PDA

View Full Version : haresvam nai-dobriq fr na brat mi kvo da pra

09-06-2007, 12:47
zdr za sum momi4e na 13 god i haresvam nai-dobriq fr na brat mi neznam kak da mu kaja ili da mu pokaja ako mojete vie da mi pomognete s tova mn blagodarq

VerryBerry
09-06-2007, 12:48
ima takava tema,nameri q

sladkish_14
09-06-2007, 13:23
zdr za sum momi4e na 13 god i haresvam nai-dobriq fr na brat mi neznam kak da mu kaja ili da mu pokaja ako mojete vie da mi pomognete s tova mn blagodarq

А той на колко е?

ChRiSTiaNo_07
09-06-2007, 13:25
нали има такава тема за кво трябвя да пуснете поне още 10 такива ](*,)

kofti_nick
09-06-2007, 13:42
Ами то по принцип има всякакви теми... И ако спрем да пишем във форума ? За къв к*р ше е тогава ? :-k

RafaNadal
09-06-2007, 13:51
Зависи ако не е мн по голям от теб кажи че го харесваш нема лошо

ChRiSTiaNo_07
09-06-2007, 13:51
Ами то по принцип има всякакви теми... И ако спрем да пишем във форума ? За къв к*р ше е тогава ? :-k

не,просто вчера имаше абсолютно същата тема.

kofti_nick
09-06-2007, 13:54

не,просто вчера имаше абсолютно същата тема.

Е, ся ! Шанс ... :lol:

experiment_m
09-06-2007, 14:02
О.К. Щом толкова много се дразните на това, че има и други подобни теми защо въобще си правите труда да отговаряте на повтарящите се. Всеки си има право да пише за това, което го вълнува.
А колкото по темата-виж първо дали приятеля на брат ти по някакъв начин показва, че не е безразличен към теб. Ако е така би могла да се въртиш повече покрай него, като му обръщаш по-голямо внимание. Гледай само да не прекалиш и да издразниш брат си без да искаш с присъствието си, защото със сигурност ще те изгони. Напълно е възможно пича да действа първи и да ти предложи да ходте заедно. Но трябва по някакъв начин да направиш така, че да сте само двамата, защото със сигурност не би го направил пред брат ти. А всичко останало си е въпрос на личен подход и си е според ситуацият, така че освен да ти стискам палци, нищо друго не мога да направя. Успехл :D

Ou7taControL
09-08-2007, 04:08
zdr za sum momi4e na 13 god i haresvam nai-dobriq fr na brat mi neznam kak da mu kaja ili da mu pokaja ako mojete vie da mi pomognete s tova mn blagodarq Ami da ti kaja po zle 6 e da haresva6 na nai-dobrata si priqtelka brat i :smt005 ... a sega 6 opitam da sam seriozna... amI spored men trqa da mu kaje6, v tova nqma ni6to sramno, vse pak ne si vinovna 4e go haresva6... kaji mu ama parvo na nego posle na brat ti, spored men 6 e po dobre :P UsPeHh

alkobalko
09-08-2007, 08:07
Темата ти е със заглавие на кирилица и е преместена в раздел Любов, потърси я там.
А тази тема се заключва.