Влез

View Full Version : Харесвам едно момче, но не знам какво да правя

Ина.
09-04-2007, 21:18
От известно време харесвам едно момче, но не смея да му кажа. Не съм влюбена, но доста често мисля за него и за възможността м/у нас да има нещо. Лошото е, че ме е срам да му кажа, че го харесвам. Фактът, че си има приятелка също до известна степен ме плаши и спира да предприема нещо. Рядко го виждам, но всеки път когато го видя сякаш м/у нас има някаква заигравка. Не съм перфектна - слаба, висока, руса и със сини очи.. дори съм леко пълничка, не приличам на топ-модел или момиче-мечта. От негови коментари обаче съм чувала, че си пада по готини мацки, излъчващи някаква доза сексапил. На светлинни години от това, което съм аз. И все пак това заиграване?! Не мога да преценя дали евентуално и той ме възприема по-така или по принцип се държи така с момичетата около себе си. Както казах не го виждам често и нямам много наблюдения. Само веднъж направих нещо по-смело - тръгнах си от офиса му (бях там по работа) и понеже не го видях когато излизах (той излезе да вземе нещо, а аз вече трябваше да тръгвам, че имах друга работа) му се обадих, за да му кажа, че му казвам ЧАО. Той беше леко очуден в първия момент, но веднага пусна някаква реплика в стил заигравка. Беше ми много приятно, мисля че и на него също му стана приятно. Оттогава не се бяхме виждали известно време (месец-два) и онзи ден отнове се видяхме, но съвсем инцидентно, на едни стълби и само си казахме ЗДРАСТИ.
Не знам какво да правя, трябва ми някакъв съвет как да подходя към него - какво да му кажа, да му разкрия ли изобщо, че мисля за него и го намирам за готин? Дори не съм влюбена и не знам дали си заслужава срама (защото имам чувството, че ще стана за смях, ако му кажа, че си падам по него). Ами приятелкта му? А ако ме отреже, а се видиме някъде отново? Има и друго, което ме притеснява - познавам сестра му и ми се струва, че тя не ме харесва особено. Това дали би могло да се яви като проблем?
Хора, помагайте, не знам какво да правя. А сега като пиша това имам чувството, че започвам да мисля за него и ме е страх това чувство да не се засили, защото тогава съвсем няма да събера смелост да предприема нещо... 8-[

woshata
09-04-2007, 21:19
не те ли мързя толкова късно да пишеш толкова много :shock: иначе по темата мила нм ти помогна

Valar
09-04-2007, 21:19
Анпутирай си едната ръка и му я поднеси!
Със сигурност ще бъде фпечатлен. :wink:

09-04-2007, 21:26
Като го срещнеш следващия път, го заговори. След 'здрасти'-то питай накъде е тръгнал и някакви подробности около това. Той ще върне въпроса и изобщо така ще завържете разговор. Гледай да е възможно най-дълъг и накрая кажи 'хубаво си бъбрим, хайде да се преместим в някое кафене, 'щото умирам за кафе с компания ;)' или нещо такова. Съмнявам се да откаже. :)
Действай.
Тва, да стоиш и чакаш, е безмислено.

bebe_s_bazuka
09-06-2007, 21:48
opitai se taka po zabelqjim samo za nego na4in da mu namekne6 4e izpitva6 ne6to kam nego.toi otgovora sled tova 6te doide sam za6toto taka da se izma4va6 nqma smisal po-dobre d arazbere6 istinata otkolkoto taka da se terzae6 da mu kaja li da ne mu li kaja.

Sladinka_f
09-06-2007, 21:54
opitai se taka po zabelqjim samo za nego na4in da mu namekne6 4e izpitva6 ne6to kam nego.toi otgovora sled tova 6te doide sam za6toto taka da se izma4va6 nqma smisal po-dobre d arazbere6 istinata otkolkoto taka da se terzae6 da mu kaja li da ne mu li kaja.

saglasna \:D/

morenita
09-06-2007, 23:03
[quote="Ина."]
Не съм перфектна - слаба, висока, руса и със сини очи.. дори съм леко пълничка, не приличам на топ-модел или момиче-мечта.
E ai da me svetnesh tfa kak go pravish da si slaba i leko pulnichka ednovremenno 8-[ ^
Kolkoto do tova dali si struva da poemash riska...smqtam che toi e prosto

morenita
09-06-2007, 23:08
[quote="KillSwitchEngage"][quote=morenita][quote=Ина.]
Не съм перфектна - слаба, висока, руса и със сини очи.. дори съм леко пълничка, не приличам на топ-модел или момиче-мечта.
E ai da me svetnesh tfa kak go pravish da si slaba i leko pulnichka ednovremenno 8-[ ^
Kolkoto do tova dali si struva da poemash riska...smqtam che toi e prosto

yanggirl1
09-29-2012, 15:09
zdraveite iskam da popitam kakvo da pravq 8 mi klas sam i haresvam edno momche ot noviqt mi klas toi mi prati pokana po feisa no inache v daskalo ne si govorim toi e otv drug grad tolkova e gotin che sigurno si ima priqtelka az ne sam mnogo hubava i slaba dajje sam malko palna i mngog mee sram da govorq s nego a i sam v nov klasss kakvo da pravq nprestavam da mislq za neho help please

balu4ka
09-29-2012, 15:17
zdraveite iskam da popitam kakvo da pravq 8 mi klas sam i haresvam edno momche ot noviqt mi klas toi mi prati pokana po feisa no inache v daskalo ne si govorim toi e otv drug grad tolkova e gotin che sigurno si ima priqtelka az ne sam mnogo hubava i slaba dajje sam malko palna i mngog mee sram da govorq s nego a i sam v nov klasss kakvo da pravq nprestavam da mislq za neho help please

Може би ,като за начало го заговори.Ако те е срам можеш и чрез Фб,след като вече го имаш в приятели.Ако има желание може да се видите в училището.

yanggirl1
09-29-2012, 15:36
ne moga kogato e naliniq po fb dokato sabera smelost da mu pisha toi izliza ot liniq ili kogato toi e naliniq az ne sam sram me e ne sam kat drugite momicheta slaba i krasiva i zatova

RainBerry
09-29-2012, 16:37
Оф, от един клас сте, нов клас, не се познавате, кое му е трудното??.. Едно "здрасти" върши работа.

Amore-Mio*
09-30-2012, 14:20
Стой далеч.
Обвързан е. Един факт,който не трябва да пренебрегваш.

Edit: Сега видях, че темата е стара.

ALetterFromTheSky
09-30-2012, 15:27
Темата е стара , пък тая да спре да пише на латиница !!!

~The Smile~
10-01-2012, 17:34
Стара тема...