View Full Version : Избор ;p
Не е важно
09-07-2007, 17:56
Така, следната ситуация. Влюбени сте ужасно много в най-близкия си приятел. Той много ясно заявява, че и той има интерес, само че стриктно сексуален, т.е. запазвате си разговорите, излизанията, общите работи, но правите и секс, без никакви други уговорки.
Обичате този човек от година, какво избирате? Неангажиращите отношения, или...?
VerryBerry
09-07-2007, 17:58
takiva ekstri nqqqm :smt019
white_chik
09-07-2007, 18:03
Сложно,ами зависи ти какво искаш,неангажиращи отношения или истинска връзка?Защото аз бих предпочела неангажиращата връзка,но представи си,че той се намери по някое време някво гадже и преостанови тези ваши отношения,а ти си влюбена в него.Ако можеш да си сложиш преграда - избере неангажиращата връзка,ако не,по-добре недей,може да хлътнеш много и после да стане по-лошо.
alkobalko
09-07-2007, 18:04
Никога не бих стигнала до това положение.
:smt005 :smt005 kolko dobri priqteli imalo
и аз се надявам никога да не стигна ..
Авторката
09-07-2007, 18:14
Радвам се за вас, след като сте напълно убедени във всичко, което вършите, в съдбата, случайността и така нататък :)
Никой не е казал, че съм избрала такова нещо или че съм толерирала каквато и да било липса на уважение. Не съм си мислила, че ще ми се случи, но е така, ето, факт...
Лошото тук е, че като реша да не правя нищо (което и мисля да направя), рухва всичко, да беше някакъв познат отдалечен...лесно...
емм аз на твое място не бих имала нищо повече от приятелство с тва момче щото рано или късно ще се появят чувства после ще изчезнат .. ще се скарата и вече и приятели няма да сте [-(
dobrotomomche
09-07-2007, 18:22
Така, следната ситуация. Влюбени сте ужасно много в най-близкия си приятел. Той много ясно заявява, че и той има интерес, само че стриктно сексуален, т.е. запазвате си разговорите, излизанията, общите работи, но правите и секс, без никакви други уговорки.
Много често се бърка любовта със сексуални влечения,да се изкара полза от връзката и пр.Но при тази ситуация и двамата са разбрали че няма любов.Ако съм на мястото на момичето няма да се съглася разбира се.То ще разбере че ще извърши грях но е възможно да приеме.Защо ли? :-s
Enjoy_yourself
09-07-2007, 18:55
виж ето го моя съвет изпитала съм го на собствения си гръб и дори мои приятелки са ми казвали че им се е случвало.. явно ние момичетатa имаме такъв период в който се влюбваме в най -добрият си приятел... казваме си о колко е мил.. о той е перфектния.. о той ме разбира .. да така е но замисли се голяма част от връзките завършват с лош край т.е. скандали , омраза.. е има понякога и добър край т.е. оставате си приятели, но незнам на мен когато ми се случи това бях в твоето положения т.е. той ме харесваше аз го харесвах, но прецених че после ако завърши зле никога няма да си го простя .. сега с този човек все още сме си най -добри приятели и се разбираме чудесно просто изчакай скоро ще се запознаеш с подходящия човек не пропилявай едно приятелство :-D е това е моето мнение ти си решаваш все пак животът си е твой ;]
neverand
09-07-2007, 19:53
Искаш да кажеш,че това за тебе е приятел,и то истински приятел??Този,който проявява сексуален интерес,наясно е че си влюбена,а той се пак иска тва,а посел се правите на приятели ??
глупости и половина...лапешка работа.Това не се нарича истински приятел,пояснете си първо какво означава приятел първо.
lesstats
09-07-2007, 19:55
еми по добре в началото неангажиращи отношения а после да се опиташ да го спечелиш обаче не му се хвърляй директно на врата
и гледай да успееш да задържиш сескъания интерес повечко време
Искаш да кажеш,че това за тебе е приятел,и то истински приятел??Този,който проявява сексуален интерес,наясно е че си влюбена,а той се пак иска тва,а посел се правите на приятели ??
глупости и половина...лапешка работа.Това не се нарича истински приятел,пояснете си първо какво означава приятел първо.
Първо - мерси за всички мнения дотук...
Второ - не е наясно с нищо, знае само, че не бих могла да бъда с някого така, ако не изпитвам нищо към него. Казва, че е наясно с това и то му пречи да ми се "нахвърли", така да речем...и по тоя повод вече два месеца сме ни тук, ни там, говорим си, но ни е неудобно...
Човекът не е елементарно плейбойче, между другото...
neverand
09-07-2007, 19:57
кажи му да ти звънне когато осъзнае какво иска...защото,според мене той или ти не знам точно,но някой просто не знае какво иска...
neverand, може би си прав...просто не мога да го разбера и това ми тежи повече от нужното, егати мелодрамата...по разните чатове говорим толкова много за секс (преди не беше така, а се познаваме от години), а когато е до мен, е неориентиран и мълчалив. Изобщо не мога да преценя дали го е страх от нещо, или просто е опитен играч...и да е играч, през всичките тия години не съм забелязала...
така е такива сме (имам предвид хората с такъв характер) поправиме ако греша но: той е забавен но и умен. може да те накара да се засмееш дори когато ти се плаче. дори и най-сериозните въпроси може да ги обърне откъм смешната им страна.
та единсвеният съвет който мога да ти дам е да му кажеш за твоите чувсва
Да се намали гледането на "One tree hill"(хаха..."самотно дърво на хълма" :smt005 ) до минимум.
Авторката
09-08-2007, 06:52
така е такива сме (имам предвид хората с такъв характер) поправиме ако греша но: той е забавен но и умен. може да те накара да се засмееш дори когато ти се плаче. дори и най-сериозните въпроси може да ги обърне откъм смешната им страна.
та единсвеният съвет който мога да ти дам е да му кажеш за твоите чувсва
Мерси за съвета ;p Какво отношение има характерът към това? Да, може да се каже, че е такъв, е?...
и аз . :shock: