Влез

View Full Version : Избор ;p

Не е важно
09-07-2007, 17:56
Така, следната ситуация. Влюбени сте ужасно много в най-близкия си приятел. Той много ясно заявява, че и той има интерес, само че стриктно сексуален, т.е. запазвате си разговорите, излизанията, общите работи, но правите и секс, без никакви други уговорки.
Обичате този човек от година, какво избирате? Неангажиращите отношения, или...?

VerryBerry
09-07-2007, 17:58
takiva ekstri nqqqm :smt019

white_chik
09-07-2007, 18:03
Сложно,ами зависи ти какво искаш,неангажиращи отношения или истинска връзка?Защото аз бих предпочела неангажиращата връзка,но представи си,че той се намери по някое време някво гадже и преостанови тези ваши отношения,а ти си влюбена в него.Ако можеш да си сложиш преграда - избере неангажиращата връзка,ако не,по-добре недей,може да хлътнеш много и после да стане по-лошо.

alkobalko
09-07-2007, 18:04
Никога не бих стигнала до това положение.

roskbbb
09-07-2007, 18:04
:smt005 :smt005 kolko dobri priqteli imalo

MayKyTy
09-07-2007, 18:07
и аз се надявам никога да не стигна ..

Авторката
09-07-2007, 18:14
Радвам се за вас, след като сте напълно убедени във всичко, което вършите, в съдбата, случайността и така нататък :)
Никой не е казал, че съм избрала такова нещо или че съм толерирала каквато и да било липса на уважение. Не съм си мислила, че ще ми се случи, но е така, ето, факт...
Лошото тук е, че като реша да не правя нищо (което и мисля да направя), рухва всичко, да беше някакъв познат отдалечен...лесно...

MayKyTy
09-07-2007, 18:22
емм аз на твое място не бих имала нищо повече от приятелство с тва момче щото рано или късно ще се появят чувства после ще изчезнат .. ще се скарата и вече и приятели няма да сте [-(

dobrotomomche
09-07-2007, 18:22
Така, следната ситуация. Влюбени сте ужасно много в най-близкия си приятел. Той много ясно заявява, че и той има интерес, само че стриктно сексуален, т.е. запазвате си разговорите, излизанията, общите работи, но правите и секс, без никакви други уговорки.

Много често се бърка любовта със сексуални влечения,да се изкара полза от връзката и пр.Но при тази ситуация и двамата са разбрали че няма любов.Ако съм на мястото на момичето няма да се съглася разбира се.То ще разбере че ще извърши грях но е възможно да приеме.Защо ли? :-s

Enjoy_yourself
09-07-2007, 18:55
виж ето го моя съвет изпитала съм го на собствения си гръб и дори мои приятелки са ми казвали че им се е случвало.. явно ние момичетатa имаме такъв период в който се влюбваме в най -добрият си приятел... казваме си о колко е мил.. о той е перфектния.. о той ме разбира .. да така е но замисли се голяма част от връзките завършват с лош край т.е. скандали , омраза.. е има понякога и добър край т.е. оставате си приятели, но незнам на мен когато ми се случи това бях в твоето положения т.е. той ме харесваше аз го харесвах, но прецених че после ако завърши зле никога няма да си го простя .. сега с този човек все още сме си най -добри приятели и се разбираме чудесно просто изчакай скоро ще се запознаеш с подходящия човек не пропилявай едно приятелство :-D е това е моето мнение ти си решаваш все пак животът си е твой ;]

neverand
09-07-2007, 19:53
Искаш да кажеш,че това за тебе е приятел,и то истински приятел??Този,който проявява сексуален интерес,наясно е че си влюбена,а той се пак иска тва,а посел се правите на приятели ??
глупости и половина...лапешка работа.Това не се нарича истински приятел,пояснете си първо какво означава приятел първо.

lesstats
09-07-2007, 19:55
еми по добре в началото неангажиращи отношения а после да се опиташ да го спечелиш обаче не му се хвърляй директно на врата
и гледай да успееш да задържиш сескъания интерес повечко време

09-07-2007, 19:56
Искаш да кажеш,че това за тебе е приятел,и то истински приятел??Този,който проявява сексуален интерес,наясно е че си влюбена,а той се пак иска тва,а посел се правите на приятели ??
глупости и половина...лапешка работа.Това не се нарича истински приятел,пояснете си първо какво означава приятел първо.

Първо - мерси за всички мнения дотук...
Второ - не е наясно с нищо, знае само, че не бих могла да бъда с някого така, ако не изпитвам нищо към него. Казва, че е наясно с това и то му пречи да ми се "нахвърли", така да речем...и по тоя повод вече два месеца сме ни тук, ни там, говорим си, но ни е неудобно...
Човекът не е елементарно плейбойче, между другото...

neverand
09-07-2007, 19:57
кажи му да ти звънне когато осъзнае какво иска...защото,според мене той или ти не знам точно,но някой просто не знае какво иска...

09-07-2007, 20:15
neverand, може би си прав...просто не мога да го разбера и това ми тежи повече от нужното, егати мелодрамата...по разните чатове говорим толкова много за секс (преди не беше така, а се познаваме от години), а когато е до мен, е неориентиран и мълчалив. Изобщо не мога да преценя дали го е страх от нещо, или просто е опитен играч...и да е играч, през всичките тия години не съм забелязала...

hoseto_
09-07-2007, 22:53
така е такива сме (имам предвид хората с такъв характер) поправиме ако греша но: той е забавен но и умен. може да те накара да се засмееш дори когато ти се плаче. дори и най-сериозните въпроси може да ги обърне откъм смешната им страна.
та единсвеният съвет който мога да ти дам е да му кажеш за твоите чувсва

Blab
09-07-2007, 23:03
Да се намали гледането на "One tree hill"(хаха..."самотно дърво на хълма" :smt005 ) до минимум.

monityY
09-08-2007, 06:18
секса :roll:

Авторката
09-08-2007, 06:52
така е такива сме (имам предвид хората с такъв характер) поправиме ако греша но: той е забавен но и умен. може да те накара да се засмееш дори когато ти се плаче. дори и най-сериозните въпроси може да ги обърне откъм смешната им страна.
та единсвеният съвет който мога да ти дам е да му кажеш за твоите чувсва

Мерси за съвета ;p Какво отношение има характерът към това? Да, може да се каже, че е такъв, е?...

LO6IQ
09-08-2007, 07:13
и аз . :shock: