View Full Version : Кажете ми любовни смс-и.
kajete gotini lubowni sms-i momche --> momiche /plz :-s :-s
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка.
Любовта ми е дъжд.. и искам да те шибам,
Любовта ми е дъжд.. и искам да те шибам,
По дяволите, това е най-романтичното нещо, което съм чувала :shock: :smt007
Автора, размърдай си малко мозъка, не ви ли писна от тези изтъркани смс-и?
Anf3tamin4o
09-04-2007, 21:43
Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш :lol:
cherinka
09-04-2007, 21:44
Кат' ми се ухилиш с тая твоя сладка усмивчица и предстаа си нямаш къде ме пращаш.
DivoTo_KoTe
09-04-2007, 21:54
влизаш в гугъла и пишеш "sms Любовни " и ти излиза,четеш и пращаш,но те стана изтъркани вече измисли нещо ти,опиши чувствата си и т.н
ZaHaRcHe
09-04-2007, 21:56
1.Bih iskal da ti kazha mnogo, no ne moga. Bih iskal da ti kazaha vsichko, no ne trqbva. Obicham te, tova e mnogo. Obicham te, tova e vsichko.
Vcehra vecherta poglednah kym nebeto I sychetah vsqka zvezda s prichina poradi koqto te obicham. Za jalost zvezdite svyrshiha …
.Ako jiveq, zashtoto jiveesh I ti. Az sym chovek,zashtoto choveka do men si ti. Moeto stastie s tvoeto ime naricham,zashtoto ti syshtestvuvash I az te obicham.
Ima udari, koito ponasqme. Ima bolka, koqto tyrpim. Ima spomeni, koito otnasqme v noshtite kogato ne spim, zashtoto ima obich, koqto namirame, no ne mojem da spodelim.
Sarceto mi za teb tupti!No znam v jivota az vednaj obicham i moiata lubov si ti!
Obichash me zashtoto sym hubav ili az sym hubav zashtoto me obichash ?
[quote="ZaHaRcHe"]1.Bih iskal da ti kazha mnogo, no ne moga. Bih iskal da ti kazaha vsichko, no ne trqbva. Obicham te, tova e mnogo. Obicham te, tova e vsichko.
Vcehra vecherta poglednah kym nebeto I sychetah vsqka zvezda s prichina poradi koqto te obicham. Za jalost zvezdite svyrshiha …
.Ako jiveq, zashtoto jiveesh I ti. Az sym chovek,zashtoto choveka do men si ti. Moeto stastie s tvoeto ime naricham,zashtoto ti syshtestvuvash I az te obicham.
Ima udari, koito ponasqme. Ima bolka, koqto tyrpim. Ima spomeni, koito otnasqme v noshtite kogato ne spim, zashtoto ima obich, koqto namirame, no ne mojem da spodelim.
Sarceto mi za teb tupti!No znam v jivota az vednaj obicham i moiata lubov
si ti!
Obichash me zashtoto sym hubav ili az sym hubav zashtoto me obichash ?
qkitee 10qq :smt006 :smt006
1.Край тиха воденичка поточе румоли и тихичко нашепва не ме забравяй ти..
2.Обичам те защо да крия, туи що душата ми мълви.Без тебе всеки час е тъжен и целият живот е пуст
3.Когато всичко се забрави и спомена от тебе отлети,един единствен спомен си остаа,че бяхме с теб приятели - нали?
4.Когато сълзи бликнат от твойте очи и мека на твоето сърце натежи , ти тоз смс отвори и за мене си спомни
5.Денят е влюбен в нощта , животът в смъртта - а ние с тебе в любовта
6.Тъжен е денят без слънце, тъжна е нпщта без луна, но най-тъжна е моята душа,когато е без теб - сама.
7.Ти си веиикйа , ти си клонче , ти си кисело лимонче - така те аз наричам , защото те обичам..
8.Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш не ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
9.знаеш ли , че баща ти е бил крадец,защото когато си се родил е откраднал всички звезди от небето и ги е събрал в твойте очи...
10. Когато луната изгрее през деня, когато звездите с ръка уловя, тогава и аз ще потъна в забрава и нашата любов ще изоставя. 1. Обичам те! чуваш ли как тупти моето сърце? То тупти за теб и иска да ти каже: Обичам те!
2. Обичам те и ще те обичам! Любовта ми става всеки ден по-силна.Обичам те!
3. Сега и завинаги съм твой!Сега и завинаги АЗ и ТИ!Обичам те сега и завинаги!
4. Обичам те повече от вчера и по-малко от утре!
5. Искам да ти дам моята любов сега в този живот. Искам да съм с теб в добро и лошо.
6. Когато за първи път те видях се влюбих в теб. Когато за първи път те целунах - не исках да те пусна.
7. Никoй не те обича, никoй не те желае, никoй не мисли за теб както аз.Обичам те мило!
8. В главата ми има една мисъл и тя е за теб.И тази мисъл казва "Обичам те!"
9. Помирисах Роза.Прободох се на бодлите и и с кръвта си написах "Обичам те!"
10. При всеки удър на сърцето ми мисля за теб. И докато сърцето ми тупти ще мисля за теб. Обичам те!
11. Само с теб съм щастлив. Ти оцветяваш моят живот И за това искам да ти отдам живота си.
12. Любовта е по-силна от времето.Един миг с теб ме кара да забравям самотните часове!
13. Нуждая се от 3 неща за да живея.От слънце през деня.От Луната през нощта и от ТЕБ завинаги!
14. Думата "ЛЮБОВ" не може да се опише. Може я чувстваш ли не. Аз чувствам Любовта...когато мисля за теб!
15.Казах ли ти днес:Обичам те?Ще ти го казвам и показвам още безброй пъти.Обичам те!
За сега толкова.
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-05-2007, 09:00
ах .. ползваите търсачката ;) има страшно много такива теми... ето едната.. предполагам и наи голямата :smt016
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=11837&highlight=sms