Влез

View Full Version : Може ли да ми дадете съвет ?

Stoqn
09-03-2007, 09:15
Здравейте,ситуацията при мен е следната ходих с 1 момиче година и половина и всичко беше прекрасно имахме своите малки проблеми но това е нормално и често срещано.Постоянно бяхме заедно почти всеки ден се виждахме и това за разлика от други двойки вместо да доведе до омръзването ни още повече ни сближи и бяхме неразделни.Но дойде 1 момент, в който се наложи тя да отиде да работи на морето през лятото и не се видяхме доста време (в което явно са се случили много неща) и преди няколко дни тя ми каза че се е научила там да бъде сама и че е свикнала без мен и иска да види какво ще е тук в града ни и че когато е с приятелите си се забавлява повече и че иска да се чувства свободна и в момента сме разделени.Може ли да ме посъветвате какво да правя ?

monityY
09-03-2007, 09:23
sig si e namerila nqkoi drug,primiri se [-(

w0sh
09-03-2007, 09:24
Да разбереш истинската причина, поради която казва това.

Stoqn
09-03-2007, 09:27
Ами със сигурност знам че няма никой друг! и истинската причина според нея е че като е била без мен не е усетила липсата ми просто ейтака и се е забавлявала с приятелите си които са били там и така..нз нз ;( :-k

w0sh
09-03-2007, 09:29
Ами със сигурност знам че няма никой друг! и истинската причина според нея е че като е била без мен не е усетила липсата ми просто ейтака и се е забавлявала с приятелите си които са били там и така..нз нз ;( :-k
Що за причина.... ми щом като вече не се нуждае от някой да я закриял пробвай ролята на безгрижния :-D

_Ana_Carenina_
09-03-2007, 09:29
ами послушай я--ти ти го е казала....

Presley
09-03-2007, 09:38
Еми има два варианта.
Единият е найстина,като се е откъснала от теб ,да се е почувствала по-щастлива и свободна.Това все пак е добрият.
Вторият е на морето да си е намерила някоя нова любов. :-D
И все пак не я преследвай...!Остави я .Каэала ти го е директно,беэ эаобиколки,эначи найстина го иска.Не можеш да я върнеш насила.Ако след време пойска да е с теб,ще се върне сама..

Stoqn
09-03-2007, 09:55
da i tq taka kaza...4e e sigurna 4e e za malko i t.n ama na4ina po koito mi go kazvashe ne mi vdahvashe doverie.. ?:(

Tedi4ka
09-03-2007, 10:19
Emi spored men trqbva da razbere6 istinskata pri4ina poradi koqto kazva tova.Misli6 li 4e ako naistina te e obi4ala tolkova mnogo 6te ide na moreto i prosto ei taka 6te zabravi za teb i 6te i e po hubavo bez teb!Zamisli se!

Neznam oba4e az mislq 4e edna vruzka e istinska kogato ocelqva vuv vremeto!Ne 4e va6ta ne e dulga....no vse pak!

Kogato dvama 4oveka se obi4at nqma zna4enie raztoqnieto.Ni6to ne moje da im popre4i da sprat da mislqt edin za drug i da produljavat da se obi4at!

Az imam gadje ot 1 godina i 2 meseca!Mnogo puti sme se razdelqli za6toto se e nalagalo da zaminem nqkade,no nikoga az nito puk toi ne sme si kazvali takiva ne6ta!Kogato az zaminah nqkolko puti s na6te se 4uvahme postoqnno.Toi mi se obajda6e i mi kazva6e 4e mnogo mu lipsvam! Kazval mi e 4e e izlizal s priqtelite si no mu e gadno i ne se zabavlqva za6toto ne sum s nego.A su6to tak i toi kogato zamine na nqkade pak po su6tiq na4in!

Nadqvam se da ti pomognah pone malko!Makar 4e sigurno ne o4akva6e takuv otgovor!

No prosto iskah da ti kaja 4e kilometrite nqmat zna4enie!Kogato dvama 4oveka se obi4at nqma zna4enie kolko dale4e sa edin ot drug!

rihannka
09-03-2007, 11:01
priemi polojenieto.shtom ti e kazala taka qvno ne mojesh da q ubedish da ste zaedno..shtom tq prodaljava napred prodalji i ti

koalka
09-03-2007, 11:03
Възможно е там чувствата да са отслабнали, в резултат, на което да е искала да бъде свободна, харесва й да не е обвързана.Но най-добре говори пак с нея.

Treselle_s
09-03-2007, 11:15
Възможно е там чувствата да са отслабнали, в резултат, на което да е искала да бъде свободна, харесва й да не е обвързана.Но най-добре говори пак с нея.
Може би просто сте се отчуждили и и трябва малко време ,за да реши как и е по-добре с теб или без теб....Не се опитвай да я накараш да се сближите-така само може да я отблъснеш....Дай и време...Ако наистина те обича тя сама ще дойде отново при теб :wink:

neverand
09-03-2007, 13:36
кофти,явно вече иска свобода :) няма кво да направиш...и според мене има друг..

evilkaAaAa
09-03-2007, 16:25
направи, се че и на теб ти е хубаво без нея и тя сама ще се върне.. иначе и аз мисля, че може би си е намерила някой друг, неможеш да си 100% сигурен че не е така :wink:

Presley
09-03-2007, 16:30
направи, се че и на теб ти е хубаво без нея
Е това в никакъв случай не го прави.

Lost_Kiss
09-03-2007, 16:37
Може би просто сте се отчуждили и и трябва малко време ,за да реши как и е по-добре с теб или без теб....Не се опитвай да я накараш да се сближите-така само може да я отблъснеш....Дай и време...Ако наистина те обича тя сама ще дойде отново при теб :wink:

Na sy6toto mnenie sym, kakto kazva67 vseki den ste bili zaedno no ne ste si omryznali ,moje na neq malko da i e omryznalo i da iska da byde izvesno vreme svobodna. Dai i towa vreme.

Stoqn
09-03-2007, 17:26
dobre shte opitam nqma da q zaka4am i shte i dam vremeto koeto iska no v tova moje da prodalji mnogo vreme a nz dali sam gotov taka 4e gore doly orientirova4no nqkakaf srok v koito ima shans da se varne ima li ?

etka
09-03-2007, 18:32
vliubena sum v edno mom4e!ot mnogo vreme!predi okolo 20 dni bqhme na lager i tam toi razbra 4e go hresvam!reagira mnogo dobre na tova daje prekrasno-doide i me gu6na!!!!! :lol: i tova se povtarq6e po4ti vsqka ve4er!kogato go vidq kratkata mi se podkosqvat i ne moga da di6am!!!!vupreki 4e me gu6na i to nqkolko puti toi si ima priqtelka!ne znam za6top no vseki put kogato se celuvat toi se obru6ta kum men i me gleda vse edno se opitva da me nakara da revnuvam!po4ti vseki den se vijdame kogato izlizam no samo se usmihvame otdale4e!iskam da otida pri nego no ne moga ne6to otvutre ne mi dava!

P.P.-toi e 3 god. po golqm ot men!molq vi kajete mi kakvo da pravq

Lost_Kiss
09-04-2007, 07:07
vliubena sum v edno mom4e!ot mnogo vreme!predi okolo 20 dni bqhme na lager i tam toi razbra 4e go hresvam!reagira mnogo dobre na tova daje prekrasno-doide i me gu6na!!!!! :lol: i tova se povtarq6e po4ti vsqka ve4er!kogato go vidq kratkata mi se podkosqvat i ne moga da di6am!!!!vupreki 4e me gu6na i to nqkolko puti toi si ima priqtelka!ne znam za6top no vseki put kogato se celuvat toi se obru6ta kum men i me gleda vse edno se opitva da me nakara da revnuvam!po4ti vseki den se vijdame kogato izlizam no samo se usmihvame otdale4e!iskam da otida pri nego no ne moga ne6to otvutre ne mi dava!

P.P.-toi e 3 god. po golqm ot men!molq vi kajete mi kakvo da pravq

6to go pi6e6 twa tuka e? Twa si e otdelna tema...

09-04-2007, 07:23
Vij Stoqne otvurni i i ti sus su6toto sled kato ti e kazala tova kaji i ami ok nqma pr budi si s tvoite priqteli az su6to moga da se zabavlqvam bez teb i ne q tursi nqkolko dni
:)
gledai posle ko stava, znam go ot li4en opit a puk ako tq ne te potursi zna4i si ima drug

Veno0m
09-04-2007, 08:51
Ами според мен тя ти е казала истината,това което чувства и...нямаш друг избор освен да останеш със спомените за нея.Опитай се и ти да се забавляваш с твоите приятели и забрави за нея...щом така те наранява. :roll:

[B]a[N]D[i]T[k]a
09-04-2007, 08:52
е щом ти го е казала право и ясно ... няма какво друго.. ако наистина искаш да сте още заедно направи и някаква изненадка и виж как ще реагира.. .ако отговора все пак е не.. оставяш я и тва е .. :-s

stoqn
09-04-2007, 13:48
ok shte opitam dano ima efekt kakto kazvate no mi e malko trudno da se zabavlqvam sega :(

FiRe_LaDy
09-04-2007, 14:46
Поговори с нея.Питай я защо е решила така?И дали има шанс отново да сте заедно.

Sunarry
09-04-2007, 15:19
Ами сигурно не е имало "искра", че да усети липсата ти. Единствено можеш да чакаш, но да не се надяваш много :cry:

stoqn
09-04-2007, 15:59
mi pogovorihme no otgovoryt beshe 4e ve4e nqma trypka a otnosno dali ima shans beshe 4e nishto ne se znae i 4e iska da vidi kakvo shte e da e svobodna i tyk i 4e vse oshte me obi4a

Valento
09-04-2007, 16:23
Брато знаеш ли седни и поговори с нея,но в никакъф случай не я упреквай че тя те зарязва защото се получава некфо неловко!Поговерете питай я дали още те обича дали испитва нещо към теб само това мога да те посъветвам аз направих обратното същата ситуация ама същата тя замина на морето да бачка постоянно ми звънеше каде съм с кой съм аве под контрол ме държеше нищо беше далеч от мен но когато се върна се едно не е имало нищо между нас така беше 1 седмица аз си мислех че нещо ми се сърди или друго но тя е искала да види дали ще посегна да я целуна прегурна направих го в деня в който бяхме се разбрали да се видим но тя тогава се отдръпна незнам защо но тогава много ме нарано :cry: :cry: но после като се разбрахме какво е станало тя ми каза че всяка вечер ме е сънувала че съм бил с друго момиче че съм се държал различно по телефона и аз тогава я прегурнах,целунах страснто и всичко се върна по старому!Такаче седнете на саме поговорете какво става!!!УСПЕХ[/b]

stoqn
09-04-2007, 19:20
ох незнам и аз това чакане по побърква и още по гадното е като гледаш че другия човек се забавлява и се смее и ...само с надежда нз докога..

hotChocolate
09-04-2007, 21:25
Щом иска свобода -дай и я!
Но нали знаеш,поговорката"Пусни ,това което оби4аш на свобода,ако се върне ще е твое,ако ли не,зна4и никога не е било!"

Дай й срок да си помисли,месец,два някъде.Ако те е оби4ала истински ще усети липсата ти и ще се върне.

(Най-вероятно ще иска да е с теб,когато ве4е Ти не я искаш..както става в пове4то слу4аи :smt011 )

morenita
09-04-2007, 22:01
Ami sujalqvam da ti go kaja, no spored men dori i da ne si e namerila drug tq ochevidno se chuvstva po-dobre da e sama na tozi etap zashtoto osuznava che nqma edno neino si momche, a deto se vika vsichkite sa neini. S drugi dumi veche se chuvstva svobodna da bude s koito pojelae, moje bi oshte ne e namerila takuv. Smqtam che dori i v miga v koito iska otnovo da ima seriozna vruzka nqma da te potursi. Opitai se da gledash napred i da q zamenish s druga.Uspeh ;)

stoqn
09-04-2007, 22:34
Щом иска свобода -дай и я!
Но нали знаеш,поговорката"Пусни ,това което оби4аш на свобода,ако се върне ще е твое,ако ли не,зна4и никога не е било!"

Дай й срок да си помисли,месец,два някъде.Ако те е оби4ала истински ще усети липсата ти и ще се върне.

(Най-вероятно ще иска да е с теб,когато ве4е Ти не я искаш..както става в пове4то слу4аи :smt011 )
to4no tova mi kaza i tq -- kaza az moje bi shte poiskam otnovo da sme zaedno no shte se razminem kakto stava v pove4eto slu4ai absoliutno sashtoto mi go kaza....