Влез

View Full Version : Трябва да сме простаци !!!

MIR00
09-08-2007, 01:41
NEznam dali ste zabelqzali ama vinagi amaaa abosiutno vinagi kogato se bazikash sas nqkakvo momi4e tq ti obrashta pove4e vnimaniee .... a kogato i obrashtash vnimaniee tq se pravi na ludaa zashto e takaa aa !!! ???

Послепис: vie momi4etata qvnooo bi4ate prostaci a ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1, 6 и 7 точка от правилника!

Ou7taControL
09-08-2007, 01:52
NEznam dali ste zabelqzali ama vinagi amaaa abosiutno vinagi kogato se bazikash sas nqkakvo momi4e tq ti obrashta pove4e vnimaniee .... a kogato i obrashtash vnimaniee tq se pravi na ludaa zashto e takaa aa !!!!!!!!!! ??????????

Послепис: vie momi4etata qvnooo bi4ate prostaci a ? Ami ne 4e obi4ame prostaci, ami prosto pove4eto momi4eta si padat po "lo6i mom4eta"... i sa6to taka obi4at takiva, koito se bazikat, praqt prostotii i tei natatak... :P

dobrotomomche
09-08-2007, 07:26
Ако някое момиче си пада по така наречени лоши момчета(това не е правилно определение),след време е възможно да промени предпочитанията си.Имам желание да поговоря за съвестта.Тя е във всеки един от нас(при някои по силно а при други по слабо развита).Тук е мястото да попитам момичетата,когато за първи път са правили секс,не са ли изпитвали поне малко чуство за вина(с времето това чувство намалява).
В днешно време навсякъде се пропогандира че нашите безчинства всъщност са напълно нормални.Много е удобно за обществото да прикрива греховете си зад измислени понятия и неправилно използвани думи.Задоволяването на страстите извън брака се нарича „любов”, „истинска любов”... Участниците в содомската „любов” се наричат „гейове” и прочие.
Момичетата търсят лоши момчета,защото те ще ги задоволят материално,но след време ще разберат своите лоши постъпки.

alkobalko
09-08-2007, 07:28
Със сигурност простак не би ме впечатлил.

lilit_666
09-08-2007, 07:42
NEznam dali ste zabelqzali ama vinagi amaaa abosiutno vinagi kogato se bazikash sas nqkakvo momi4e tq ti obrashta pove4e vnimaniee .... a kogato i obrashtash vnimaniee tq se pravi na ludaa zashto e takaa aa !!!!!!!!!! ??????????

Послепис: vie momi4etata qvnooo bi4ate prostaci a ? Ami ne 4e obi4ame prostaci, ami prosto pove4eto momi4eta si padat po "lo6i mom4eta"... i sa6to taka obi4at takiva, koito se bazikat, praqt prostotii i tei natatak... :P
+1
По-забавно е,ама трябва и малко разнообразие по някога

09-08-2007, 08:06
spored men momi4etata haresvat hora kato moq priqtel bate en4o

Jamalska
09-08-2007, 08:09
Не харесвам скучни момчета и но върлата простотия определено ме дразни...За свалка предпочитам закачки,някоя друга четка,нежни погледи и тн...Гаврите се приемат с игнор.
Ноо разбира се трябва да има доза глупост;)

MajeStic
09-08-2007, 08:12
NEznam dali ste zabelqzali ama vinagi amaaa abosiutno vinagi kogato se bazikash sas nqkakvo momi4e tq ti obrashta pove4e vnimaniee .... a kogato i obrashtash vnimaniee tq se pravi na ludaa zashto e takaa aa !!! ???

Ми явно иска първо да й събудиш емоцииите и тогава... абе зависи от момичето:) Не всички момичета са така ам какво ти пречи да я побъзикаш малко(:

gPa3HuTeJl
09-08-2007, 12:02
Автора, искаш да кажеш, че едно момиче ще те хареса като ходиш по Витошка и подсвиркваш и крещин на мацките, от колкото да отидеш да се запознаеш с нея и нещата да потр1гнат ?

Да я обижаш и да се обр1щаш к1м нея с епитети ?
Да се правиш на кои с1м аз пред приятели и да я игнорираш тотално ?
Да си с високо самочувствие и да показваш ниската си култура пред останалите включително и пред нея?

Е извинявай, но това едно момиче неможе да го впечатли.По точно би го отбл1снало... поне така мисля аз..

sexy_for_you
09-08-2007, 12:03

И мен също.

LofYou
09-08-2007, 12:25
Не е въпроса в това дали обичаме простаци .. всеки е различен .. Просто когато едно момче се закача с някое момиче то предизвиква у момичето интерес е стига да не прекали с базиците .. Поне при мен е така :wink:

miloto_girl_4e
09-08-2007, 12:28
Хах, мен простаците никога не са ме впечатлявали :lol:
Има разлика между момче, което се закача с теб и един простак :-D

ZaHaRcHe
09-08-2007, 12:40
Хах, мен простаците никога не са ме впечатлявали :lol:
Има разлика между момче, което се закача с теб и един простак :-D

CbrJlaCHa

MayKyTy
09-08-2007, 12:42
Не харесвам скучни момчета и но върлата простотия определено ме дразни...За свалка предпочитам закачки,някоя друга четка,нежни погледи и тн...Гаврите се приемат с игнор.
Ноо разбира се трябва да има доза глупост;)
+1 :)

NIkolay Dimitrov 24
09-08-2007, 13:00

100% e verno tva,az sam mnoo otka4en v u4ilishte!

tuzaro
09-08-2007, 13:11
и кат се базикаш с момичетата начи си простак?

Iv4eTy
09-08-2007, 13:12
Първо едно е да се базикаш с някой и да имаш чувство за хумор и съвсем друго е да си простак.... Вярно е, че едно "лошо момче" би направило повече впечатление, просто защото е по-атрактивен, това незначи че е простак. Мен лично не би ме впечатлил някакъф простак, който се мисли за много отворен и който разбира от всичко и т.н. Всичко си има граници [-X

GregoryHouse
09-08-2007, 15:05
Хъхъ ся ше дам пример от лично естество...Вървим си аз и мойто момиче ама аз нали съм малко цапнат в устата и не си меря приказките ръся тъпотии нон-стоп и тя викай аи стига де престани...Аз казах ок спирам ся ше бъда сероизен...3минс по късно реплика "е то кат сме сериозни не е интересно'... сами си вадете изводите...

minava6t 4i4ko :)
09-08-2007, 15:24
spored men momi4etata haresvat hora kato moq priqtel bate en4o

има такива които харесват Силвето :lol: :smt011, но пък теб всички искат да те :smt067 :smt067 :lol:

LoVe_RuSlAn
09-08-2007, 15:29
Тфа 4е се базика6 и праи6 веселба не озна4ва 4е си простак.

BlueAvalanche
09-08-2007, 16:22
И аз това съм забелязъл, момичетата се кефят на момчета, които дрънкат простотии :shock:

hasaiko
09-08-2007, 16:28
Жените обичат да се ебават,както и тях да ги бъзикат...Интересно им е ;) Има още много по тая тема,ма не ми се пише... 8-[

Krem4eto
09-08-2007, 17:14

Просто тъпите момичета обичат простаци...

koalka
09-08-2007, 19:26
Това, че се шегуваш не те прави простак.

100%angel
09-08-2007, 19:34
Това, че се шегуваш не те прави простак.

+1

naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 19:40
Аз нямам нищо против простаците - моят мъж е прост плевенски селянин :-D Адски циничен, груб и директен. Ама има акъл в главата (което е много странно - това противоречи на всичките ми предразсъдъци относно такива хора) и е много мил и нежен към мен :) Ама към другите мърши - яко ги псува :-D :-D :-D :-D :-D С обиди и камък може да разплаче :smt007

mr0b1
09-08-2007, 19:48
MIR00 така е брат...а на нас ни тряя само да пуска а ние тряя се правим на кретени или на възпитани (зависи от момичето де) ... аз ви каам целият свят се върти около жените ! :arrow: :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k Тоя проблем е по голям от глобалното затопляне :---) :---) [-X [-X :-k :-k :-k :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-(

FiRe_LaDy
09-08-2007, 19:54
Както много пъти съм казвала си падам по лошите момчета.Защо не обръщам внимание на тези милите,добрите,скромните?М защото с тях няма тръпка.Знам,че са мои,знам какво ще направят,знам,че докато му кажа да излезем и той е съгласен.А с лошите не винаги знам дали ще го видя,чудя се какво ли прави в момента.Абе просто е по - хубаво.Има тръпка,адреналина е високо .... сичко е на макс.

09-08-2007, 20:20

Подкрепям мнението ти.

naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 20:50
Както много пъти съм казвала си падам по лошите момчета.Защо не обръщам внимание на тези милите,добрите,скромните?М защото с тях няма тръпка.Знам,че са мои,знам какво ще направят,знам,че докато му кажа да излезем и той е съгласен.А с лошите не винаги знам дали ще го видя,чудя се какво ли прави в момента.Абе просто е по - хубаво.Има тръпка,адреналина е високо .... сичко е на макс.

Кефиш ме :-D

PINK_FLoyD
09-08-2007, 21:39
Не трябва да сме простаци,а да сме забавни и леко ненормални.Като бръщолевенето на "глупости" трябва да става в някаква мярка все пак.Лично аз нямам проблем с това.......а и по рождение съм малко чалнат.

Vikitooo
09-08-2007, 21:45
Е баш простак да е, не мерси [-X

Deskata_90
09-08-2007, 22:08
Обикновенно си падам по някой наподобяващ поне мъничко на мене по кретения, но последно време почвам да се учудвам от себе си че се хвърлям само на някви сериозници и нз защо е така :-k

iNl0Ve_wItX_liFe
09-08-2007, 22:19

Ами като се бъзика6 с нея нормално да ти обърне внимание по простата причина че се бъзикаш с нея! А пък ако не се бъзикаш като първия грубиян ... 8)
Просто е по-весело така ... ;) ама после става глупаво :smt012
Аз пък не обичам да ме бъзикат постоянно ...

neverand
09-09-2007, 09:17
трябва,да й обръщаш внимание,точно както тя иска,да си забавен и с тебе времето й да минава бързо,да умееш да си жонглираш с думите едва ли не,така винаги ще й харесва, много е трудно това,но успееш ли..БИнго ;)