View Full Version : POPPERS???
моля ви кажете ми от каде да си взема попърс? и колко пари е? знаете ли някаде кадето е по-ефтин? даите точен адрес в сф ... мерси много
Кое да си вземеш? Какво представлява това, може да ми се прииска да си взема и аз такова нещо. :D
nai bliskiq sex 6op efekta e mn lud no za kratko :(
Ако броим съотношението цена/времетраене на ефекта изобщо не си струва
pfff iskam to4en adres i mqsto ot kadeto moga da si go vzema po-evtino se6ta? a efekta ne mislq 4e e kratkotraen ako go ostavi6 otvoren a ne samo kato go vdi6va6 , naistina kogato samo go vdi6va6 efekta e 2 3 min ma, no kato sedi otvoren i pravi6 sex e dalgotraen
pfff iskam to4en adres i mqsto ot kadeto moga da si go vzema po-evtino se6ta? a efekta ne mislq 4e e kratkotraen ako go ostavi6 otvoren a ne samo kato go vdi6va6 , naistina kogato samo go vdi6va6 efekta e 2 3 min ma, no kato sedi otvoren i pravi6 sex e dalgotraen
Еми много си претенциозен.. :-s
Аз мога да предложа много добри оферти за попърс. Ако някой се интересува да ми пише на имейл-а: cavkov @ gmail . com .
xXxAngerfisTxXx
02-26-2010, 08:48
а тфа ко е ??
Вие за гоогъл не сте ли чували?Толкова ли неможете да отворите и да напишете попърс и да прочетете...ами чакате на готово
а тфа ко е ?? Вид Стимулант за по голяма издражливост нещо такова , като го дишаш ти стяга главата за 15 - 20 минутки луда работа. Влизам в дискотеката дишам от попърса и се размазвам с някоя Кукла.. :grin:
beretta92sd
02-26-2010, 11:48
наркооомани.
ти като неможеш без него да издържаш ква фаида
То не е наркотик бе братми..
beretta92sd
02-26-2010, 12:23
все тая като неможеш сам да се справиш с момичето без "помощ" де си тръгнал
Стара тема, а и няма нужда от назряващата разпра... ;)
Ключ.