PDA

View Full Version : какво харесвате ...

nohuty
09-03-2007, 21:08
Какво харесвате в момчето/момичето до себе си?
Задавали ли са ви въпросчетата от сорт-а "какво харесваш в мен?" и т.н.?Как отговорихте ?
:smt017

w0sh
09-03-2007, 21:09
Определено най-вече задника.
Може и косата.
Усмивката

tuzaro
09-03-2007, 21:09
най много аресвам очите и устните....

Seducti0n
09-03-2007, 21:23
Романтичен е,много внимателен,сладък,нежен... :smt007

=)
09-03-2007, 21:29
Невероятни Очи а за устните ммм Анджелина да сърба попапарата има и невероятна усмивка - още се чудя как не е с някой актьор :lol: :wink:

sexy_for_you
09-03-2007, 21:32
Нямам момче до себе си...така че :(

no-man-no-cry
09-03-2007, 21:42
Нямам момче до себе си...така че :(
То и аз неам

seksi_kote_f
09-03-2007, 21:50
вече нищо не харесвам в него .... мн ме нарани и оби всичко :smt010

naMy4Ho_KoTe
09-03-2007, 21:52
Харесвам:
доминантния му характер,
простотиите и цинизмите, с които постоянно ме разсмива,
огромното му мускулесто тяло,
интелекта,
общата култура, която притежава,
чаровните муцуни, които прави,
изключително нежен и грижовен (удивително),
винаги готов да ме защити от всичко лошо на света,
за пред нашите не псува, а се държи невероятно учтиво,
има невероятни приятели - много точни пичове,
страшен тарикат е,
спря да върши нелегални работи заради мен,
обича ме.

П.П. Това бе част първа от одата за любимия ми, очаквайте продължението :-D

sladko_dete
09-03-2007, 22:19
Всичко :smt007

MajeStic
09-03-2007, 22:39
Харесвам:
доминантния му характер,
простотиите и цинизмите, с които постоянно ме разсмива,
огромното му мускулесто тяло,
интелекта,
общата култура, която притежава,
чаровните муцуни, които прави,
изключително нежен и грижовен (удивително),
винаги готов да ме защити от всичко лошо на света,
за пред нашите не псува, а се държи невероятно учтиво,
има невероятни приятели - много точни пичове,
страшен тарикат е,
спря да върши нелегални работи заради мен,
обича ме.

П.П. Това бе част първа от одата за любимия ми, очаквайте продължението :-D

Ще се влюбя в приятеля ти още малко е :lol:

Vikitooo
09-03-2007, 22:47
Е питай ме какво не харесвам :mrgreen:

yuyuto
09-03-2007, 23:52
Е питай ме какво не харесвам :mrgreen:
\:D/ И при мен е така! :D Много си го обичам! :smt007

Lolla
09-03-2007, 23:54
бтв момчетата понякога питат този въпрос, когато не с уверени :P Но аз съм отговаряла "че си готин"

FreakPk
09-03-2007, 23:57
ем маи ще се включа от тези който нямат някои до себе си :? повечета са ми еднодневки :-D

`Death`Whore``
09-04-2007, 00:04
Харесвам задника му.

Хайде, спирам дотук...че мислех, че няма да го прочете...но сама си му казах да види какво пиша по нощите...няма да му издавам положителните черти ;)

MajeStic
09-04-2007, 00:16
На сегашното и харесвам тялото... вече изобщо не я харесвам като характер.

09-04-2007, 00:54
^ Е тва ще да е пълноценна връзка.

Ще говоря за бившия, че настоящ нямам.

Харесвах това, че беше безкрайно нежен и грижовен. Дори прекалено. Само майка ми се е грижила и притеснявала така за мен. Чувствах се като мъничкото му цветенце, както ме наричаше. По цял ден ме поливаше, тореше, чистеше ми листенцата и ми говореше.. :)

Харесвах начина, по който ми се сърдеше. Казваше "аз не се сърдя, не мога да ти се сърдя" - винаги, ама винаги го казваше, и след това не ми говореше 15-ина минути. Идея си нямам какво си е мислел, никога не искаше да го обсъждаме. Изглеждаше ми мрачен, ядосан, не отговаряше на молбите ми просто да каже нещо.. Стигали сме до ситуациите да плача и да крещя "За Бога, просто кажи нещо! Толкова ли е трудно просто да кажеш нещо..", а той не и не. Гледа ме мрачно и мълчи, докато не мине неговото си време за размисъл. След това така ме прегръщаше, все едно никога преди не го е правил.. и първите му думи винаги бяха "обичам те, цвете". Невероятно беше..

Харесвах косата му. Дори малко му завиждах за нея :) Дълга, гъста и черна, пък моята на нищо не прилича. Обожавах да си играя с нея, да я целувам и.. да я сплитам. И той обожаваше.

Харесвах погледа му, когато иска да правим секс. Просто толкова отчетливо крещящ 'желая те', че не е истина. Не можех да му откажа.

Така мога да си изреждам до безкрай.
По-добре да кажа какво не ми харесваше. Не ми харесваше, когато се напиеше. Ставаше груб. Не ми харесваше това, че повтаряше, че ще е единствената ми любов и аз ще съм единствената любов за него (не че от моя страна не е така, но ми звучеше изкуствено). Не ми харесваше... не мога да се сетя повече неща. :|
И защо въобще говоря в минало време..

Хах, спомням си последния път, когато се скарахме.. Каза ми "обичам те, цветенце, но нямам сили да бъда с теб", вместо обичайното.. Приех го с усмивка, не разбрах веднага какво ми казва.. Отвърнах "аз да не съм плевел, а", а той само се усмихна горчиво и си тръгна.. Обърна гръб и си тръгна! Естествено последвах го и го питах къде отива, но не ми отговори. Предполагах, че са втори 15-ина минути за 1 час и вървях до него, докато не си стигна вкъщи. Като започна да отключва външната врата, му хванах ръката и го изгледах уплашено и въпросително, а той просто ми каза "Върви си, цвете". Тръгнах си, така мрачен и далечен го почувствах. И вече 2 месеца от тогава.
Не трябваше да го пиша, няма да мога да спя сега.. :(

IKisseDAGirL
09-04-2007, 07:34
Харесвам това, че никога не знам какво да очаквам от него, във всеки един момент може да му хрумне нещо.. Енергичен е, жизнен, общителен, винаги имаме какво да си кажем, винаги ме разсмива с особеното си чувство за хумор, леко грубичко понякога, но крие голям чар :)
Той ми е като зарядно за енергия, 1 час с него и след това през целия ден усмивката ми не слиза от лицето :-)

С него мога да се отпусна, да се лигавя като луда, да говоря пълни простотии и да се държа както си искам, без да имам задръжки, защото той е същия ненормалник като мене :lol:

Харесвам това, че винаги е готов да скочи и да ме защитава до край, не е страхлив, готов е да направи какво ли не 8-[
Радвам се от факта, че знае как да бъде доминиращият в една връзка (без да прекалява естествено), просто ме кара да усещам, че имам до себе си мъж.. в истинския смисъл на думата :wink:

Обожавам това какъв мръсник и ненаситник е :P Желанието, което виждам, всеки път, когато ме погледне.. тялото му.. :smt007

Така мога да изреждам до безкрайност, и пак няма да е достатъчно :)

nohuty
09-04-2007, 12:26
Хей тези 2-те последни мнения бяха уникални ...
Гост ... малко тъжно но .. живота е такъв.Горе главата :wink: