PDA

View Full Version : мойта мечта-права обемиста коса

09-08-2007, 17:14
хора имам гъста коса обаче мн ми спада няма апсолютно никакъв обем (колкото и странно да изглежда) единствен обем постигам като си накъдря косата обаче не мога да си я къдря постояно защото по този начин много я горя моля ви се дайте ми съвет как мога да постигна някакъв обем и с правата коса (без да я горя) как може косата ми хем да е с обем ,хем да е права (кажете ми някякви такива прически ако знаете) благодаря предварително

AliceSw
09-08-2007, 17:34
вземаш плоската широка четка и сешоара, след като излезеш от банята, обръщаш главата надолу и почваш да сушиш и изправяш, ефект ще има...

sladkish_14
09-08-2007, 17:45
вземаш плоската широка четка и сешоара, след като излезеш от банята, обръщаш главата надолу и почваш да сушиш и изправяш, ефект ще има...

:smt023

girl88
09-09-2007, 10:40
а силна ли трябва е да струята на сешоара?

09-09-2007, 10:46
темата много ми харесва и ще се радвам да има повече препоръки тъй като и аз искам да имам още по -обемиста коса а освен чрез накъдряне друг начин за още по -голям обем не знам

AliceSw
09-09-2007, 10:49
при мен, колкото е по-силен сешоара, толкова повече бухва...

girl88
09-09-2007, 10:49
темата много ми харесва и ще се радвам да има повече препоръки тъй като и аз искам да имам още по -обемиста коса а освен чрез накъдряне друг начин за още по -голям обем не знам

monityY
09-09-2007, 12:43
хора имам гъста коса обаче мн ми спада няма апсолютно никакъв обем (колкото и странно да изглежда) единствен обем постигам като си накъдря косата обаче не мога да си я къдря постояно защото по този начин много я горя моля ви се дайте ми съвет как мога да постигна някакъв обем и с правата коса (без да я горя) как може косата ми хем да е с обем ,хем да е права (кажете ми някякви такива прически ако знаете) благодаря предварително

i az imam tozi problem,kfo da prai6 li?primirqva6 se ::: abe prosto pitai v nqkoq apteka za nqkfi maski,mazila 6ampoani,de da znam ... i moita kosa e prava kato praz i se q kudra za obem i ne mi dreme 4e q gora,ama mn ne q gora 6toto presata mi e s kerami4no pokritie,abe neznam,karam si taka,za sa nqmam nujda,lo6o6o e 4e moqta i se omaznqva 4esto :smt011

An4eSsS__
09-09-2007, 21:47
MonityY, аз бях чувала че пресите с керамично покритие са само за изправяне.Това вярно ли е? - ти казваш че я къдриш пък после казваш че пресата ти е с керамично покритие :roll:
???
плс кажете шот искам да си купя такава с керамично ама да има и да се кадра :roll:

sladkotooooooo
09-09-2007, 23:29
Emi i az imah su6tiq problem no burzo se spravih ... az bez obem ne izlizam nikude ... zna4i kato se izkupq i si su6a kosata i posle q izpravqm s kerami4nata mi presa no tq stoi nqkakava slepnata i ne mi haresva i zatova si pravq obem v korenite s presata s pristavkata za kudrene,no kakto razbrah ti ne iska6 da si q gori6 za tova moje6 da si q topira6 ...vzima6 nai gorniq sloi i go otdelq6 sled tova topira6 po dolnata kosa i puska6 gornata 4ast .... i kato se topira6 izpolzvai i lak za kosa za da ti izdurji po dulgo vreme .... uspeh :D :D :D =D>

monityY
09-10-2007, 05:18
MonityY, аз бях чувала че пресите с керамично покритие са само за изправяне.Това вярно ли е? - ти казваш че я къдриш пък после казваш че пресата ти е с керамично покритие :roll:
???
плс кажете шот искам да си купя такава с керамично ама да има и да се кадра :roll:

е мойта е с керами4но покритие и има приставка за едро,за ситно къдрене,както и за изправяне ::: струва 30лв не е много,и не гори косата толкова,има и гаранционна карта нз си колко месеца,или година бе6е :-k