View Full Version : Първият път...
СексиУченичка
09-04-2007, 21:07
С новият ми приятел, с който се познаваме от скоро, бяхме излезли на разходка в парка в късния следобед. Решихме да легнем на една полянка. Наоколо нямаше хора, започнахме да се целуваме и не усетих как и двамата бяхме голи... Аз всъщност съм на 14 години, девствена съм, но не му бях казвала, защото силно се притесних, че той е на 19 има кола и може да не се занимава с мен, а да търси повече развлечения. За това от както тръгнахме аз пробвах да се дефлорирам с краставица, но много болеше и прекратих. Като се осъзнах какво правихме на тази полянка и със страх почнах да му се слагам само в анални пози, за да не разбере, че съм девствена. Така този път номера мина, той свърши бързо и от тогава не сме го правили. Дайте някакъв съвет как да се измъкна от тази ситуация, за да не разбере, че съм девствена :?
СексиУченичка
09-04-2007, 21:11
Наистина ми трябва, обаче това повод ли е за шеги. Ситуацията не ми е никак розова :smt010
BaByLisS
09-04-2007, 21:13
:smt005 omg .. Т вярну си зле .. Кфо толко че си девствена .. :-k Многоо срамно направоо .. Даже си е гордост че си на 14 и си девствена .. Бооже божее колко мъка има по тоя свят :smt011 И кфо кат приятеля ти има кола .. Голями яйца .. Пфпф кат не му изнаса,че не си го правила да иде на околоМРЪСНОТО .. Ае тфа от мене ..
СексиУченичка
09-04-2007, 21:17
Наистина ме притеснява факта... а и се страхувам, че много ще боли. А и при факта че вече ми го е вкарвал в дупето, а аз не съм му казала... :smt010
Човека с Патлака
09-04-2007, 21:26
Ами мога да ти препоръчам психиатър... :roll: ,ако желаеш номера :::
Не, не желая. Стига глупости. Само ми е до майтапи :? :smt010
Човека с Патлака
09-04-2007, 21:30
Ми тогава некой сексолог :o
Как ше ти го е вкарал в "дупето" и ти не си му казала той сляп ли е ве
io mai negy
09-04-2007, 21:32
debilshtina :lol: :lol: :lol:
sexay!
ЧовекО с ПатлакО
09-04-2007, 21:33
Абе между другото я си дай размерите на гъзето ... да ти кажа дали си бременна защото съм чел че така се определя
СексиУченичка
09-04-2007, 21:33
Еми какво, като ми го вкара в дупето трябва ли задължително да види, че във вагината ми има все още девствена ципа... да не искаш да кажеш, че знае че съм девствена
Човеко С ПатлакО
09-04-2007, 21:34
Сите на БелоОооОо
Абе между другото я си дай размерите на гъзето ... да ти кажа дали си бременна защото съм чел че така се определя
Как така... :roll:
Ама оправяй се ма мене кво ме инт няква девствена курва...
Човека с Патлака
09-04-2007, 21:36
Еми какво, като ми го вкара в дупето трябва ли задължително да види, че във вагината ми има все още девствена ципа... да не искаш да кажеш, че знае че съм девствена
Да той знае ! ... ама той като има кола да не е некои мафиот ? Пази се от него ако е мафиот защото може освен колата да има и пистолет или нож не се знае ... а и си малка ... опасно е и за родителите ти
DivoTo_KoTe
09-04-2007, 21:38
По-добре му кажи той ако найстина изпитва нещо към теб няма да му пречи девствена ли си не си ли... Пък и ако му кажеш ще се държи по-нежно с теб и няма да те боли.. в крайна сметка ти си решаваш ама е глупаво да го лъжеш за такова нещо :)
СексиУченичка
09-04-2007, 21:39
Да той знае ! ... ама той като има кола да не е некои мафиот ? Пази се от него ако е мафиот защото може освен колата да има и пистолет или нож не се знае ... а и си малка ... опасно е и за родителите ти
Наистина ли знае :smt010 Не е мафиот, нормално момче с кара Голф 3
Ей... не съм курва ясно ли ти е.
Купи си 1 кг получервени полузелени домати от пазара и всичко ще е наред
Големия ЧЕП
09-04-2007, 21:41
Ама Голф 3-ката Джи-ти-айка ли е :D
Иначе по темата- със сигурност се е осъмнил, защото никое момече не си дава така анала вместо вагинала 8)
СексиУченичка
09-04-2007, 21:41
Тези пък домати какво общо имат с това, че много ме боли по време на секс и явно знае, че съм девствена...
Човеко с Патлка
09-04-2007, 21:42
Не съм казал че си курва ! Просто си помислих че щом на 19 години има пари за кола :o на мен ми трябваха 6 години як труд след като завърша за да си купа. Ами сигурно знае ! Попитаи го с анонимно писмо дали знае ! Или накараи некои неков приятел да го пита.
EI AMAN OT KUHI PUTKI AMAN !!!
Купуват се от пазара,тва е общото
Ама Голф 3-ката Джи-ти-айка ли е :D
Не разбирам... той кара Голф 3-ка Джи-ти-ай не е Голф 3-ка. Това не е проблема сега... Дано да не се е усъмнил
Иначе по темата- със сигурност се е осъмнил, защото никое момече не си дава така анала вместо вагинала 8)
Бръкни си в путката с пръчка и изчакай да изтече квърта и после му дай да те клати.
Брутален си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не е брутален, а е простак :(
punkrock
09-04-2007, 22:07
Ква е тая мания да си пъхате краставици? :-s
СексиУченик
09-05-2007, 09:37
Миличка, няма проблем. Знам как да те отворя за да не те боли.
Момчета, защо се подигравате с момичето? Тя просто е малка и уплашена.
Имайте милост.
СексиУченичка
09-05-2007, 11:03
Благодаря ти за подкрепата. Наистина съм уплашена и очаквам малко подкрепа в този форум.
А като нямам вибратори и т.н. кажи ми с какво, ако не краставица?
krem4et0
09-05-2007, 11:06
Тази тема ми стана гнусна и без малко да видя спагетите дето ядох на обед повторно!