Влез

View Full Version : Как да ги накарам де ме пуснат у тях за Нова Година?

MaLkaTa_LigLicHkAa
09-04-2007, 09:03
imam priqtel ot 1 godina i polovina..poznavam roditelite my,toi obache poznava samo maika mi...i nova godina iskam da sum s nego... kak da nakaram nashte da me pysnat y tqh...vse pak sam na 14.. :( molq pomognete mi..vie imali li ste takuv problem ? kak ste go razreshili

P.S aKo she me kritikuvate che sam malka za priqtel po dobre ne pishete..Molq za kompetenti mneniq..i za saveti...KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA ME PUSNAT ?iskam i az kato vsichki moi priqteli da si izbohna ...благодаря предварително :)

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

krem4et0
09-04-2007, 09:04
До тогава има 4 месеца. За къде бързаш?

miloto_girl_4e
09-04-2007, 09:07
Един от вариантите е да се чуят(или видят)ваще с техните и да поговорят, че няма да има проблем да останеш при тях за Нова Година, ваще да видят, че те са свестни и отговорни хора и да са спокойни за теб :wink:

MaLkaTa_LigLicHkAa
09-04-2007, 09:09
искам от ся да сам сигорна че ще ме пуснат .. :( много искам да отида ;( пф никога не са ме пускали искам веднаж и аз да се изкефяяя

Reed
09-04-2007, 09:15
На 14 едва ли ще те пуснат.. :roll: а и до тогава нищо не знаеш-вече може да се разделите,така че не мисли още от сега :-]

MaLkaTa_LigLicHkAa
09-04-2007, 09:22
пф до ся никои не ми помогна..пфффффффффффффффф фффффффф а пък мислех че в този саит ще ми дадът савет...НЯМА ДА СЕ РАЗДЕЛИМ САС СИГОРНОСТ..аз ви питам как да ги обедя бе хора..няма нищо общо дали ще се разделим :( даите савет моля ви пф :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :evil:

MaLkaTa_LigLicHkAa
09-04-2007, 09:23
благодаря само на милото гирл -че само тя ми помогна ..мерси {}

dance_with_devil_
09-04-2007, 09:27
На 14 едва ли ще те пуснат.. :roll: а и до тогава нищо не знаеш-вече може да се разделите,така че не мисли още от сега :-]
хих колко милоо.... :roll: :-D ами и аз бих те посъветвала да не мислиш още от сега,все пак сме едва началото на септември и колкото и бързо да си върви времето,пак е доста раничко... :wink: а попринцип и аз миналата година исках да празнувам нова година с приятели и в крайна сметка така и направих...просто не трябва много да натякваш на вашите че искаш...просто ги попитаи веднъж,намекни им малко че имаш желание да си с приятели на нова година,след време пак ги подсети...но не и постоянно да им повтаряш за това защото се изнервят...и те нещата ще станат (зависи и какво доверие могат да ти имат де над това пак трябва да поработиш :РрР)
А и miloto_girl-4e много правилно каза - нека родителите ви да поговорят със неговите за да са спокойни че си в "сигурни ръце" така да се каже O:)

Айде надявам се да съм ти помогнала... :-D Успехчета :smt006 :smt008

09-04-2007, 09:30
1. Нова година е след 4 месеца!
2. От къде си толкова сигурна, че няма да се разделите
2.а) пише се "сЪс сигУрност"

dance_with_devil_
09-04-2007, 09:39
добре де момичето попита за СЪВЕТИ , а не за критики!!! немога да разбера като няма какво да я посъветвате защо само пишете излишни коментари.....ооо съжелявам забравих че вие никога не сте имали подобен проблем......!!! :-# ](*,) приятен ден :smt012

gree_girl
09-04-2007, 10:25
malka si zatova po-trydno 6te gi obedi6 no gore glavata 6te gi nakara6 !!! trqbva da gi ybedite s tvoq priqtel 4e ste seriozni i da spe4elite doverieto na va6te za da sa sigyrni v vas.navtoro mqsto roditelite i na dvamata trqbva da se 4yqt po telefona edin dva pati a i ako se vidqt o6te po dobre 6toto moje da si dopadnat a i da znaqt pri kakvi xora da6terq im 6te prekara nova godina se pak sa roditeli i se pritesnqvat zatova nai-dobre da se sre6tnat pak posle ti o6te ot dale4e zapo4ni da im namekva6 no ne samo da im opqva6 6toto 6te im pisme i ni6to nqma da postigne6 leko po leko gi podgotvi po4ni ot dale4e kaji za tvoite fr koito vsqka godina se sabirat.a mislili li ste za variqnt toi da doide y vas? no mai e po-dobre ti y tqx zatova ti jelaq yspex mila

FiRe_LaDy
09-04-2007, 11:34
Има доста време до тогава,но все пак поговори с тях.Ако не успееш да ги убедиш ги накарай да говорят с неговите родители и предполагам тогава ще те пуснат. :wink:

09-04-2007, 11:40
nema da te pusnat vij si godinite toku 6to mi izlqzla ot detskata gradina i ve4e i se ebe kato na bizon v razmnojitelen period s mama i tati otiva6 do aleksandur nevski na nova godina i tva e deeebi lape6urnicite mnoo 6amari vi trqbvat

BloniTka
09-04-2007, 12:51
Фиуу..госте,по-спокойно бе.Кой е казал,че момичето ше ходи да се е*е?Просто иска да е с любимия човек.. "ve4e i se ebe kato na bizon v razmnojitelen period" тзтз :smt011 И искам да ти кажа,че в днешно време 14 годишните са много по израстнали умствено.. поне повечето.Не говоря за онея малки пикли дето се е*ът от 11 годишни..
По Темата : Най-добрия вариант е да запознаеш твоите родители с неговите..И може би по-често да срещаш приятеля си с родителите ти за да могат да го опознаят и да знаят,че с него си в сигурни ръце;]

fuckyouuuu
09-04-2007, 13:02
а само не разбрах на колко години е той, понеже и тва е от значение

macka_88
10-20-2007, 11:52
Един от вариантите е да се чуят(или видят)ваще с техните и да поговорят, че няма да има проблем да останеш при тях за Нова Година, ваще да видят, че те са свестни и отговорни хора и да са спокойни за теб :wink:
i az sum na su6toto mnenie :wink:

lLady_MooN_RaiN
10-21-2007, 16:35
В трудна ситуация си. Дори аз не съм сигурна, че когато стна майка бих пуснала 14 годишната си дъщеря на Нова Година с приятеля й. Всичко зависи от отношенията ти с вашите. Случвало ли ти се е да ти имат доверие, а ти да не го оправдаеш? Случвало ли се е да ги лъжеш, да се забъркаш по-сериозни проблеми? Споделяш ли с тех или не? Във всички случаи би трябвало да поговориш с тях. Да им обясниш нормално без да постаяш ултиматуми и да повишаваш тон. Обясни им, че обичам този човек и искаш на празника да си с него. Кажи къде ще сте. когато разбереш. Дали ще сте по-голяма компания или само вие двамата. (Някои родители се страхуват поече от големи компании със солидно количестов алкохол, а други се опасяват от неприятни последици от една такава романтична празнична вечер.). Ако не се съгласят попитай ги има ли нещо, което би могла да направиш, за да те пуснат. Например нещо свързано с училище, или пък с повече помощ вкъщи. Много родители казват: ще те пусна ако си повишип успеха, ако ми помагаш в домакинската работа и т.н. Ако е необходимо покани приятеля си и той да ги убеди, че нищо лошо няма да се случи. И още нещо важно. Независимо дали ще се съгласят или не...не се издънвай в тези оставащи месеци и се старай да бъдеш мила и отзивчива. Късмет!

HePeAJIeH
10-21-2007, 16:42
Ами направи така че вашите да опознаят по-добре приятеля ти.Ако той е свестен и успее да спечели доверието им няма да има проблем!

?love_haTe!
10-21-2007, 16:46
Виж сега...
едва ли някоя майка или баща ще си пуснат 14 годишната щерка
на гости у гаджето. :wink: Има доста време до тогава,не му мисли.
Ако толкова го искаш отваряш вратата и излизаш. :roll: