View Full Version : Дали ще се получи нещо?
Zna4i istoriqta mi e slednata. Toi e malko po-golqm ot men ve4e neu4i, a raboti a a sam oshte u4eni4ka, ta znam ot priqteli 4e ot lqtoto me haresva togava toi si imashe gadje i az si imah gadje po nqkva slu4ainost avgust mesec i toi skasa s gadjeto si i az s moeto ot togava toimi klika prashta mi sms ot roda "kak si kvo praish" ma ne i drugi Ta i toi i az sme ot edno selo oba4e toi minaliq mesec se hvana na rabota v grada blizo do tova selo. I si idva samo petak i sabota i kato si doide vednaga mi se obajda da me pita kade shte badem dove4era s pritelite i sme zaedno vseki petak i sabota. Daje kat re4em da si tragnem ve4e toi nastoqva da me zakara i ne me puska da si hodq dokato az ne se saglasq da me zakara. Ta az zapo4nah da go haresvam i az oba4e ve4e vakanciqta svashi po4va me u4ilishte az shte u4a v sashtiq grad kadeto toi raboti, oba4e nqma da me puskat sama da izlizam zashto gi e strah 4e nepoznavam grada oshte. Ta misalta mi e ako napravq kra4ka i mu pokaja 4e i az go haresvam i stanem gadjeta shte se polu4ili neshto kato shte se vijdame sigurno samo petak i sabota :)
Moderated by Barbie
7т. от правилника
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
Eми може и да се получи.Пробваите и ще раэберетеКато эа начало му приэнай чувствата си.
gree_girl
09-06-2007, 08:58
ti ako go xaresva6 toi ako te xaresva kakav e problema :lol:
sh3_1s_7h3_0n3
09-06-2007, 09:18
...и аз това се чудя... :roll:
имате реалната възможност да бъдете заедно... к'во се притесняваш.. пробвайте... ако стане - стане, ако ли не -... е, просто не ви е било писано :roll: 8)
miloto_girl_4e
09-06-2007, 09:32
Еми да, опитай си късмета, не е хубаво така човек да пропуска шансовете си за щяло и нещяло :-D Давай, все пак в началото събота и неделя като сте си заедно, докато се опознаете, ще почнат и ваще да те пускат сама по града и нещата лека полека ще се наредят :wink:
за6то не,петък си събота кфо? а може да хгоди6 до работата му,или ако не те пускат да идва до даскалото ти да те вижда,ако не е по това време на работа... ;)
...и аз това се чудя... :roll:
имате реалната възможност да бъдете заедно... к'во се притесняваш.. пробвайте... ако стане - стане, ако ли не -... е, просто не ви е било писано :roll: 8)
Дам...
bebe_s_bazuka
09-06-2007, 21:33
mi opitai si kasmeta pak vse pak ima6 6ansove.ot tova ne moje6 da zagubi6 samo moje6 da spe4eli6 taka 4e po smelo na preed kam jelanata cel.kasmet
morenita
09-06-2007, 22:42
Ami ako si se haresvate shto da ne se poluchi ;) V kraina smetka to taka e po-hubavo.Ti shte mojesh da si uchish prez sedmicata kato horata, a petuk i subota kato nagrada shte prekarvash s gadjeto. Spred men nqma zashto da bavish neshtata.Sledvashtiq put kato ti predloji da te zakara priemi s usmivka i go celuni predi da se razdelite ;) Uspeh
LoVe_RuSlAn
09-06-2007, 22:46
Преди малко отговарях на една такава тема ами на4и 6том и двамата се харесвате не виждам къде е проблема,а и от опит глава не боли поне опитаите ни6то няма да загубите ако ни6то не се полу4и 6те се разделите.
spored men prosto my se ebe na tipa zatva te tursi ...
Явно и двамата се харесвате, взимайте се. :-D
А това, че ще се виждате само събота и неделя въобще не е голям проблем.
Josefinne
09-07-2007, 07:01
В началото може и да ги е страх, но можете да излизате и през деня, да се чувате през седмицата. После вашите ще се убедят, че е свястно момче ( ако е такова) и ще започнат да му имат повече доверие да те извежда, а и ти след време ще опознаеш града. Щом и той е с кола, мисля, че няма да сте съвсем сами и голи насред джунглата в града. Опитайте, ще се получи според мен.
bLiNdchY
09-07-2007, 10:02
потърси го и го изтормози намекни му нещо и ега стане !
alkobalko
09-07-2007, 10:25
Защо да не се получи? Опитайте, нищо не ви пречи.
vzemaite se :P kakvo kato shte se vijdate samo petyk i sybota pone shte ima za kakvo da si govorite i nqma da si omryznete tolkova byrzo :wink:
simba007
09-07-2007, 11:07
probvai se be macko kvo 4aka6 specialna pokana li?
sLadkaTa_LoRi
09-07-2007, 17:32
Естествено,че може да се получи нещо. Все пак по всичко си личи,че и той има чувства към теб. Успех и не се притеснявай...за любовта граница няма!!! :smt006
Eми може и да се получи.Пробваите и ще раэберетеКато эа начало му приэнай чувствата си.
Точно така .. поне после няя съжеляваш :roll:
Пробвайте!Мисля,че ще се получи нещо... \:D/