Влез

View Full Version : Брат

09-08-2007, 18:24
Аз имам по голям брат!Много е оадно.Всичко делиш!Все те дразни!А днес бе ужасно!
На гости ни дойдоха кръсниците!На мен подариха някаква разбита камера и слушалки които со на някоя смотана марка!А на брат мИ МР3 което има още 100 неща в него и е на сони!Проверих в нета колко струва-150 лева!Не е честно!Даже в момента плача!Моля ви кажете ми как даго преодолея!Цялата съм изпълненеа с ярост и негативни чувства!Моля ви кажете как да го преодолея!

09-08-2007, 18:28
бъди доволна на това,което получаваш,защото можете и него да нямаш.

09-08-2007, 18:35
И аз имам брат..Какво да ти кажа,същото положение..На него му купиха GSM,за мен няма.Той си купува дрехи за по 50-60 лева,а за макс 15-20..Всичко трябва да е негово.Когато седна на компа и той по някое време дойде и "Махни се от компа ми"..все едно е негов :roll: Винаги за него е по-хубавото,по-доброто,а за мене боклуците...ем,свикнала съм вече...кво да се прави :-k

Iviqna
09-08-2007, 18:42
Като пораснеш ще се оправиш спокс !
Абе това е собствения ти брат бе , няма какво да делиш с него
апффффффф !!!!!!!!!!!!
Защо не да ти дава и неговите неща ?1 (ако го слушаш разбира се)

FiRe_LaDy
09-08-2007, 19:14
Офф как може така да гоовриш за брат си?Моя брат е доста по голям от мен и като си беше в БГ (бях малка тогава) навсякъде ме водеше с него.Сега го няма и ако знаете какво ли не давам да е тука.Не ме бърка дали нашите ще дават повече пари за него или мен.Никога не съм гледала това,защото знам,че ни обичат еднакво и двамата.Не съм материалистка и да мразя брат ми защото на него взели телефон,а на мен не искат да купят.... явно той заслужава,а аз не!

П.П. Ще разберете какво ви говоря чак когато заживеете отделно от тях и да видите колко ви липсват. :wink:

2nd girl
09-08-2007, 19:22
Значи аз съм втората дето писа за брат си...Мда,твоя като си била малка те е водила с него,а моя ме биеше...Цялата бях в синини от него и то защо..?Защото така му хрумнало и трябва да ме набие.Когато се ядоса познай кой е насреща?Почти не се разбираме,дори не си говорим..ако си говорим нещо,то ще е заплаха от негова страна,че ако не направя нещо той ше ми направи друго...И не е лесно да му кажа нещо,след като той е 1.70 и 70 кг,а аз 1.55 и 40 кг..С един удар и ще ме отнесе...Различно е .. : )

kameliqbaby
09-08-2007, 22:10
Ми повече обичат брат ти явно :mrgreen: Подмазвай се малко кат искаш по-хубави подаръци и след като са толкова важни за теб.

tItEufFf
09-08-2007, 23:28
Ем и при мен е така..Той даже си мисли, че съм по-низша от него... Затова съм решила да се докажа пред него и пред всички, че съм много по добра!

bqsna_teenagerka
09-09-2007, 08:07
:? първо на първо той е по голям,нормално е да му подаряват по скъпи техники!
:? много хора имат братя и сестри и те делят. какво лошо има в това?
нали сте една кръв да му се невиди? каква е тая пуста завист към собствената ти кръв???? :x
я се стегни малко!като пораснеш и ти ще полу4аваш пове4е! не се оплаквай ами бъди доволна и от това което полу4аваш! защото бъди сигорна 4е много други деца по домовете ме4таят за нещата които ти имаш!
:? и ако можеха да имат семейство,щяха да делят ако трябва и с 5ма!