Влез

View Full Version : Разбрах го..след края:(

Praskovkaaa____
09-05-2007, 22:22
Ne znam kak da zapochna istoriqta si..no..prosto iskam da si izleq mykata..
9 meseca sled smyrta na baba mi ..predi 9 godini dqdo mi si nameri druga jena..tq be6e 2 godini po-mlada ot nego.Sled kato dqdo mi ni q predstavi..tq ostana da jivee pri nego..Az sestra mi ba6ta mi mnogo q mrazehme,zashtoto tq pri4inqva6e po tozi na4in..mnogo golqma myka na maika mi..koqto strada6e po baba mi:(..godnite minavaha..az po4nah da se razbiram mnogo dobre s vyprosnata jena na dqdo mi..spodelqh i kakto i tq na men..mojeh da govorq s neq za vsi4ko..razbirah se mnogo dobre i s neinite vnu4ki..osobeno s po golqmata koqto e na moqta vyzrast..s neq ne bqhme pyrvi priqtelki,no mnogo se uvajavahme i si govorihme za vsi4ko(be6e mi mnogo priqtno s neq),..Dqdo mi e zamojen 4ovek..prodade mnogo zemi..postroi si hotel..i vsi4ki misleha,4e tq e s nego samo zaradi parite..no az ne misleh taka :!: Tuka poslednite 2-3 godini az otidoh da u4a v drug grad i rqdko se zasi4ah s dqdo mi i s jena mu..Vinagi sym znaela,4e jena mu ne e losha jena..no tq nqkak si se opitva6e da zaeme mqstoto na baba mi..i tova super mnogo me drazne6e..vinagi si imah edno na um za neq..I edin den tova lqto..kakto si pieh kafeto na dvora maika mi s eobadi i mi kaza,4e sa v bolnicata i,4e dqdo mi e mnogo zle..Az mnogo se razvaikah,obadih se na setsra i otidohme vednaga tam..Jenata na dqdo mi be6e otvyn,i ne mi kaza ni6to..dori ne me pozdravi..togava re6ih,4e tq 4aka samo dqdo mi da umre..i da se mahne..i to taka stana..sled 2 dni v koma dqdo mi po4ina..togava mnogo stradah..volb6te ne se setih za neq..vidqh q posledno na pogrebenieto..kak stoe6e nad groba mu i ne kazva6e ni6tu..dori ne pla4e6e..rpsoto stoe6e..togava pak me hvana qd..izglejda6e taka..sqka6 po prinuda stoe6e tam..1 mesec sled pogrebenieto ne bqh e vijdala nito neq..nito vnu4kite i..no ne mi i puka6e,zashtoto i si mislih,4e tazi jena e izpolzva4ka(ne za pari,a za liubof,zashtoto dqdo mi naistina q obi4a6e)i tazi ve4er kakto si razhojdah ku4eto po centyra q vidqh..be6e cqlata v 4erno i vyrve6e bavno s o6te edna jena hvanati pod ryka..az i izvikah no tq ne me 4u..i az otidoh pri neq..kogato tq me vidq..sko4i da me pregry6ta i da me celuva..pita kak sym kak da na6te..i 4ak togava az razbrah,4e makar i ve4e ni6to da ne ni svyrzva tq misli za nas..i si ni obi4a kato rodni vnu4ki..vidqh sylzi v o4ite i..be6e i my4no za nas..i sega se 4udq i si blyskam glavata za6to sled kraq az trqbva6e da razbera,kolko e dobra tazi jena..
ee izlqh si mykata..prosto tova me my4i i iskah da go spodelq s :cry: :cry: vas :cry: :cry: :cry:

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

sladkish_14
09-06-2007, 08:56
Не се съди чак толко много!Нормално е да си имала едно на ум..Сега си я цени,като се видите говорете си пак като преди...Тя ще оцени това :roll: :smt006

lyly_lili
09-06-2007, 09:02
Не се съди чак толко много!Нормално е да си имала едно на ум..Сега си я цени,като се видите говорете си пак като преди...Тя ще оцени това :roll: :smt006

VSe pak i ti si ima6 li4no mnenie.....sled kato si precenila 4e ne e lo6 4ovek(pone mai taka razbrah :-D ) Kakto kaza sladkish_14 govori si s neq kato predi :wink:

Presley
09-06-2007, 09:06
Ами явно доста си обичала дядо си,което е много хубаво.Нормално е ,след смъртта на баба ти да иэпиташ неприяэъм към нейната `эаместничка`,така да я нарека.Нe се самообвинявай,нямаш вина.Може би всеки на твое място би постъпил по същия начен.Все пак си мислила эа доброто на дядо ти..!А и какъв е проблема?Не е късно да продължите да поддържате връэка с въпросната жена.Надали на майка ти това ще и хареса,но пък ако на теб ти е приятно,чуваите се.

Maimunche_f
09-06-2007, 18:37
Важното е че си разбрала, че жената е добра и че няма смисъл да се съмняваш в чувствата й към теб и семейството ти. Не виждам смисъл да се измъчваш за това че си се съмнявала в нея, пък и това че се е опитвала да заеме мястото на баба ти е гадно, вярно че е живеела с дядо ти, но никой не може да заеме мястото на баба ти. Според мен бабите заемат много важно място в живота на внуците си и никой не може да ги замести =;

sladku_bebzi
09-06-2007, 19:09
:-) В началото само ти си вярвала, че тя не е с дядо ти заради парите му, за разлика от останалите хора от семейството ти.Все пак ти си я приела.Разговаряла си с нея като с твоя истинска баба.Когато дядо ти е починал си променила мнението си, може би защото тя не е от хората, които страстно показват емоцийте си.Хубаво е, че си разбрала, че е свястна жена.Важното е че трябва да се радваш, че я познаваш и да я цениш. :-)