View Full Version : Харесвам едно момиче модератор от форума!!!!
Малиии мн е сладичкааа , много я обичам!!Какво мислите дали имам шанс да я спечеля?Ама ние не сме се виждали!!Е кажете своето мнение!!!! :oops:
CuRly_Doll
09-06-2007, 13:42
pi6i i li4no i nz moje pak da stane ne6ty :wink:
Коя? :-DMi mislq da zapazq anonimnosta i vse pak moje da ne i e priqtno 4e govorq za neq!!!
morenita
09-06-2007, 14:15
Ami izprati i lichno suobshtenie i si razmenete skype ili neshto ot sorta. :) Uspeh
sladko_f
09-06-2007, 14:17
Parvo razberi dali e zeta i ot koi grad e.Ako ima vazmojnost se vijte i taka.Ina4e nie tuka nqma kvo da napravim. :wink:
cherinka
09-06-2007, 14:17
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
Мисля, че само за бандитка още не съм чула, че е гаджосана.
Иначе другите голяма любов го раздават. :D
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
Иначе другите голяма любов го раздават. :DТи ми уби желанието ние се запознахме вече много е сладинка и готинка!!!koalkaтова е момичето на моите мечти от първия път като и видях сниката се влюбих в нея!!!
sladkish_14
09-06-2007, 14:27
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
:-D :-D :-D
cherinka
09-06-2007, 14:29
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
Иначе другите голяма любов го раздават. :DТи ми уби желанието ние се запознахме вече много е сладинка и готинка!!!koalkaтова е момичето на моите мечти от първия път като и видях сниката се влюбих в нея!!!
Шшш, коалка не я давам.
То и тя не се дава.
То и нейния приятел няма да си я даде. :D
cherinka
09-06-2007, 14:30
Защо не проваш с някои обикновен потребител. :-D
Защо не проваш с някои обикновен потребител. :-DЗащото само тя се престраши да си покаже снимката в една темичка!!!!! =D>
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
Я раздуй малко, че и аз се интересувам 8)
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
И бандитката си има приятел. :roll:
Skullbreaker
09-06-2007, 15:20
Коалката не се ли хвалеше , че с гаджето и са в супер отношения ?
Са , може и да се смили над теб и да те земе за една нощ :twisted: .
demons_of_my_soul
09-06-2007, 15:23
стискам ти палци човече... ти ще си първия смъртен опнал модератор... =D> =D>
На мен не ми е това целта искам да бъда с нея защото е много красива и с чувство за химор и може да обича!!!!
И аз искам да се женя за милото гърл-че ама тя ме игнорира.... :roll:
VerryBerry
09-06-2007, 15:32
6tmo e tai-stiskam palci! :wink:
6tmo e tai-stiskam palci! :wink:Благодаря много!! :)
cherinka
09-06-2007, 16:24
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
Мачок, каааааак сииииии :lol:
gangstata
09-06-2007, 16:55
lubov li be da go opi6e6...az sum v rolqta na nataliq simeonova-taka 4e ne se pritesnqvaite kajete men =)
sexy_for_you
09-06-2007, 16:57
Откажи се.
Не съм заета вече...и не използваш правилния глагол-бяхме в добри отношения.Ние все още сме, но само като приятели.И Vаlento- не мислиш ли, че малко прибързваш с харесването.Казах ти-не ме познаваш, но съм красива, така е. :lol: :lol: :lol:
CuRly_Doll
09-06-2007, 17:02
Не съм заета вече...и не използваш правилния глагол-бяхме в добри отношения.Ние все още сме, но само като приятели.И Vаlento- не мислиш ли, че малко прибързваш с харесването.Казах ти-не ме познаваш, но съм красива, така е. :lol: :lol: :lol:
i skromna....ne,bazik :wink: .....i az vijdala snimki na koalka...hubava e spor nqma :wink:
Не се и пробвай.
Всичките са заети.
Мачок, каааааак сииииии :lol:
няма как съм, като казвате нещо, доизкажете се докрай ;)
i skromna....ne,bazik :wink: .....i az vijdala snimki na koalka...hubava e spor nqma :wink:
Искам и аз да видя коалка. Къде трябва да се запиша? :(
edit:
Хех, намерих! Това (http://i16.tinypic.com/67pf62d.jpg) е тя, нали? 8-[ Йъп, хубава е. А някой да има снимка на Алеандра? :-k
При Свети Петър, пазителят на небесните порти. Отваря входа към ангелските обитания за кратко и трябва да се постараеш да вземеш максимума за този период от време, защото после не се знае пак кога ще имаш досег до нея /коалка/ :D
При Свети Петър, пазителят на небесните порти. Отваря входа към ангелските обитания за кратко и трябва да се постараеш да вземеш максимума за този период от време, защото после не се знае пак кога ще имаш досег до нея /коалка/ :D
Подмазвач! :smt019
Ууу ... верно е сладка коалка :P
Еми, пич - това не е най-правилния начин. Пиши и' на ЛС, опознайте се... само от снимки не става :-)
И не си мисли, че нямаш шанс, защото е Мод - от опит знам, че е възможно :-D
alkobalko
09-06-2007, 18:15
Пу за мен Алеандра! 8)
Трябва да съм лоша и да ти разбия мечтите. Заета съм и то много сериозно. Много влюбена и вече с официално предложение за брак, да се похваля. :smt060
CuRly_Doll
09-06-2007, 18:16
Пу за мен Алеандра! 8)
Трябва да съм лоша и да ти разбия мечтите. Заета съм и то много сериозно. Много влюбена и вече с официално предложение за брак, да се похваля. :smt060
bravooo =D> =D> =D>
Пу за мен Алеандра! 8)
Омгг верно лииии \:D/ \:D/ Честито! Пожелавам ви цяяял живот щастие и много сладки бебета - умни и сериозни като майка си :-$ =D>
alkobalko
09-06-2007, 18:20
Пу за мен Алеандра! 8)
Омгг верно лииии \:D/ \:D/ Честито! Пожелавам ви цяяял живот щастие и много сладки бебета - умни и сериозни като майка си :-$ =D>
Мерси, ама няма да разваляме темата на коалка, за нея си е.
Аз до колкото разбрах темата стана за всички модове, а те май не останаха много :twisted:
Мачок, темата е за мен. :twisted: хаха
Иначе се радвам за Алеандра, това наистина е страхотна новина *завист* :)
Какво да направя, че момчето е влюбено в мен? :lol:
alkobalko
09-06-2007, 18:35
Мачок, темата е за мен. :twisted: хаха
Иначе се радвам за Алеандра, това наистина е страхотна новина *завист* :)
Какво да направя, че момчето е влюбено в мен? :lol:
Няма лошо, няма. Трябва даже да си поласкана. И с право момчето се е влюбило. :)
Еми вземи решение и го оповести, че ми е интересно :twisted:
Извинявам се на Алеандра, че не и честитих.. чИстИтооооо пилеее, мнооого щастливи мигове от тук нататък, каквото и да се случи! Това ти пожелавам аз !
Още чакам отговор от Черинка, бтв ;)
Коалке, айде мисли, че мъжете нямаме много постоянен вкус и ... туко-виж се влюбил в друга докато ти се правиш на недостъпна 8)
Хах, еми с право много ясно. :lol: :lol:
Хаха, а да не би той да е единственият.Не се правя на недостъпна, бря.
Абе, прави ми впечатление, че много юзери си мечтаят за Модераторките! Преди време един се беше влюбил в Алеандра, а и много често с други юзери обсъждаме хм... женствените качества на Модераторките :lol: O:)
Хм.. дали е заради "забранения плод" или някакво желание към "господарката" ... как мислите? :)
Между впрочем ти поставяш един много интересен въпрос ;)
Всичко това може да е на едно много подсъзнателно ниво.. заради йерархията във форума, някой може да иска в сексуално или любовно отношение момичето да има пряко доминираща роля.. а той да бъде в ролята на подчинен и .. наказван :twisted:
напълно сериозни бтв 8)
DjBaloon
09-06-2007, 18:47
Az vzimam She Is The One,vie se opravaite :-D
alkobalko
09-06-2007, 18:48
И постоянно да му казва коя точка от Правилника е нарушил, като най-често е прословутата т. 11! :lol:
Нещо за качествата ни или... :lol:
Иначе не е само за забранения плод, а и за нас самите.Продължавам да съм скромна.
Ето снимка за моя ухажор- http://i19.tinypic.com/62schlj.jpg
http://i4.tinypic.com/4qn819c.jpg
Dano ti izleze kasmeta :wink:
Ами ако е заета?! :twisted:
но... сега ще я викна сама да си каже как е положението )
kefi_me_koalka
09-06-2007, 19:04
здрасти koRalke.
Виждам че си доста скромна, нищо и аз сьщо :)
Относно ухажора ти смея да твьрдя че сьм мааалко по надарен от него! няма шега няма измама дори мога да докажа.
аиде koRalke целувки от бьдещия ти сьпруг :-({|= :smt008
VerryBerry
09-06-2007, 19:05
pu,az da sam 6aferka [-o< O:)
sh3_1s_7h3_0n3
09-06-2007, 19:06
Не измествайте темата, която е посветена на коалка, момчета! 8)
П.П. Алеандра, честито ти и от мен! Всичко най-хубаво на бъдещата двойка... любовта ви да устои, и щастието да не ви напуска :wink:
здрасти koRalke.
Относно ухажора ти смея да твьрдя че сьм мааалко по надарен от него! няма шега няма измама дори мога да докажа.
Да, точно и аз твърдях, между другото коралка по-кефи.Скромността е за тези, които нямат други качества, нали знаеш? :lol: :lol:
she_is.. и т.н. :lol: ,
аре бе, хората се вълнуват дали си свободна или не, не ги дръж в неведение. 8)
kefi_me_koalka
09-06-2007, 19:10
здрасти koRalke.
Да, точно и аз твърдях, между другото коралка по-кефи.Скромността е за тези, които нямат други качества, нали знаеш? :lol: :lol:
Глупости сигурно имаш много качества ще ги разберем какви са след сватбата океи :?: [-o< #-o
едно цуни муни няма ли за бьдещия сьпруг бе ? аиде не се притесняваи виж и кума си намерихме :) :smt008
Някои за кум ?
Така е - скромността краси човека. Ти си си достатъчно красива, тъй че за какво ти е? :-D А аз хич не съм подамазвач... :lol:
DjBaloon
09-06-2007, 19:11
Shte se borq! Ne se predavam 8)
Ееее и ся к'во - всички си набелязахте по една модераторка, пък аз.... :cry:
Да не взема да избягам с кума, хахаха :lol:
Трябва да ме пазиш, иначе не знам.Сватба няма да има, не си единствен кандидат. :lol:
Трябва да ме пазиш, иначе не знам.Сватба няма да има, не си единствен кандидат. :lol:
Охо, щом ще бягаш с кума, аз се кандидатирам за поста! :lol:
kefi_me_koalka
09-06-2007, 19:14
Shte se borq! Ne se predavam 8)
Взимаи VerryBerry и да сте ни кумове не му мисли че някои ще те изпревари.
ИЕХ 3то мнения имам :P
koRalke заради теб се регистрирах смятам и по мнения да те догона :)
sh3_1s_7h3_0n3
09-06-2007, 19:15
като волна пИпИруда съм 8)
VerryBerry
09-06-2007, 19:16
:smt005 :smt005 :smt005 golem fluud stana..ama karai,az nastoqvam da sam 6aferka..na koqto i da e svatba :-D
kefi_me_koalka
09-06-2007, 19:16
Кума ще е DJbaloon тои е за кумата, по добре гледаи кумата да не ме гепи че какво ще правиш без мене а ? А? А? ?А?А ???
Не се плаши ти ще ми раждаш 4 деца не кумата тя няма да иска :S
EDIT: Sam Sam SALAM като си навит даваи и адреса трябва да проверим стоката качествена ли е и дали коралка ще те одобри :)
аа коралке даваи трите имена + адресите на останалите мераклии да ги питам там 1-2 неща
Ееее и ся к'во - всички си набелязахте по една модераторка, пък аз.... :cry:Още не е късно, има такива ,които не пишат... :lol:
kefi_me_koalka
09-06-2007, 19:20
Ееее и ся к'во - всички си набелязахте по една модераторка, пък аз.... :cry:Още не е късно, има такива ,които не пишат... :lol:
доле рацете от коралка и горе гащите да не идвам! :twisted:
DjBaloon
09-06-2007, 19:20
като волна пИпИруда съм 8)
Ne se znae dali me iskash(po skoro ne) vzimam te :-D
Миии остана Ани, ама тя е заета ииии кремчето, но пък тя не ме иска :lol: Хахах
Налага се д се цитирам, за да събудя някакво съчувствие у вас... :-D
за мачока говориш, хитрецо :-D
DjBaloon
09-06-2007, 19:26
Миии остана Ани, ама тя е заета ииии кремчето, но пък тя не ме иска :lol: Хахах
Miloto girl-4e .. vijdal sum q baq puti i predi 1 sedmica v pikadili v mola,gotina madama e zimai q :-D
Малиии мн е сладичкааа , много я обичам!!Какво мислите дали имам шанс да я спечеля?Ама ние не сме се виждали!!Е кажете своето мнение!!!! :oops:
hahahhahahahhahahaha poredniq glupak,1vo ne q obi4a6 :!: :!: :!: i 2ro ne se li se6ta6 4e po toq na4in tq 6e vidi temata ti i minimalnite 6ansove koito ima6 s neq 6e se izpraqt,idi i govori s neq kfi sa tiq bezsmisleni temi wE? ](*,)
Налага се д се цитирам, за да събудя някакво съчувствие у вас... :-Dок съчувствам ти :-D по-щастлив ли си :-D
hahahhahahahhahahaha poredniq glupak,1vo ne q obi4a6 :!: :!: :!: i 2ro ne se li se6ta6 4e po toq na4in tq 6e vidi temata ti i minimalnite 6ansove koito ima6 s neq 6e se izpraqt,idi i govori s neq kfi sa tiq bezsmisleni temi wE? ](*,)
А и си тъпа като Антична брадва....
kefi_me_koalka
09-06-2007, 19:30
моля ви се коралка е за мене!
та като стана дума за жена ми.. каде е тя ? кумове каде е бе ?
коралке кажи нещо или в момента ми четеш профила ? :)
не се плаши няма да боли като ти взема сьрцето :)
Налага се д се цитирам, за да събудя някакво съчувствие у вас... :-Dок съчувствам ти :-D по-щастлив ли си :-D
Много... :-D :-D ся остана и да ме сватосате.. :-D
Много... :-D :-D ся остана и да ме сватосате.. :-D :-D :-D :-D ем за сватосването..а бе ше го уредиме... :-D ама искам покана за сватбата :-D
Само ме сватосайте пък аз ше вдигна сватба за чудо и приказ.... Ше има много ракия и шкембе чорба...
ti na kolko si weee det te kefi koalka,,,a???6tot tq e golqma
kefi_me_koalka
09-06-2007, 19:40
ti na kolko si weee det te kefi koalka,,,a???6tot tq e golqma
тя е на 16 маи :)
аз сьм малко по голям от нея
tq e 90(mai 4e e taka da ne se surdi koalka ako burkam) prosto ti kaji koi si 6tot mi e interesno plsssss,
Прецакахте темата :smt012
Прецакахте темата :smt012
I couldn't care less.
Пу за мен Алеандра! 8)
:smt010 Е, честито все пак ... та, кога каза, че ще дадеш твоя снимка? :oops: Интересно ми е как изглеждаш. :roll:
Оу, btw това ли е спам темата, или ... ? Някой ще ми каже ли за какво говорим? 8-[
аз пък сички ви обичам! :-D
Тука ли е спама днеска!? :-D
CuRly_Doll
09-06-2007, 20:27
golqm spam i o6te po golemi zaribqvki padat v taq tema :D ...emi assd aide zadrujni sme i az si4kite gi obi4am :wink:
StayClose
09-06-2007, 20:38
Любовта витае във въздуха! :smt007 (или нещо от тоя сорт)
CuRly_Doll
09-06-2007, 20:43
Lubofta e navsqkade....vav vazduha se predava na seki,koito q iska :wink:
StayClose
09-06-2007, 20:48
аз искам тая красавицата на купона,отдясно дет е,ама нещо ... :smt010
#-o Ако го беше написала както трябва, можеше и някой да ти повярва. Надута, надута, а неграмотна. :-k
StayClose
09-06-2007, 20:50
1ви рунд ;)
CuRly_Doll
09-06-2007, 20:50
#-o Ако го беше написала както трябва, можеше и някой да ти повярва. Надута, надута, а неграмотна. :-k
ne sam naduta :smt019 i ne sam negramotna :lol:
Тогава би трябвало да знаеш, че се пише "любовта", "всеки" ? Останалите няма да ги коментирам, защото не пишеш на кирилица. ::: А и не познавам скромни момичета, чиито идоли са Парис Хилтън и Никол Ричи. :-$
Тогава би трябвало да знаеш, че се пише "любовта", "всеки" ? Останалите няма да ги коментирам, защото не пишеш на кирилица. ::: А и не познавам скромни момичета, чиито идоли са Парис Хилтън и Никол Ричи. :-$
Ти имаш за идол анимиран заек..... не те е срам....
Поне е сладък. :smt019
StayClose
09-06-2007, 20:58
Поне е сладък. :smt019
да не ги ядеш
CuRly_Doll
09-06-2007, 20:58
za w0sh :smt058 .....hmmm togava e vreme da se zapoznae6 s nqkoq,koqto ne e naduta..... :wink: ....tva naro4no e napisano taka estestveno :lol:
NFW`:
Харесал си си гадже модератор?
Лоша идея. Като й писне - доживотен бан. :lol:
Йоана, той Чаби няма вкус, затова. :D
Аз бях саркастичен с тфа за заека,, виж ся моя идол е на аватара ми :-D
bebe_s_bazuka
09-06-2007, 21:03
Ми тя както виждам каза че си няма приятел така че може пък да стане нещо.Все пак живота може да поднесе всякакви изненади.Не говоря за днес или утре но някой ден може и да я спечелиш във времето му е майката.Много успех от мен ти пожелавам в това начинание. :-({|=
CuRly_Doll
09-06-2007, 21:03
znam,az sa6to :wink: ......marihuanata e idol na vsi4ki :D
NFW` :
Горд съм да заявя, че идолизирането на въпросното растение от Уош е изключително моя заслуга. 8)
CuRly_Doll
09-06-2007, 21:08
NFW` :
Горд съм да заявя, че идолизирането на въпросното растение от Уош е изключително моя заслуга. 8)
togava EVALATA ti praq bate \:D/
Мръсни наркомани! :smt019
Аз па си харесвам Мачока :smt007 .
Мръсни наркомани! :smt019
Тихо, сис, иначе никакви джобни до края на месеца. 8)
А пък аз обичам себе си :oops: :oops: :oops: 8-[
А пък аз обичам себе си :oops: :oops: :oops: 8-[
И консумираш ли се!? :-D
Пу за мен Алеандра! 8)
:smt010 Е, честито все пак ... та, кога каза, че ще дадеш твоя снимка? :oops: Интересно ми е как изглеждаш. :roll:
Оу, btw това ли е спам темата, или ... ? Някой ще ми каже ли за какво говорим? 8-[
Aleandra plz prokaji snimka. Mnogo ni e chudno kak izglejdash, mnogo sme koito iskame da te vidim. plz plz plz. Obeshtavame che nqma da se vliubvame v teb !!
Нещо за качествата ни или... :lol:
Иначе не е само за забранения плод, а и за нас самите.Продължавам да съм скромна.
Ето снимка за моя ухажор- http://i19.tinypic.com/62schlj.jpg
http://i4.tinypic.com/4qn819c.jpg
Сгодна женица , ама с тая безразлична физиономия , усмихни се на момчето , пиите по едно кафе някои път , че един път се живее , после може да си разправяте тая случка на децата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Хаха, имам и усмихнати.Няма да се женя, сори.
Плякам Майки
09-07-2007, 08:19
Давайте голи снимки на тия модераторки бе.
bLiNdchY
09-07-2007, 09:04
Ми ... имаш възможност - пробвай се ама глей да нети бие шута и на тебе и на рег-а ти в форума :smt005
miloto na miloto:P
09-07-2007, 09:13
тая тема ме разбии.. :smt005 коалка,съжелявам за приятеля ти.. вижда се,че имаш дооста охажори..лошо няма :) на алеандра ЧЕСТОТО \:D/ \:D/ ..хах..на останалите,късмет с модераторките :smt016
bLiNdchY
09-07-2007, 09:18
хахаххаххахахаха мерси :smt005
shivacheva
09-07-2007, 09:21
Пу за мен Алеандра! 8)
Честито!Пожелавам ви да сте мнооого щастливи и както каза Сам-да имате сладки,умни бебета. =D>
П.П.И на мен ми е интересно как изглежда,само че не може да я насилваме сега... :lol: :lol:
И така като гледам коалка не е много навитак за автора на темата...макар че той даже вече и не пише тук...е,жалко,може би се е отказал... :-k :lol:
bLiNdchY
09-07-2007, 09:43
Честито ! :wink: А и пич ше останеш с харесването :|