View Full Version : да попитам
правих секс той не се изцепи в мен а отвънка взех хап4е неска тряваше да ми дойде нормално ли е да ми закъснява след хап4ето
пп на 18 съм
bebito0o
09-03-2007, 10:24
ПП тъпа си \:D/
marina star
09-03-2007, 10:28
ПП тъпа си \:D/
da,naistina si tapa,teq hap4eta da ne sa mentovi bonboni da gi vzima6 za 6tqlo i ne6tqlo
1-vo ne e imalo za6to da gi vzima62-ro normalno e sega pone 3-4 meseca da ne moje da ti se normalizira cikala ot teq hap4eta
rihannka
09-03-2007, 10:54
OMFG.po4vate da mi lazite po nervichkite s tez temi....na 18 si..tapa li kva si...shtom ne e svarshil v tebe a i si pila hap4e za ko se pritesnqvash..po malka sam ot tebe ama mai pove4e znam a?? :smt018 :smt018 :smt018
OMFG.po4vate da mi lazite po nervichkite s tez temi....na 18 si..tapa li kva si...shtom ne e svarshil v tebe a i si pila hap4e za ko se pritesnqvash..po malka sam ot tebe ama mai pove4e znam a?? :smt018 :smt018 :smt018
e kat prai6 sex za 6tqlo i ne6tqlo tak a6te e :D
alkobalko
09-03-2007, 10:57
Нормално е нещата да се объркат след като си взела хапче. Само не знам защо си го пила, ама твоя работа, тровете се като искате.
CuteBaby
09-03-2007, 10:59
Пф...ама наистина си зле.Защо си тровиш организма с хапчета като е нямало смисъл,щом той не е свършил в теб..Сега е нормално както казаха преди мен няколко месеца да ти е нередовен..
sinful`girl
09-03-2007, 10:59
правих секс той не се изцепи в мен а отвънка взех хап4е неска тряваше да ми дойде нормално ли е да ми закъснява след хап4ето
пп на 18 съм
На 18 години,а си толкова зле..........верно си тъпа. За какво си ги взела тея хапчета,при положение,че НЕ се е изпразнил в тебе??? По принцип след като си пила хапче трябва да ти дойде.....но понякога има и усложнения и не идва,както стана при мене,за това внимавай следващия път...Тези хапчета не са като витамините,дето се пият всеки ден
bebito0o
09-03-2007, 11:00
тя за тфа пие хапче а ако се изпразни в нея сигурно ще си отреже корема малее :smt005 :-({|=
Със сигурност нищо ти няма.Не е свършил в теб, взела си хапче.
abvgdejzi
09-03-2007, 11:35
EMI MN QSNO 4E NQMA DA TI DOIDE NA VREME ZA TVA SLEDVA6TIQ PAT ZAMESTI HAP4ETATA S BONBONKI
пп на 18 съм
На 18 години,а си толкова зле..........верно си тъпа. За какво си ги взела тея хапчета,при положение,че НЕ се е изпразнил в тебе??? По принцип след като си пила хапче трябва да ти дойде.....но понякога има и усложнения и не идва,както стана при мене,за това внимавай следващия път...Тези хапчета не са като витамините,дето се пият всеки ден
to verno i az sam zela hap4e ama i ti ne si po nazad taka 4e ..
EIII MNOGO GO NAPADNAHTE MOMICHETO VSEKI PRAVI GRESHKI #-o
Seducti0n
09-03-2007, 12:07
[b]Здравей.Няма опасност от забременяване при положение,че момчето не е свършило в теб.Взимайки хапчетата за спешна контрацепция,трябва да си наясно с това,че те неминуемо ще повлият на цикъла ти. :wink: За напред помисли дали си струва,така да си прецакваш организма,без да има основателни причини :!: :wink:
AnTiBuLLsHiTs
09-03-2007, 12:13
Другия път изпии цялата опаковка и ни отърви от тъпите ти въпроси.
1337 user
09-03-2007, 12:15
тя за тфа пие хапче а ако се изпразни в нея сигурно ще си отреже корема малее :smt005 :-({|=
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sinful`girl
09-03-2007, 12:20
пп на 18 съм
to verno i az sam zela hap4e ama i ti ne si po nazad taka 4e ..
Ама аз съм го взела когато е имало наистина нужда и наистина е станал гаф,а не като в твоят случай дето си го изпила за нищо. Би трябвало едно 18 годишно момиче да знае,че когато не й се изпразнят вътре,няма никаква опастност от забременяване ;)
abvgdejzi
09-03-2007, 12:26
Другия път изпии цялата опаковка и ни отърви от тъпите ти въпроси.
ema aide sega NEKA POJIVEE O6TE MALKO PONE :smt005
пп на 18 съм
Изцепи...за пръв път го чувам.А между другото някой може ли да ме светне по въпроса през къде,освен "отвънка" може да се вземе едно хапче??? :smt026
eh gorkata,nqkoi da tvoite god veche pitat za abort ti ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аплодисменти за момичето,което вече е на 18,а все още не й е дошъл акъла в главата! =D>
miss sweety
09-03-2007, 22:38
az samo nemoa razbera za kfo si gi zemala teq hap4eta kato toi taka ili ina4e se e izpraznil navunka? #-o