View Full Version : 6ампоан за коса (за боядисване)
4ух 4е имало някакви 6ампоани ли какво,които боядисват косата и след 2-3 изкъпвания се отмива,като боя такова,ама аз искам просто да си направя 1,2 4ервени ки4ури с кфо да ги напраа?боя за коса ли да си зема,или с тия 6ампоани,ама то да дам пари за цял 6ампоан,само за 2-3 ки4ур4ета,не си струва сиг е доста скъп :-k та с какво си правите вие ки4урите и колко време остава ако го направя с боя? и ако е боя препоръ4айте ми някфи бои,по евтини ако знаете,и как се процедира с тях,4е аз боя за коса не съм държала в ръцете си 8-[
Ами ако искаш да си гориш косата.., но пък да остане за по-дълго .. вземи си боя за коса.. , ако не.. вземи си шампоан за оцветяване.. Като питаш в парфюмерията за такива шампоани.. те ще ти предолжат и цветове.. и марки.. и всичко.. Някои ги продават в кутийки като боите.. и вътре си има опътване... - Всичко! Има и такива които са във пликчета... , ама споко.. и в ях има указания за употреба! Та.. другото нещо... кичури искаш... за кичури ти трябва или шапка или..с фолио още мисля че се правиха.. не знам там.. как искаш да си ги правиш.. Според мен по-добре е да си вземеш шапка.. не е скъпо.. и не е такава професионална , гумена.. ами една като наелонова.. Абе като питаш ще ти кажат.. Тук в Бургас в парфюмериите не им давали да продават професионални шапки :)
Аз съм се правила така на кичури със шампоан оцветител.. по-късно ще постна снимка..
окей а тоя 6ампоан колко струва разли4ните цветове г/д?да знам струва ли си за няколко ки4ура да давам пари за цяло 6и6е 6ампоан...4акам с нетърпение снимката ти :smt016
teenage_drama_queen
09-08-2007, 11:00
1 шампоан е 2-2,50лв,те са в пакетчета не са туби :wink:
1 шампоан е 2-2,50лв,те са в пакетчета не са туби :wink:
:smt023
lilit_666
09-08-2007, 12:30
Преди 2 месеца бях с такъв шампоан.Като гел е-мажеш си косата,стоиш 20 мин и измиваш.Да предопредя-седи до 8,9то измиване,но не оврежда като боята.Доволна съм.В малки пакетчета е- за 1.00лв някаде.