View Full Version : ем..не го харесвам ..
Положението е следното, ходя с 1 момче, което мн ми обича и ми е приятно с нето, но аз не изпитвам нищо към него дори не го харесвам.. до сега сме излизали само 2 пъти защото той сега е в др град, но тия дни ще дойде и ще сме постоянно заедно той се опита да ме целуне, но аз се отдръпнах, защото ме е страх .. ще се изложа .. та въпросът ми е дали да съм още време с нето, за да видим дали ще възникнат чувства или .. :-$
Maimunche_f
09-08-2007, 16:51
Какъв е смисъла да си с него щом не изпитваш нищо :?: :-#
Еми неможе със времето да възникнат чувства :smt012
beyond_transience
09-08-2007, 16:55
Не вярвам, че чувствата се зараждат с времето. Пък и сама казваш, че не го харесваш. По-добре надалеч- сега, отколкото някой да страда- по-късно.
GregoryHouse
09-08-2007, 16:55
Хубаво е да мислиш за себи си жалко е,че не си помислила навреме за него...надявам се се сещаш че няма да е мн очарован като му кажеш...
VerryBerry
09-08-2007, 16:57
i az tFa se pitah?!
emi...kat iska6 probvai o6te malko da vidi6 dali naistina 4ustvata ti mogat da se zadulbo4at,sled koeto sama preceni dali si struva da izlizate ;)
sexy_for_you
09-08-2007, 17:02
Според мен няма смисъл да си с човек,към когото не изпитваш никакви чувства.Защо изобщо си с него?Да се похвалиш пред приятелите или к'во?Това е тъпо.Да,приятно ти е с него,но нищо повече.Може да бъдете само приятели.Ще го разочароваш,но животът е един и докато си губиш времето с грешния човек,няма да намериш правилния,ако ме разбираш.Успех!
flowerlina
09-08-2007, 17:11
Според мен няма смисъл да си с човек,към когото не изпитваш никакви чувства.Защо изобщо си с него?Да се похвалиш пред приятелите или к'во?Това е тъпо.Да,приятно ти е с него,но нищо повече.Може да бъдете само приятели.Ще го разочароваш,но животът е един и докато си губиш времето с грешния човек,няма да намериш правилния,ако ме разбираш.Успех!
Подкрепям
ZaHaRcHe
09-08-2007, 17:14
em ako не изпитваш нищо към него зарежи го
Emi vsushtnost ..samo za nego mislq no nz zashto kato go nqma mi lipsva ... nz no vunshno ne go haresvam ..
Anf3tamin4o
09-08-2007, 17:26
Кво значи външно?На външен вид ли? Нима това е най важното.... Нали се държи с теб добре?По добре се одръпни от него по рано
Кажи му в очите, че не го харесваш, а не да се чуди какво става. :wink:
emi...kat iska6 probvai o6te malko da vidi6 dali naistina 4ustvata ti mogat da se zadulbo4at,sled koeto sama preceni dali si struva da izlizate ;)не съм съгласна :!: :!: :!: щом не го харесваш го остави...не бъди егоист....той ще страда от тва..а пък и ти :-k не е ли по-добре да намериш някого с който чувствата ще бъдат взаимни :wink:
lyly_lili
09-08-2007, 18:53
Сигурно се надява с времето да изпита нещо......де да знае човек... :roll:
ArTanDra
09-08-2007, 19:02
Остави времето да покаже.. може и да имаш някакви чувства дълбоко в теб. Не може след 2 срещи да си харесаш някого. Изчакай и сама ще разбереш дали имате бъдеще или не.
sladko_f
09-08-2007, 19:50
Emi vsushtnost ..samo za nego mislq no nz zashto kato go nqma mi lipsva ... nz no vunshno ne go haresvam ..
Ти май просто нз кво искаш.
FiRe_LaDy
09-08-2007, 19:58
Като няма чувства защо си с него?
e kak taka go obi4a6...i v sa6toto vreme ne izpitva6 ni6ty kam negu..hmm :smt017 :smt018
e kak taka go obi4a6...i v sa6toto vreme ne izpitva6 ni6ty kam negu..hmm :smt017 :smt018
ne sam kazala che go obicham ...prosto ne go haresvam po vanshen vid, no inache mi e priqtno da sam s nego i kato go nqma nqkoi put mi lipsva ..