Влез

View Full Version : Ебахти случката..

PuSSyBreackeR
09-05-2007, 13:28
Отивам аз в кръчмата срещу нас.Пия си пиенето и по едно време една сервитьорка ми бутна бирата върху мене.В началото не я видях.Като я огледах отгоре до долу видях,че е ебаси путката.Направо еби му не майката,а сервитьорката.Циците като за турска,дупето здраво го беше засливила,а за баджаците немам думи.Почваха и от ябучките.А бе да я гепиш и да я счупиш от ебане.Извини се нещо ала бала там.Пуснах и една ръка на задницата.Обаче голям късмет.Точно ме уля за кура.Дай вика да забършим.А аз като се надървих.Тая ми лъсна патката.Тъй и тъй бех готов да чукам.Казвам и да дойде с мене до тоалетната да ми помогне.Нави се да я рачепя.Като влезнахме пуснах и една ръка на сливата.Нави ми се.Заключихме.Хванах я и я накрачих.Надупи ми се здравата на кура.Голямо ебане му дръпнах.Бутнах и го в анала.Смених на турска чикия по някое време.Аха да се изпразня и пак се върнах на катеричката и свърших в курвата. \:D/ :smt118 :smt038 :smt023

Erica
09-05-2007, 13:32
Да да да да - и се събуди с отвити крака... 8)

rihannka
09-05-2007, 13:34
Да да да да - и се събуди с отвити крака... 8)
a ne be :smt005

09-05-2007, 13:35
Като те гледам какъв си пропаднал, прост нещастник, че се кефиш, че някой се е излъгал да ти пусне. Остава както си и свършил да се здобиеш с наследник на престола на идиотите от няква си сервитьорка. :lol:

krem4et0
09-05-2007, 13:37
т.4!