View Full Version : Cервитьорка!
Ами днес в 6:00 4аса запо4вам.До сега не сам работила.И ме естрах как да го преодолея това?И как да се справям с онези мърморковци?някакви съвети вс,с което можете да ми помогнете ...Благодаря!
tedi_sunny
09-04-2007, 11:00
Не се притеснявай :wink: Миналата година и аз за първи път бях сервитьорка,в началото ще ти е леко странно,но ще свикнеш :) Не обръщай внимание на нахалниците,защото и тях ги има, а пък ще видиш как ще се сприятелиш с редовните клиенти :P Успех
Е от какво се притесняваш? :shock: Всичко ще е окей.Просто си върши работата съвестно и няма да имаш проблеми.
sexa_na_kompleksa
09-04-2007, 12:15
Аз мисля другото лято да бъда сервитиорка или пък отсервираща.Искам да работя нещо,а това ми се струва добре идея (е,само за през лятото,не за постянно),защото така много лесно можеш да се зпознаеш с нови хора,пък и сама ще мога да си изкарвам паричките. :-) А ти недей де се притесняваш.Със сигурност отначало ще ти е трудно,както със всяко ново начинание,но после ще сикнеш. :wink:
Успех ! :wink:
Мм ще свикнеш ,а в иначе :lol: питай дали искат 16 годишна :lol:
да не бе6е по4вала тогава :evil:
Problema e,4e kafeto ne e ot tezi koito sqdat teenovite i kato razberat 6te kajat"axax basi kade rabotish!"I az shte rabotq samo za 2 sedmici i nz nz..
FiRe_LaDy
09-04-2007, 15:26
Споко мила.Няма да те базикат за това,че работиш в кафе където не ходят тийнчета.И аз бих предпочела в такова да работя.Пък и както каза е само за 2 седмици.Ще минат и няма да ги усетиш .... Само леко с чашите :wink:
sladkish_14
09-04-2007, 15:57
Не се стряскай и имаи желязна присихика....Имам брачедка сервитьорка и като се стресна.....трябва да имаш хубава психика :roll: пък и зависи каде ще работиш,ако е в кафе няма лошо,ама ако е ресторант-готви се :?
sexa_na_kompleksa
09-04-2007, 17:04
Problema e,4e kafeto ne e ot tezi koito sqdat teenovite i kato razberat 6te kajat"axax basi kade rabotish!"I az shte rabotq samo za 2 sedmici i nz nz..
Ами какви седят там ? Да не е някой стриптиз клуб ? Или е някое кафене посещавано от по-възрастни хора ?
Няма значение от какви хора е посещавано.Важното е,че ти сама ще си изкарваш парите и няма да зависиш от мама и тате,е поне за един месец,но това е добро начало. :wink: Няма за какво да се притенсяваш ! Горе главата ! :wink:
BlueAvalanche
09-04-2007, 17:55
От мен имаш пожелание за късмет, съвет не мога да ти дам, защото не разбирам :)
tItEufFf
09-04-2007, 18:04
Е, аз лично не бих работила като сервитьорка...не за друга, ама аз ще изпочупя всичко :-D Спокойно...това са само 2 седмици...пък и наистина е по-добре да работиш в такова заведение, отколкото някъде идват всичките ти познасти :wink: Успех..всичко ще е наред
love_only_one_boy
09-04-2007, 19:41
Ами не се примирявай ако има проблеми ще викаш там шеф или каквото ти е там. Това,че си малка и сервитьорка не трябва да е причина да се държът грубо с теб. Желая ти успехи в работата :wink:
добре дошла в клуба на сервитьорите :P ......не е толкова сложно!!!на мене първия ми ден беше в хотел 4**** на закуска....еми тфа беше преди 2 години.....както виждаш още съм цяла......сега работя пак в хотел....и на сватби работя.....и пак съм цяла..... :smt016 :smt016 :smt016
gabrielka@a
09-05-2007, 09:08
Ето поупражнявай се малко :
http://igrite.com/online_igri_igra_games_478_1.html
добре дошла в клуба на сервитьорите :P ......не е толкова сложно!!!на мене първия ми ден беше в хотел 4**** на закуска....еми тфа беше преди 2 години.....както виждаш още съм цяла......сега работя пак в хотел....и на сватби работя.....и пак съм цяла..... :smt016 :smt016 :smt016
Аз бях сервитьорка почти 7 години и съм още цяла 8)
играта ме кефи......много е яка,ама кофтито е че готвача зима само по една поръчка :-D