-2007, 21:51
...

Quasar
09-02-2007, 22:06
Залей си я със спирт.....за дезинфекция :-D :-D :-D Иначе сериозно-иди на лекар...ние тук даже не виждаме...като имате такива проблеми слагайте и снимки бе деа...

Schnitzer
09-02-2007, 22:15
Залей си я със спирт.....за дезинфекция :-D :-D :-D Иначе сериозно-иди на лекар...ние тук даже не виждаме...като имате такива проблеми слагайте и снимки бе деа...Е дано да не ядеш като се натъкнеш на подобна снимка.Пу да не е в моита манджа. :lol:

Quasar
09-02-2007, 22:31
Абе майтап беше това горе...иначе не съм гнуслив кво 8)