Влез

View Full Version : lek psihologi4eski problem

09-07-2007, 07:47
6te zapo4na napravo.super e kogato ima dostata4no informaciq za seksa(bolesti,vazmojnost za bremenost i dr).stava vapros za slednoto:az imam info i znam kolkoto e nujno za seksa,no v edin moment se polu4ava taka,4e ot prekalenata informaciq me e strah da napravq kakvoto i da e v tazi nasoka ,vapreki 4e mi dostavq udovolstvie.zapo4vam da mislq,ami "ako stane tova ili pak onova"....dano me razberete kakvo imam v predvid....
ako moje da kajete va6to mnenie po vaprosa? -mersi predvaritelno

slavito007
09-07-2007, 08:25
Нормално е да те е страх да не лепнеш нещо,но просто някой път трябва да ги забравиш тези "мисли" и да се отпуснеш.Успокоявай се,като си казваш,че опасността да се заразиш с нещо е нищожна,защото знаеш как да се предпасиш,и го правиш.

09-07-2007, 08:29
da,taka e ! moje da sam malko paranoi4ka,no tozi"strah" mi sazdava nqkoi i drug psihologi4eski problem...a ot tam pre4i i na 4isto fici4eskite ne6ta.
mersi za otgovora :)

VeRdiSSima
09-07-2007, 08:49
[-( Недей да се тревожиш а пък и ако имаш доверие на човекът с когото правиш секс нямя смисъл или пък просто ползвай презерватив!Пусни се по течението и се наслади на секса! :P

09-07-2007, 08:57
ehhh da,po te4enieto da se spusna...vseki taka mi kazva,no kato si se pritesnil i za nai-malkoto si e dosta trudno,no nqma ni6to lesno v toq jivot
.mersi za mnenieto ti :)

`Death`Whore``
09-07-2007, 09:00
Вземи мерки преди секса и няма защо да се притесняваш. То с притеснения секс ли е? :smt017

VeRdiSSima
09-07-2007, 09:06
Гост

Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 11:57 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ehhh da,po te4enieto da se spusna...vseki taka mi kazva,no kato si se pritesnil i za nai-malkoto si e dosta trudno,no nqma ni6to lesno v toq jivot
.mersi za mnenieto ti
=; Мила и аз съм се притеснявала на всеки си случва!Но не допускай да те гони параноята :P

coteto
09-07-2007, 09:17
6te zapo4na napravo.super e kogato ima dostata4no informaciq za seksa(bolesti,vazmojnost za bremenost i dr).stava vapros za slednoto:az imam info i znam kolkoto e nujno za seksa,no v edin moment se polu4ava taka,4e ot prekalenata informaciq me e strah da napravq kakvoto i da e v tazi nasoka ,vapreki 4e mi dostavq udovolstvie.zapo4vam da mislq,ami "ako stane tova ili pak onova"....dano me razberete kakvo imam v predvid....
ako moje da kajete va6to mnenie po vaprosa? -mersi predvaritelno
i az sam taka kato teb postoqnno si mislq ami... ako ....informirana sam za sexa ne kazvam 4e znam vsi4k no kolkoto pove4e 4eta za nqkakvi takiva bolesti vse se pla6a.opitvam se oba4e da se otpysna i da ne mislq za tqx s pr mi gledame da sme predpazlivi

MostHated
09-07-2007, 09:22
Споко! пък ако те е страх много недей да правишш секс!

09-07-2007, 09:39
mersi na vsi4ki,koito izkazaha mneniqta si po tozi vapros,vijdam,4e i coteto e imala/ili ima vse o6te takiva zatrudnenie i da ti kaja,moje da se stori tapo na nqkoi,no imam 4uvstvoto ,4e kolkoto pove4e 4eta i znam za seksa,tolkova pove4e se pritesnqvam,da ne bi da mi ima ne6to.... :-s

bEbsI
09-07-2007, 09:42
Вземи мерки преди секса и няма защо да се притесняваш. То с притеснения секс ли е? :smt017