View Full Version : Секс
Да си девствен, това звучи (ли) гордо?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
to4no obratnoto :mrgreen:
Spored monityy tva znachi, che si pyrviq zadrystenqk/zadrystenqchka. :lol: Taka e i spored 90% ot puberite. Ako iskash da si kato drugite do 15 trqbva da sa te otvorili, ta ako shte i da syjalqvash cql jivot posle :twisted: Nali trqbva da prilichash na drugite :smt005
rihannka
09-05-2007, 13:34
za vseki e razlichno..za edni e gordost che vse oshte sa devstveni,no za dr ne..sqkvi hora sqkvi interesi :smt023
lost_girl_in_love
09-05-2007, 13:34
да прави сте според другите трябва вече да си се отворил/а защото връстниците ти мооже би ще ти се подиграват...а ти не можеш да допуснеш това нали ?
krem4et0
09-05-2007, 13:58
За мен е било повод за гордост. Едно момиче, което е съхранило девствеността си по-дълго за мен е по-стойности. Но не всички изповядват това!
За мен това не е от значение. Всеки сам преценя кога в готов и кога е намерил подходящия човек.
Не съдя хората по възрастта, на която са правили секс.
За мен това не е от значение. Всеки сам преценя кога в готов и кога е намерил подходящия човек.
\:D/ :wink:
Доживях да го чуя (:
Onaq_divata
09-05-2007, 14:42
да прави сте според другите трябва вече да си се отворил/а
Как така да си се отвориЛ да ти се разцепи патката ли :-s
Izguben_svqt
09-05-2007, 15:38
Razbira se 4e edno momi4e trqbva da e gordo 4e e destveno! ne da go napravi na 14 i da se hvali 4e e pravila sex !
~-> eMiN3McHoY.
09-05-2007, 15:55
Тц-тц-тц-тц..Мони.. Доста ... как да кажа... Комплексиран отг..Ако приятелките ти се ебат като луди ,а ти примерно - не си.. Незначи ,че трябва да се комплексираш и да се отчаващ или пък да се срамуваш...
Девствен съм- да на 14г съм... И смятам че е нормално.. И съм горд че не съм опънал някоя мръсна курва дето се ебе на 13-14-15 години.... Ще си чакам момента и така :)
MajeStic
09-05-2007, 16:01
Да си девствен, това звучи (ли) гордо?[/b]
Да ама аз вече не съм, а много искам да съм пак девствен :cry:
Schnitzer
09-05-2007, 16:03
Да ама аз вече не съм, а много искам да съм пак девствен :cry:Закво?Ти си луд бе. :lol: :lol:
miss sweety
09-08-2007, 18:15
spored men zavisi ot vuzrastta
Защо това трябва да се мери в гордост?Това, че сега го правят толкова рано нищо не означава.Какво значение на колко ще го направиш?Важно е какъв си.Ако си без акъл-на 12 ще го направиш.Но ако срещнеш подходящия, това е добре.
Neo-Communist Power
09-08-2007, 19:16
Да си девствен, това звучи (ли) гордо?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!Човек трябва да е девствен възможно най-дълго! Няма нужда от рано разхерматизиране :wink:
barbie__girl
09-08-2007, 19:23
mi estestveno 4e e gordost,poneje i az se gordeq na 15 sam i ne sam go pravila i nqmam namerenie :) za6toto sam po-razli4na :) puk i ne iskam !!!!
Neo-Communist Power
09-08-2007, 19:25
mi estestveno 4e e gordost,poneje i az se gordeq na 15 sam i ne sam go pravila i nqmam namerenie :) za6toto sam po-razli4na :) puk i ne iskam !!!!Едно умно мнение :D
Nicole_Richie
09-08-2007, 19:55
За мен е било повод за гордост. Едно момиче, което е съхранило девствеността си по-дълго за мен е по-стойности. Но не всички изповядват това!
da i az sam na tova mnenie.
Mimka_sweet
09-08-2007, 20:01
Ами ако срещнеш подходящият човек по-рано(13-14-15) вече може ли да го направиш,без да се срамуваш,че си го направил по- рану? :-D
При мен девствеността не е повод нито за едното,нито за другото.Казвам,че не съм правил секс и т'ва е.Няма какво толкова да крия.А тея,дето крият са ми смешми.
DeAd_LooSeR
09-09-2007, 10:54
Тц-тц-тц-тц..Мони.. Доста ... как да кажа... Комплексиран отг..Ако приятелките ти се ебат като луди ,а ти примерно - не си.. Незначи ,че трябва да се комплексираш и да се отчаващ или пък да се срамуваш...
Девствен съм- да на 14г съм... И смятам че е нормално.. И съм горд че не съм опънал някоя мръсна курва дето се ебе на 13-14-15 години.... Ще си чакам момента и така :)
U'r cool!!! :smt023
Хм...когато четях разни постове на разни "какички"дето са духали на по 12 и са се ебали на по 13 год си мислех-брех закъсняла съм! ртряяло е от 10 да си отварям караката.И се гордея с тва че не съм някоя разпрана курва която да прави секс с всеки,който и подсвирни,защото явно в днешно време всеки мисли секса просто за нещо което е модерно и кеото те прави по-голям/а гъзар/ка!
Да ама аз вече не съм, а много искам да съм пак девствен :cry:
ако беше момиче щех да те зашия :-D
[-X [-X [-X Хи4 даже !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gabrielka@a
09-09-2007, 13:19
=D> =D> =D>
amii na 16 sym i sym devstvena - gordeq se s tova, gordeq se 4e ne sym kato drugite pikli,koito gi otvarqt na 12-13 samo za da ne ostanat nazad ( za da sa kato priqtelkite si ) , moite priqtelki sy6to sa devstveni i ne gi e sram da si go priznaqt, no vse pak razli4ni hora - razli4ni vijdaniq za ne6tata
sasha_90
09-09-2007, 16:00
Зависи от човека и как мисли той.
rashito0o
09-09-2007, 16:08
Немисля че трябва някой да се срамува от това че е девствен,но и да не почфаш се е*еш от 10годишна възраст това не е гордост че те е минал половината град
Немисля че трябва някой да се срамува от това че е девствен,но и да не почфаш се е*еш от 10годишна възраст това не е гордост че те е минал половината град
=D> =D> =D>
bqsna_teenagerka
09-09-2007, 17:24
зависи от възраста...