Влез

View Full Version : KAK да му кажа ??????

09-04-2007, 19:49
С приятелят ми сме от близо 5 месеца .
Аз съм девствена.
Той иска,аз не чак толкова.

Няколко пъти ме е задоволявал с пръстчета и на мен ми харесва.
Проблемът е как да му кажа ,че искам само толкова(за сега),а и ме е страх да му кажа да не прозвучи егоистично щото той нали тфа прави а аз нищо не правя за него.

MostHated
09-04-2007, 19:51
ехеее почвай и ти да работиш!

09-04-2007, 19:54
той не обича да му духат ....... а и кво да му разкопчея панталоните да му го награбя ....... ?!?!?!
А въпросът ми е как да му кажа :(

pitan4icata
09-04-2007, 20:13
''Няколко пъти ме е задоволявал с пръстчета и на мен ми харесва.'' s derhi ili bez.. 6tot tva mi zvu4i mn starno pri polojenie 4e si detsvena i ne mu puska6 uj, a puk toi barka :roll: ](*,) ,moje bi ima6 predvid skre4ove a?

Ako ne znae6 kvo da napravi6 ti za nego v zamqna.. moje da si igrae6 s penisa mu prez pantalonite ,da go masajira6(nagore na dolu..) tva onva,to se use6ta kak mu e priqtno ,ako ne te e sram razbira se,ne e zadaljitelno svirki

A kolkoto do tva kak da mu kaje6.. emi kaji mu 'za sq ne sam gotova za sex ama mie priqtno taka s teb..' ne6to ot sorta, predpolaga se 4e za 5 meseca 6te ste si blizki i bi sledvalo spokoino da govorite za teq ne6ta ,kaji si mu tva det misli6.Az taka moq pr zane 4e ne sam gotova ama i se pak uporito si se natiskame i leka poleka si napredvame s materiala i prosto iz4akvam udoben i siguren moment da mu pusna. Za tva moq savete prosto si mu kaji 'o6te ne sam gotova za sex no mi e mn proqtno taka s teb,tva koeto mi pravi6 kara6 me da se 4ustavm priqtno......'' a i napravi mu i ti kefa obe6tavam ti i na teb 6ti e hubavo kato zane6 4e mu pravi6 i ti qko i ,6te se 4ustva6 po malko dlajna ;)
USPEH

Fallen Leaf
09-04-2007, 20:18
той не обича да му духат .......

И такива мъже ли доживяхме? :shock:

Както и да е, той е длъжен да осъзнае, че това не е малка стъпка за едно момиче ... и със сигурност по-голяма такава от на момче. И щом не те е предразположил достатъчно, че да искаш да го направите - значи не може и да го иска още.

Бъди внимателна, бъди готова да задоволяваш и неговите нужди (има си начини, сама ги знаеш) и ако е точен пич - ще те разбере.

miss sweety
09-04-2007, 22:41
kaji mu 4e ne si gotova :smt011

krem4et0
09-05-2007, 06:44
По принцип това, че той те задоволява не значи, че и ти трябва да го правиш. Но знам, че си остава нещо като угризение. Можеш да го задоволиш по доста начини- с ръка, с уста, с целувка дори. Моя мъж не 1 път е свършвал само от целувки и натискане(говоря за времето преди да правим секс).

koalka
09-05-2007, 08:25
Щом правите такива неща с него, защо те е срам да му го кажеш?
Ще трябва да изчака и толкова, това е.Ако не-да хваща пътя.Кажи му го директно.

wqeqewqewqwe
09-05-2007, 08:26
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= reji veni skup