View Full Version : ЛЮБОВ ВТОРИ ДУБЪЛ?
She-Devi!
09-03-2007, 06:02
Знам, че ще ви се стори скучно..Въпросът ми е дали ако някой те е наранил преди години и казва, че е сгрешил и разбрал в какво,дали можеш да му имаш доверие и да продължиш да гледаш в бъдещето с него?!
П.п:. Чувствата са същите, усещане за близост, любов ако щете...но има и СТРАХ.Страх от раздяла... /аз съм на 22, а той е на 23години/
Искам съвет! :smt014
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-03-2007, 06:13
Az sym na 16 godini...malko e stranno ot mene na 4ue6 ne6to,no 6tom 4ustvata vi sa sy6tite..i 6tom toi ti e kazal 4e e vidql gre6kite si i iska da opitate otnovo...za6to ne..Straha vinagi go ima pri zapo4vane na nova vryzka,6tom vednyj si bila naranqvana..Probvai..tozi pyt moje vsi4ko da potrygne.. 8-[
mi az imah edno gadje deto me narani,sled vreme mu dadoh 2ri 6ans,propilq go,a uj se haresvahme mn,posle i 3ti i nego propilq,zavisi ot 4oveka,ti si go poznava6,ako zaslujava 2ri 6ans 6e mu go dade6
Знам, че ще ви се стори скучно..Въпросът ми е дали ако някой те е наранил преди години и казва, че е сгрешил и разбрал в какво,дали можеш да му имаш доверие и да продължиш да гледаш в бъдещето с него?!
П.п:. Чувствата са същите, усещане за близост, любов ако щете...но има и СТРАХ.Страх от раздяла... /аз съм на 22, а той е на 23години/
Искам съвет! :smt014
Ами прецени си дали си заслужава,да му се даде шанс...прецени си дали болката,която си преживяла преди,може да бъде заличена.
В тази ситуация само ти можеш да си отговориш на въпроса,който си задала.Какъвто и съвет да получиш само ти си знаеш какво чувстваш,какво е вътре в теб,какво е било преди...и какво може да бъде занапред...
IKisseDAGirL
09-03-2007, 06:26
Зависи дали когато сте се разделили, връзката е била изчерпана. Защото ако е било така, не виждам какво още бихте могли да си дадете, колкото и време да е минало :?
Но ако е както при мен и моя приятел - ходихме месец, скъсахме, защото направих неща, с които не се гордея, и след 2-3 месеца, когато и двамата позабравихме, се събрахме отново - мисля, че е възможно да продължите на чисто :)
Но забрави да му натякваш постоянно и същевременно да измъчваш и себе си със спомени за "преди".. ако искаш да се получи нещо, трябва да загърбиш миналото и да гледаш само напред :wink:
Ако постоянно си изпълнена с недоверие и съмнения, едва ли новото ви начало ще продължи дълго :?
She-Devi!
09-03-2007, 06:40
Много ви благодаря за съветчетата!!!
Да знаете колко ми е било тъжно, бях намразила даже мъжкото поколение покрай думите му, които преди ме нараниха.Може би наистина времето лекува...и забравя някои лоши моменти...
...Той ме кара да се усмихвам ...даже и по телефона...ще използвам неговите думи от преди..."Чувствам че ТОВА СИ ТИ" ....сещате се...единствената...
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-03-2007, 06:55
Mii..6tom misli6 4e vremeto e zali4ilo vsi4ko..i 6tom toi e 4oveka koito te kara da se usmihva6..Kakvo 4aka6? :smt017
И все пак..Внимавай да не се повторят нещата... ;-) [/code]
Пробвай,нищо не губиш, всеки заслужава 2-ри шанс, но 3-ти не бива да има, после се започва един омагьосан кргъг от който измъкването е трудно (казвала съм го и преди :-) ) Всичко хубаво :wink:
lyly_lili
09-03-2007, 07:40
Az sym na 16 godini...malko e stranno ot mene na 4ue6 ne6to,no 6tom 4ustvata vi sa sy6tite..i 6tom toi ti e kazal 4e e vidql gre6kite si i iska da opitate otnovo...za6to ne..Straha vinagi go ima pri zapo4vane na nova vryzka,6tom vednyj si bila naranqvana..Probvai..tozi pyt moje vsi4ko da potrygne.. 8-[
+1 :D
Зависи как са се развили нещата, може и да има втори дубъл.Но силата на чувствата-не мисля, че може да е еднаква.Но, ако ви е добре заедно и мислите, че можете да имате връзка-това е добре.
rashito0o
09-03-2007, 08:11
Хихна 15съм случвало ми се е даже не 1-2пъти а 3 щом си обичам ше си тръгна пак с него...е зависи и кфо е праил ако ме е наранил мн мн мн лошо няма да му обърна внм
_Ana_Carenina_
09-03-2007, 18:10
непозволявай на страха да решава живота ти!Ако ти се иска -дай си ново начало щом обичаш този човек и не се колебай и за миг..в този случай си спомни,че егати живее се веднъж !
Еми що не?След като иска да е с теб и твърди ,че е осъэнал грешката си,няма лошо.Пробвате,пък ако стане -стане,ако не-не.
П.С: Цък (http://csoft.up.md/f.php?f=Presley)
ThePainIsReaL
09-03-2007, 18:46
Зависи как са се развили нещата, може и да има втори дубъл.Но силата на чувствата-не мисля, че може да е еднаква.Но, ако ви е добре заедно и мислите, че можете да имате връзка-това е добре.
Напротив.. може дори да са по-силни. С приятеля ми сме имали доста проблемни раздели. Тежки..заради детски акъл, заради небивалици.. и всеки път сме се събирали, любовта ни не е страдала, защото се разделяме глупави, малки и наивни.. когато се съберем, сме по-улегнали, осмислили доста неща и осъзнали едно - че без другия не можем.
Оо.. втори дубъл може да има, и още как. Зависи единствено от желанието на двете страни. Винаги има страхове, моментни плахи мисли за миналото, пресъздадени драматични сценарии за бъдещето без абсолютно никакво основание, но всичко минава, когато знаеш, че любимият е до теб, че ще е до теб.. когато видиш очите му и любовта изписана в тях, ти знаеш, че си е заслужавало да му дадеш втори шанс (: Успех, мила... Сигурна съм, че ще вземеш правилното решение.
Like the wind`
09-05-2007, 11:48
За мен няма начин.Хората не се променят.Не стига само любовта,за да изградиш нещо истинско и трайно.Трябва да се полагат усилия.Какво те кара да вярваш,че след като сте се наранявали и сте разрушили връзката си,този пък ще е различно?Правила съм го това нещо,връщала съм се при бивш и резултатът не беше добър.И оттогава съм се научила да не ровя в миналото,каквото било-било.Пък и мразя такива недовършени работи-заедно сме,не сме,заедно сме..Или,или.Другото си е взаимно разиграване.Може пък да срещнеш нещо ново,по-добро,което не се нуждае от ремонт.А може и да го изпуснеш,докато се ровиш в кашона с боклуци..
Не знам,мнението ми е малко остро и крайно,но това е което мисля.Пък ако се съберете и после пак се получи същото,познати са ми самосъжаленията от типа защо си губих времето,знаех си,че така ще стане и т.н...
Ти си решаваш и дано вземеш правилното решение.Обещанията и покаянията са хубаво нещо,да чуеш хубави думи от любим човек също,но когато тази еуфория премине дали няма да стане пак старото гадно положение..
Опитай,ако това искаш наистина и късмет!
Напротив.. може дори да са по-силни. С приятеля ми сме имали доста проблемни раздели. Тежки..заради детски акъл, заради небивалици.. и всеки път сме се събирали, любовта ни не е страдала, защото се разделяме глупави, малки и наивни.. когато се съберем, сме по-улегнали, осмислили доста неща и осъзнали едно - че без другия не можем.
Оо.. втори дубъл може да има, и още как. Зависи единствено от желанието на двете страни. Винаги има страхове, моментни плахи мисли за миналото, пресъздадени драматични сценарии за бъдещето без абсолютно никакво основание, но всичко минава, когато знаеш, че любимият е до теб, че ще е до теб.. когато видиш очите му и любовта изписана в тях, ти знаеш, че си е заслужавало да му дадеш втори шанс (: Успех, мила... Сигурна съм, че ще вземеш правилното решение.Да, но това е друго.Израстнали сте заедно, в смисъл, че сте се променили доста, от както сте заедно и вече не сте деца, затова и чувствата са ви по-силни.Но има ситуации различни, всичко е възможно.
VerryBerry
09-05-2007, 19:32
ne,sabirala sam se s biv6 i moga da ti kaja 4e postapkata mi be6e tapa-vmesto da tarsq novoto,az se varnah kam dobre poznatoto staro-strah koga toi 6te izneveri otnovo,a tova me pobarkva6e..po-dobre nedei,za da ne sajelqva6