Ина.
09-04-2007, 21:18
От известно време харесвам едно момче, но не смея да му кажа. Не съм влюбена, но доста често мисля за него и за възможността м/у нас да има нещо. Лошото е, че ме е срам да му кажа, че го харесвам. Фактът, че си има приятелка също до известна степен ме плаши и спира да предприема нещо. Рядко го виждам, но всеки път когато го видя сякаш м/у нас има някаква заигравка. Не съм перфектна - слаба, висока, руса и със сини очи.. дори съм леко пълничка, не приличам на топ-модел или момиче-мечта. От негови коментари обаче съм чувала, че си пада по готини мацки, излъчващи някаква доза сексапил. На светлинни години от това, което съм аз. И все пак това заиграване?! Не мога да преценя дали евентуално и той ме възприема по-така или по принцип се държи така с момичетата около себе си. Както казах не го виждам често и нямам много наблюдения. Само веднъж направих нещо по-смело - тръгнах си от офиса му (бях там по работа) и понеже не го видях когато излизах (той излезе да вземе нещо, а аз вече трябваше да тръгвам, че имах друга работа) му се обадих, за да му кажа, че му казвам ЧАО. Той беше леко очуден в първия момент, но веднага пусна някаква реплика в стил заигравка. Беше ми много приятно, мисля че и на него също му стана приятно. Оттогава не се бяхме виждали известно време (месец-два) и онзи ден отнове се видяхме, но съвсем инцидентно, на едни стълби и само си казахме ЗДРАСТИ.
Не знам какво да правя, трябва ми някакъв съвет как да подходя към него - какво да му кажа, да му разкрия ли изобщо, че мисля за него и го намирам за готин? Дори не съм влюбена и не знам дали си заслужава срама (защото имам чувството, че ще стана за смях, ако му кажа, че си падам по него). Ами приятелкта му? А ако ме отреже, а се видиме някъде отново? Има и друго, което ме притеснява - познавам сестра му и ми се струва, че тя не ме харесва особено. Това дали би могло да се яви като проблем?
Хора, помагайте, не знам какво да правя. А сега като пиша това имам чувството, че започвам да мисля за него и ме е страх това чувство да не се засили, защото тогава съвсем няма да събера смелост да предприема нещо... 8-[
Не знам какво да правя, трябва ми някакъв съвет как да подходя към него - какво да му кажа, да му разкрия ли изобщо, че мисля за него и го намирам за готин? Дори не съм влюбена и не знам дали си заслужава срама (защото имам чувството, че ще стана за смях, ако му кажа, че си падам по него). Ами приятелкта му? А ако ме отреже, а се видиме някъде отново? Има и друго, което ме притеснява - познавам сестра му и ми се струва, че тя не ме харесва особено. Това дали би могло да се яви като проблем?
Хора, помагайте, не знам какво да правя. А сега като пиша това имам чувството, че започвам да мисля за него и ме е страх това чувство да не се засили, защото тогава съвсем няма да събера смелост да предприема нещо... 8-[