View Full Version : Какви момичета ви допадат?
marakuq_baby
09-07-2007, 14:00
na kakvi momi4eta se kefite nai-mnogo? :---) vaprosut e pove4e kum mom4etata,no nqma da e lo6o i momi4etata da se vku4at ;-)
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
Най-хубавите жени са русите !!!
не са най-хубави, а най-свежи!
с поумняването ми русото ми потъмнява:))
не са най-хубави, а най-свежи!
с поумняването ми русото ми потъмнява:))
добре де :D не мога да кажа че са най хубави ами най бият на очи и най се забелязват
az haresvam estestven cvqt - nqma ni6to po grozno ot izto6tena i izgorqla ot boqdisvane kosa
za mom4etata ne znam
sladkish_14
09-07-2007, 14:12
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
обосновка?
На мен впечатление ми правят момичета с тъмна коса, но черна, не кафява(в каквито и да е отенъци) и руса, ама естествено руса, а не перхидролена, циганко русо...
sladkish_14
09-07-2007, 14:36
обосновка?
На мен впечатление ми правят момичета с тъмна коса, но черна, не кафява(в каквито и да е отенъци) и руса, ама естествено руса, а не перхидролена, циганко русо...
Просто не ми харесват-въпрос на личен вкус!Пък и всички руси не са естествени,а боядисани и ме дразни..Кафявата коса най-много ми харесва
JoeBanana
09-07-2007, 14:40
ако не ми пада чурката като я видя - харесвам я
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
VerryBerry
09-07-2007, 14:43
az sam s kestenqva kosa ::: ,problem?
experiment_m
09-07-2007, 14:54
Цвета на косата не е определящ за избора ми. Но русите (не перхидролените) привличат вниманието ми, може би защото са по-голяма рядкост. Въпреки това до сега съм имал само тъмнокоси гаджета.
мойта иска да се изруси,ама аз съм и казал само да го направи преди да се видим ша и давам лайна да се маже с тях по косата,за да може пак да си е кестенява :twisted: :lol:
bLiNdchY
09-07-2007, 15:19
На мойте очи бият къдравите , въпрос на вкус ! 8)
demons_of_my_soul
09-07-2007, 15:20
със зелена коса ! 8)
е пак като не с трибагрена коса :smt005 :smt005
dobrotomomche
09-07-2007, 15:23
na kakvi momi4eta se kefite nai-mnogo? :---) vaprosut e pove4e kum mom4etata,no nqma da e lo6o i momi4etata da se vku4at ;-)
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
Свободни,отговорни,родолюб иви,радостни,чисти и искренни.