View Full Version : Eдин въпрос..?
Еми значи приятеля ми е на 19 а аз съм на 15 и той ми каза, да не казвам на никой че сме фр защото го е страх да не отиде в затвора ..Какъв беше законът той подлежи ли под съдебна отговорност ако ме докосва целува или се гаври с мен :smt017 На каква възраст трябва да е момичето за да не подлежи пълнолетно момче под съдебна отговорнос ..трябва ли да е пълнолетно и то ? :smt010
LoVe_RuSlAn
09-02-2007, 23:14
of ako ste zaedno po vzaimno jelanie ni6to ne vaji ako oba4e toi ti posegne a ti ne iska6 togava moje6 da go sydi6 ...
Polinkaaaaa
09-02-2007, 23:23
ООo LtfF не много ясно само ако ти решиш че искаш да го съдиш само тогава може да бъде подложен под съдебна отговорност ...
morenita
09-02-2007, 23:33
Abe momiche v taq darjava murshavata ubiicite i mafiotite ne mojem da si hvanem, shto ste reshili che nqkoi policai shte trugne da si gubi vremeto da razsledva lubovnite aferi na nqkvo 19 godishno pishleme, kato moje navmesto tova da sedne i da izpie 2-3 rakii s kolegi?
Щом си минала 14 няма страшно. Все пак ми е малко съмнителна тая работа. Не 1 и 2 момчета на неговата възраст, че и по-големи ходят с момичета на твоята възраст, че и по-малки и никой не е влязъл в затвора досега! Мисълта ми е, че той просто иска да се прекара няколко приятни часа в леглото с теб без да казва на приятелите си! Запомни го това-ако едно момче не иска да те запознае с приятелите си въобще не влизаш в графата "гадже"! За тва може би иска да не казваш, ама ти си знаеш все пак...
teenkopele
09-03-2007, 04:44
Кой го интересуват тези закони?!? :shock:
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-03-2007, 06:33
Щом си минала 14 няма страшно. Все пак ми е малко съмнителна тая работа. Не 1 и 2 момчета на неговата възраст, че и по-големи ходят с момичета на твоята възраст, че и по-малки и никой не е влязъл в затвора досега! Мисълта ми е, че той просто иска да се прекара няколко приятни часа в леглото с теб без да казва на приятелите си! Запомни го това-ако едно момче не иска да те запознае с приятелите си въобще не влизаш в графата "гадже"! За тва може би иска да не казваш, ама ти си знаеш все пак...
=D> Napylno sym syglasna...
Не може да отиде в затвора, защото ти вече не си на 14 години.
rihannka
09-03-2007, 09:37
tva e tapo.az sam na 16 pr mi e na 2 i kvo trq da e v zatvora li..praim si si4ko...primerno si varvim po ulicata i minava patrulka i kvo nishto minava i zaminava nito sa ni spreli da ni pitat na kolko sam i t.n tva e mn tapichko nqma ot kvo da se pritesnqva shtom i dvamata isdkate da ste zaedno!
VerryBerry
09-03-2007, 10:08
razbiram ako te iznasili(nedai si Boje) ama 6tom sa samo celuvki-ni6to stra6no nqma
(osven ako ne si popadnala na nqkoi ybiec,deto go tarsi INTERPOL?!!?)
evilkaAaAa
09-03-2007, 10:14
пф.. сма сте и вие едни ](*,) никой няма да го пипне приятелят ти за това че е на 19, 1во защото сте заедно по взаймно съгласие и 2ро защото си минала 14.. ако толкова се притеснява, му кажи да прочете малко закони :smt005
Тцтц нищо няма да стане.Спокойно.Ако сте эаедно по вэаймно желание,няма проблем.А и никой няма да се эанимае с вас.Споко
Treselle_s
09-03-2007, 10:19
[i] Просто иска да се позабавлява еднократно с теб и по този начин се застрахова да не се разчуе за връзката ви и що за боклук е ...не се занимавай с него най -добре 8-[
Phoenixheart
09-03-2007, 10:35
или това или е идиот
Няма проблем, щом си на 14. Според закона, секс между пълнолетен и момиче над 14 е наказуем САМО ако е против волята ти т.е. изнасилване.