View Full Version : Аз и връзката ми без чувства.. :)
Здравейте на всички.
Първо искам да ви кажа, че всеки път като влезна във форума и най-вече в "ЛЮБОВ" и ме обвзема много тъпо чувство, защото абсолютно всички теми до една са някакви такива тъжни и кофти ..
И второ - реших да споделя с вас едно нещо.
Ами значи, излизам с едно момче .. преди известно време бяхме заедно, разделихме се, сега май май започваме всичко от начало. Както и да е. Истината е, че го харесвам на половина колкото първия път. Въпреки всичко пича си ме привлича всякак си. Не го обичам, той не ме обича и всичко е тип-топ.
Аз съм на 17г., а той на 20г.
Относно чувствата - реших да не задълбочавам, защото има ли смисъл!? Двамата заедно си ни е хубаво, споделяме си, грижим се един за друг, вечер заспиваме с мисълта за другия, допълваме се взаимно, шматкаме се на ляво, на дясно. Секса ми харесва, и истината е, че недай си Боже се разделим - няма да ми е кофти. Ни най-малко!
Веднъж съм ревала за него, втори път - няма!
Знам, че е трудно за вярване, но нали знаете силата на самовнушението колко голяма и силна може да бъде. :D
Та, това е.
Може да напишете нещо, ако ви се ще, или примерно да ми кажете какво мислите :)
Ще ми бъде любопитно да разбера :)
Благодаря ви.
Лека вечер :) /Лек ден/
LoVe_RuSlAn
09-05-2007, 21:04
ти сега фука6 ли ни се не6то? :-D
алко ти завиждам. Не мога да си намеря таказ връзка. Винаги искат или само чувства или само секс.... бахти аз да не съм робот
И като знаеш, че не те обича щастлива ли си?! :roll:
Timon Loves Pumba
09-05-2007, 21:08
практично изглежда , но не и нещо, което може да продължава вечно :o
VerryBerry
09-05-2007, 21:08
bravos,i az iskam takovo =D> =D> =D>
алко ти завиждам. Не мога да си намеря таказ връзка. Винаги искат или само чувства или само секс.... бахти аз да не съм роботИли просто искат да им играеш по свирката но както казва w0sh не можем да си намерим свястни момичета които да ни обичат!!! [-X
Нужно ли е да ме обича, за да съм щастлива.
Нима щастието се крие в едно "Обичам те". Не мисля така.
Както експлойдтийн беше написал в една тема "Щастието е моменто задоволяване на егото". Мисля, че егото мога да си го задоволявам далеч и без обич.
практично изглежда , но не и нещо, което може да продължава вечно
Така е.
Нищо не е вечно.
Поне няма да ме боли кой знае колко, та дори да ме боли - ще ми мине бързо, защото всички знаете, че всички връзки рано или късно свършват по кофти начин и за двете страни и този, който е вложил повече чувства - страда повече.
Макар, че страданието върви неотлъчно до нас и вече си зависи само и единствено от нас дали ще го преодолеем по-бързо или не.
Нужно ли е да ме обича, за да съм щастлива.
Нима щастието се крие в едно "Обичам те". Не мисля така.
Както експлойдтийн беше написал в една тема "Щастието е моменто задоволяване на егото". Мисля, че егото мога да си го задоволявам далеч и без обич.
практично изглежда , но не и нещо, което може да продължава вечно
Така е.
Нищо не е вечно.
Поне няма да ме боли кой знае колко, та дори да ме боли - ще ми мине бързо, защото всички знаете, че всички връзки рано или късно свършват по кофти начин и за двете страни и този, който е вложил повече чувства - страда повече.
Макар, че страданието върви неотлъчно до нас и вече си зависи само и единствено от нас дали ще го преодолеем по-бързо или не.
ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ МИСЛИШ АКТО МЕН!!!!
Поне вече се успокоявам, че не съм единствен.... требе да се търси по-усилено...
щом сички искат и аз искам 8)
fdream`d
09-05-2007, 21:52
6te vidi6 da li nqma da reve6 kat si tragne ne badi tolko sigurna 6toto i moita priqtelka be6e taka sigurna am kat gadjeto i kaza 4ao hem 4e tq go znae6e ot na4aloto i be6e mnogo sme6no daje ama posle zapo4na da :smt010
Здравейте на всички.
Първо искам да ви кажа, че всеки път като влезна във форума и най-вече в "ЛЮБОВ" и ме обвзема много тъпо чувство, защото абсолютно всички теми до една са някакви такива тъжни и кофти ..
Ами значи, излизам с едно момче .. преди известно време бяхме заедно, разделихме се, сега май май започваме всичко от начало. Както и да е. Истината е, че го харесвам на половина колкото първия път. Въпреки всичко пича си ме привлича всякак си. Не го обичам, той не ме обича и всичко е тип-топ.
Относно чувствата - реших да не задълбочавам, защото има ли смисъл!? Двамата заедно си ни е хубаво, споделяме си, грижим се един за друг, вечер заспиваме с мисълта за другия, допълваме се взаимно, шматкаме се на ляво, на дясно. Секса ми харесва, и истината е, че недай си Боже се разделим - няма да ми е кофти. Ни най-малко!
Знам, че е трудно за вярване, но нали знаете силата на самовнушението колко голяма и силна може да бъде. :D
Та, това е.
Благодаря ви.
samo taka sladurano,i az po4vam kato teb;)
Най-хубаво е като има любов, но човек не винаги се нуждае точно от това.В даден момент има нужда просто да се забавлява, да не се задълбочава, търси нещо неангажиращо, като това.
Обаче авторке, не знаеш след време как ще се развият нещата.Харесването го има и може то да прерастне в нещо повече.Никой не може да каже със сигурност.
имала съм доста гажета към които не съм изпитвала ни6то,не си намерила подходя6тия,но както и да е,да не се отдале4авам от темата,имах едно гаже което много харесвах,после се разделихме,по то4но той ме заряза,тръгнахме 2ри път,харесвах го доста по малко,после скъсахме и плаках мъни4ко,първия път мисля 4е пак плаках,накрая той поиска 2ти 6анс,бях с него просто ей така,както и той с мене,има6е някфо привли4ане да,но ни6то пове4е,после той пропиля и 3тия си 6анс,даден от мене и на мене не ми дреме6е,не изпитвах ни6то към него,даже са сме си приятели,да ти кажа има голям смисъл във връзките без 4увства,така4е продължавайте напред и гледай мн мн да не се влюбва6,да не бъде6 наранена накрая...
Щастлива ли си от мисълта,че не се обичате?Правите секс...без обич?Това ми звучи някак безсмислено... [-X
`Death`Whore``
09-06-2007, 09:12
Животът ти не ме интересува.
Най-хубаво е като има любов, но човек не винаги се нуждае точно от това.В даден момент има нужда просто да се забавлява, да не се задълбочава, търси нещо неангажиращо, като това.
Обаче авторке, не знаеш след време как ще се развият нещата.Харесването го има и може то да прерастне в нещо повече.Никой не може да каже със сигурност.
Подкрепям!
Like the wind`
09-06-2007, 11:00
Рано или късно и това писва.Може наистина такава връзка да е лесна,неангажираща и безболезна,но единият секс и излизането просто като занимавка не могат да заменят усещането,че си обичан и желан.На някои хора обаче явно им харесва да са желани и употребени.. :-s
MeGiTyY`beE
09-06-2007, 13:39
Здравейте на всички.
Та, това е.
Благодаря ви.
Tochno taka i az sum na su6tiq princip axxa samo 4e na men zaradi tfa mi vikaha 4e sum bila kurva... :smt012 Mn qsno taka nikoi ne go boli i se zabavlqva6 na max... :smt016 :smt016
cherinka
09-06-2007, 18:10
Евала маце.
И мойта е такава и за сега нямам оплаквания.
Даже смело твърдя, че това е една от най-хубавите ми връзки до сега.
Значи с една мацка ходи ме извесно време и аз почвам да й казвам че откакто те видях се влюбих в теб и че немога без теб и че имам много силни чуства към теб и тя много ясно че не ми повярва и ми вика докажи ми го и аз кво... направо се сдухах и направо ме затъпи и сега незнам какво да правя как да и докажа трябва да и покажа ли и аз нз
bebe_s_bazuka
09-07-2007, 14:08
i 6tastliva li si s vrazka kato tazi :smt017 .no dori i sega da te ustroiva rano ili kasno 6te ti pisne i 6te razbere6 4e tova e samo edna zabluda!!!
demons_of_my_soul
09-07-2007, 14:23
абе ади стига с тая любов бе.....
момичето ако го срещна някой път ще и стисна ръката, най сетне да засека човек който може да се контролира и да избягва лигавите сладникави връски....
не всичко е розово...
И аз съм се опитвал да имам такива връскаи... в началото всичко е наред а после почват да ти викат мило или нещо друго лигаво, което значи че вече за нея не си просто секс партньор....
"Абе всичко е в главата ти" - така каза един мой прител след като го отряза едно супер готино момиче мечта... ама той не седна циври, само махна с ръка и каза има ред за следващата...
Същото се повтори с един друг, но той вместо да се стегне почна да реве и да се тръжка (долен нещасник).
Всико е до вношение, дори и любовта!
dobrotomomche
09-07-2007, 15:41
Здравейте на всички.
Та, това е.
Благодаря ви.
Сигурно си объркана в създалата се обстановка.На детска възраст така ли си си представяла твоята бъдеща връзка.Да се крепи на секса основно.Това не е удоволствие или нещо с което да се хвалиш.Дори и да усещаш одобрение от околните.Знам че едва ли ще те развълнуват писаниците ми.Просто искам да ти помогна и да осъзнаеш постъпките ти.Може да прекратиш тези своеволия.Ще се помоля за теб