View Full Version : Как да запазя връзката си?
С моето момче ходим от 10 месеца и аз много го обичам,предполагам че и той доказвал ми го е, но имам един проблем ..как да го нарека ...Еднообразна връзка...жинаги когато излезем правим едно и също ходим на кафе разхождаме се и това е, а в един момент всичкото това еднообразно ежедневие омръзва.Ще се радвам ако ми датете някакви по разнообразни идей какво да правим , например вие какво правите като излезете с вашите гаджета и така.Извинявам се за темичката малко е смахната, но това найстина ме мъчи от известно време и ме е мн страх че връзката ни ще приключи не заради друго а заради това че ще ни стане скучно и ще потърсим разнообразие на др място.
От къде си? Ако си от София, можете да си намерите доста разнообразни занимания, особено през лятото.
Ходете на Зоологическа градина, правете си пикници на Витоша, ходете на боулинг, на билярд, на плаж (то вече времето малко се развали де).
Събирайте се и с други приятели - не стойте само 2мата. Полезно е да се виждате с други двойки - така виждате как изглеждат някои неща от страни (жестове, изказвания, скандали и т.н.).
Експериментирайте в леглото - ако единия от вас има 18, вземете си нещо забавно от секс магазин - наистина е доста ободряващо. Правете секс на открито.
Ако разполагате с кола, си правете пътувания. Взимате си храна, пари и заминавате за няколко дни - нямате нужда от хотел и палатка, щом сте в кола. Така може и на море да отидете.
Ако вие нямате, говорете с някой приятел, който има ...
Еми правете нещо раэлично.Примерно ходете да скачате с бънджи :-D Ще ви останат готини спомени.Эахванете се с нещо екстремно :-D Сега и беэ това идва эима.Може ски,сноуборд.. :-D
нашия град е малък и няма много неща за правене да не кажа никакви и затова искам да ми разкажете как протича една ваша среща с гаджето за да си взема малко или много пример :(
MostHated
09-05-2007, 09:40
аз мойто гадже...ае ни я търся и тя мене! и не ми пука! понякога се виждаме и пак добре! :)))))))) доволен съм! не искам сериозна връзка с нея! \:D/
iLoveChocolate
09-05-2007, 10:17
запитвала ли си се дали той не обича това разнообразие и спокойствие,щот сигурно никога не ти е казвал,че иска нещо по.различно? :roll:
има такава тема... ам рано или късно 6те си омръзнете,това не може да се избегне,са незнам къде ходите за да ти препоръ4ам други места където да ходите,сети се сама,предложи му и така,ходете в зоопарка,по некфи въртележки и такива забави,из парка се разхождайте,на диско,на кино,с приятели излезте,да не сте само двамата секи път,са зависи на колко години сте,ама може да си напраите някоя екскурзия някаде,извън града или държавата,ходи ти у тях,гледайте филми,нека и той идва у вас,сменете позите в секса (ако правите такъв) ае успех,дано съм била полезна
Защо трябва да излизате само двамата?Може да ви е по-забавно, ако сте компания и отидете на кино примерно, на планина(това няма много приложение точно сега, но чух, че следващата седмица времето ще се оправя), да седнете на някоя кръчмичка горе на Витоша. ;-) Обсъдете го и решете, не е само кафето. :wink:
Котарана
09-05-2007, 19:04
Просто наистина трябва разнообразие иначе всичко отива по дяволите...Абе напоследък виждам как доста връзки се разпадат и то някъде около година и нещо от както са заедно и всички викат, че им омръзнало едно и също....