View Full Version : Харесвам едно момче, но не го познавам
Виждала съм го 3 пъти..
Очите ми останаха в него..
Такова излъчване, такова изражение, такъв поглед...
Никога не съм се влюбвала и не очаквам да ми се случи.
По-точно не очаквах. Това момче ми разби представите.
Без дори да ме погледне, без дори дума да каже.
Едва ли съм влюбена, но не мога да насоча мисълта си към нищо друго освен към този непознат. И това продължава почти две седмици! Това не е нормално при условие, че не го познавам. Виждам някакъв човек и 2 седмици след това усещам как почти непрестанно мечтая за него.. Не, не, не е нормално и не е на хубаво.
Знам за него единствено къде учи и че тази година ще завърши. Каза ми го една приятелка (братовчедка й учи в едно училище с него, но не се познават лично).
Трябва да предприема нещо. Това не може да продължава. (btw, такъв човек не може да същестува :shock:).
Аз съм с 3 години по-малка, невзрачна и...въобще не съм човек, който би могъл да представлява интерес за него. С такива като мен се разминава всеки ден. Тоест увереност за действията нямам. А какви да са действията - не знам. Нелепо е просто да отида и да го попитам как се казва. Дори не знам кога ще го срещна, за да се подготвя психически, и дали изобщо ще го срещна отново. За 2 седмици - 3 пъти. А може повече никога. Тази мисъл откровено ме плаши.. А не знам защо.
Дайте някакъв съвет, щото откачам вече с тва мойто въображение.
Верно ли изписах тва за някъв непознат, който съм виждала 3 пъти?! 8-[
Аз съм луда.
E,преудолей страха си и гордо напред! Все пак няма какво да губиш!Пък и ти си запленена само от външния му вид...Ами ако се окаже гадняр по характер?!? Ама все пак пробвай! И успех! \:D/
Здравей :) Искам да ти кажа че съм попадала в същата ситуация.....Да хлътна по някой, които е мн далеч от мен. Тук има два варианта....Единият е да се водиш от това силно чувство и направиш така че да си близо до него, да насилваш нещата...да се бориш, да живееш в розов свят, в които главният герой да е той. Другият е да се постараеш да не мислиш за него...да насочиш вниманието си към някои друг.....И ще видиш че ако съдбата ти е отредила, ще го видиш отново :) бтв така стана с бившето ми гадже....Бях го виждала само няколко пъти, и дори не се осмелявах да си помисля че нещо може да стане,исках всиччко да си остане за мига...Но ето че съдбата ни събра ;) Но в моя случай това се оказа ужасен вариант, защото мисълта за него вече не ме радва.....
yuyuto,
Има какво да губя. Губя възможността да запленя първия човек, който наистина ме заплени.
Губя малкото си самочувствие. Ако преодолея страха си и все пак се опитам да се запозная с него и той ме отреже, това ще стане.
Прав/а си, че само външният вид му е доказано...неустоим. Но не вярвам такъв поглед да има глупав човек. Излъчва някаква загадъчна интелигентност..
А за мен дали си гадняр или не, зависи от ситуациите, от хората, от настроението ти в момента. Не го приемам за устойчива черта.
А как ми се иска да чуя гласа му... Даже знам как звучи, много добре знам. 8-[ Звучи точно като погледа му. Бездънно.
(аз сериозно не се разпознавам в човека, пишещ това. За пръв път в главата ми се въртят такива мисли. :shock:)
Здравей :) Искам да ти кажа че съм попадала в същата ситуация.....Да хлътна по някой, които е мн далеч от мен. Тук има два варианта....Единият е да се водиш от това силно чувство и направиш така че да си близо до него, да насилваш нещата...да се бориш, да живееш в розов свят, в които главният герой да е той. Другият е да се постараеш да не мислиш за него...да насочиш вниманието си към някои друг.....И ще видиш че ако съдбата ти е отредила, ще го видиш отново :) бтв така стана с бившето ми гадже....Бях го виждала само няколко пъти, и дори не се осмелявах да си помисля че нещо може да стане,исках всиччко да си остане за мига...Но ето че съдбата ни събра ;) Но в моя случай това се оказа ужасен вариант, защото мисълта за него вече не ме радва.....
Здравей, Lolla :wink:
Радвам се, че не съм единствената, попадала в подобна ситуация.
Май избрах първия вариант. Всъщност съзнателно нищо не съм избирала, първи вариант ме сграбчи. Аз наистина не мога да си го избия от главата. Розовият свят с главен герой непознатият принц е налице. :)
Но действия - никакви. Само оглеждане, когато съм навън, да не би случайно е наоколо.. :roll:
Благодаря много за коментарите, наистина.
Явно наистина има хубава външност, щом без да го познаваш е станало така, но все пак си вдигни малко самочувствието, защото все пак така съвсем нямаш шанс.Твоята братовчедка, ако го познава, може да ви запознае.Може ти да се запознаеш с него и така постепенно да станете по-близки.
povqrvai mi 6te preodolee6 straha!v momenta sum v su6tata situaciq!samo 4e az kazah na tova mom4e 4e go haresvam a toi doide,hvana me za rukata i me gu6na!ne vqrvah 4e 6te stane taka no se polu4i!otidi pri nego i go zagovori!pitai go kakvoto i da e!dori kolko e 4asa ili ne6to takova!vse nqkak ne6tata 6te se razviqt po natam!ili kum po dobra ili kum po lo6a posoka no pone 6te razbere6 dali toi stava za teb!
I na men mi se slu4va da si haresam nqkoi nepoznat i da prisusta vuv fantaziite mi no tvoeto e ve4e krainost. Taka kato te 4eta mai naistina ne e 4ovek za teb. zabravi go, takiva 4arovnici kato nego nqma da ti donesat ni6to dobro [-X
Хахахаха! Честито! Незнам кво ще правиш от тука нататъка ама твойте 2 седмици са нищо с моите 2 години и половина. Едно ще тикажа - ако не искаш да се чудиш какво е щяло да стане запознай се с него на всяка цена. Незнам как но го направи щот няма да можеш да дишаш спокойно!
abee nz dali trqbva da mu kaje6 4e go haresva6 za6toto mn 4esto v takiva slu4ei mom4etata se naduvati se pravqt na interesni.Nakraq zarqzvat momi4etata i im izneverqvat.bila sum v absolutno su6tata situaciq samo 4e produlji 2 meseca i nakraq se osmelih otidoh zapoznah se i tn.toi su6to be6e 3 god po golqm ot men i nakraq otide i kaza na 1 moi poznat 4e zabelqzal pogledite mi,no sum mn malka ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) be6e mi gadno no si mina vreme i go zabravih. :lol: :lol: :lol: i sa daje malko se smeq na taq slu4ka.I na mene mi be6e mn stranno v na4aloto kak moje da haresvam taka mom4e koeto ne poznavam no otstrani mn nedostatuci ne se vijdat :wink:
Твоята братовчедка, ако го познава, може да ви запознае.Може ти да се запознаеш с него и така постепенно да станете по-близки.
*Братовчедка на моя приятелка.
Не го познава лично, а и да го познаваше, каква полза, след като аз нея не познавам. А бе объркана работа. В тая посока нямам надежди.
etka, благодаря за категоричното мнение. До този извод и аз стигнах - трябва да се запозна с него, обаче сега на дневен ред е въпросът "как". 8-[
Гост, да забравя, в момента ми е невъзможно.
Sunarry, ако нямаш нищо против и няма да ти стане неприятно, бих се радвала да разкажеш за тези "2 години и половина" - минало ли са вече, развиха ли се и как нещата с това момче и така нататък. :)
kissy, неприятно се е получило при теб, но е прекрасно, че не ти е повлияло негативно (поне така ми прозвуча). :) За недостатъците също си права - от разстояние не мога да ги преценя. Имам го предвид.
_MuCeToOo_
09-04-2007, 23:26
I az hodq s edno mom4e,no toi ne znae!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мани ги тия кво ти приказват,доникъде нема да стигнеш с техните съвети...
Отиваш при оня пръч дърпаш го некъде,където е тъмно и няма никой свалаш му гащите и по възможно най-бързия начин му го налапваш.После като ти свърши по устата се запознайте,излезте на кафе и така :D
yesssss to4no tva e na4ina ](*,) :D :shock:
Мани ги тия кво ти приказват,доникъде нема да стигнеш с техните съвети...
Отиваш при оня пръч дърпаш го некъде,където е тъмно и няма никой свалаш му гащите и по възможно най-бързия начин му го налапваш.После като ти свърши по устата се запознайте,излезте на кафе и така :D
yesssss to4no tva e na4ina ](*,) :D :shock:
ako e nekoi nadut pru4 6te otnese ebati psuvnqta moje i do boi da se stigne
_Ana_Carenina_
09-05-2007, 18:06
миии хахах запознайте се..ааа бтв как ходите с хора без да знаят??май мн хора го правели...брей и аз ще пробвам
Ch0c0la73
09-05-2007, 19:55
braos v momenta sum v takava situaciq ama toq moment trae ve4e polvin godina!ve4e 7-mi mesec haresvam mom4e koeto ne poznavam li4noo daje ne sym prikazva s nego! no posledno vreme vzema da mi pisva i se otkazvam ot nego :? :P a pak ti ako iskai probavai az probvah s vuprosniq ama ni6ty ne stana daje ne mi oburna vnimanie - mn mi be6e gadno ama ti stiskam palci \:D/