Влез

View Full Version : ИмА лИ СвяСтНи МоМи4еТА?!?!?!

09-05-2007, 16:45
Я да ви видим сега, уважаеми дами. След като сте толкова отворени и все "страдате" и че нямало светни момчета, сега аз да ви попитам. Вие не можете ли да разберете, че точно вие ни карате да се държим така? Не можете ли да разберете, че с вашите тъпи курвенски игри и простотии ни карате да реагираме и да ви правим на луди? Не можете ли да разберете, че точно вие сте тази причина. После защо нямало светни момчета..че то има ли свестни момичета бе? Курви такива (сега ще ми кажете да не слагам всички под общ знаменател, но си е точно така бла бла бла..) не ви е срам, толкова свестни момчета има а вие все попадате на некви пропадняци и боклуци за които само се лашкате кат ненормални и после кат ви остави "той ме оставииииии уаааа ша се самоубияя"

monityY
09-05-2007, 16:53
няма6е смисал да прави6 цяла тема за да изръси6 няколко обиди :!:

AFT
Забавен си! Щях да използвам една друга думичка, но тя може да те нарани и после отново да повтаряш колко зли са момичетата. Btw как е в детската градина? :|

CuRly_Doll
az sam svqstno momi4e i si4kite mi frendove sa svestni.....mn rqdko popadam na nqkoi kreten,ama i tva sa slu4va... :wink:
P.S. Za tiq depresii momi4etata naistina trqq se pouspokoite,6oto edin kato vi e zarqzal ne ozna4ava,4e jivota svr6va,pla4i si edna ve4er i go zabravi :wink:

MostHated
09-05-2007, 16:56
Ей мацки не му онръщайте внимание! Аз ви харесвам всичките! ;) :РрРрР

FiRe_LaDy
09-05-2007, 17:02
Казваш ние да не ви слагаме под едно общо,а ти правиш точно така.А всичко,което каза е тъпо и безсмислено :smt018 :smt019

kobrichka
09-05-2007, 17:06
И до какъв извод стигна?Всички момичета са гадни и всички са к***и,еми ок съгласна съм ама и свестни момчета няма така че квит сме.Направил си цяла тема за да стигнеш до този извод мн преди тази тема се беше стигнало до този извод,но само едно ще ти кажа има свестни момичета както има и светни момчета,но във всяко стадо има и черни овци.Има гадни момичета,които са к***и,има и момчета комплексарчета,но това е живаота не може вечно всеки да се оплаква.Мчетата твърдят няма свестни момичета,а момичетата няма свестни момчета,еми то до консенсус никога няма да се стигне и какво ще правим?Не се занимаваите с глупости.

kat4enceto
09-05-2007, 17:13
az sam svqstno momi4e i si4kite mi frendove sa svestni.....mn rqdko popadam na nqkoi kreten,ama i tva sa slu4va... :wink:
P.S. Za tiq depresii momi4etata naistina trqq se pouspokoite,6oto edin kato vi e zarqzal ne ozna4ava,4e jivota svr6va,pla4i si edna ve4er i go zabravi :wink: su6toto se odnasq i za mene

AFT
09-05-2007, 17:19
Хъх, сега се сетих ... а, бе, уж всички момичета са курви, но никой ли не се сеща, че и майка му е female?

koalka
09-05-2007, 17:24
Престанете с тези теми, тази се заключва.
Момичетата били такива, момчетата онакива.Има всякакви хора, разберете го!Пускайте си темите с проблема, а не нещо, което е ясно на всички.