PDA

View Full Version : Проблем с баща ми... :( Помощ :(

PiNk_GiRl
09-08-2007, 15:55
Abe hora kakvo da pravq :( na 15 sam ve4e a ba6ta mi edvam-edvam me puska da izlizam ve4er izgrada.. jiveq v malak grad i nqma stra6no ot nqkvi deto 6te me napadnat ,a toi si nzae negovata i vse iska da sam do nego..sve edno da ne me otkradvat..v4era be6e petyk i edvam me pusna da izlqzla..dnes e sabota i priqtelkite mi iskat da izlziame na club oba4e toi ne me puska i vika ne ti li stiga..kade 6te hodi6 i nqkakvi takiva..vse me ograni4ava ot drugite..iska da sedq pri nego.. ama toi ne razbira 4e az imam nujda da izlziam i 4e ne sma zatvorni4ka..misli me za nqkoq 5 godi6na koqto ne oje da se opravq..cql den sam udoma zatvorena i toi sega ve4erta pak ne iska da me puska..ve4e neznam kakvo da napravq :( pomognete :smt010

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

BlueAvalanche
09-08-2007, 16:13
E не знам как можем да ти помогнем ние, не можем да променим на баща ти характера.
Примири се и се радвай на факта, че баща ти се притеснява за теб толкова, съответно много много те обича

VerryBerry
09-08-2007, 16:19
opitai se da govori6 s nego,da stignete do nqkakvo re6enie-primerno'' v 12 sam vka6ti'' ili ne6to takova..e,verno 4e nqma da go promeni6,no tova dokazva 4e mu puka za teb-nqkoi ba6ti i pet pari ne davat kakvo se slu4va s da6terite im :-k

N0_feAR
09-08-2007, 17:19
ти се радвай, че се тревожи за тебе щото има и такива хора, на които хич не им пука за децата им. А относно проблема с излизането...трябва да си поговориш с него...друг начи не виждам.

09-15-2007, 18:04
ами бащите са по страни защото са маже опитай да поговориш с него и всичко това което ни го казваш му го кажи на него а ака не склони го помоли поне през деня да излизаш :wink: