View Full Version : Дилема...?!
Mementomori
09-09-2007, 01:36
Как бихте казали на човек,с когото сте били заедно много време,че го приемате само като приятел,след като той ви е споделил,че връзката ви е променила целия му живот и вие сте смисълът в него и сте всичко за него?
Ou7taControL
09-09-2007, 02:11
olele mnogo 6 ti e trudno... :(
Ами на мен беше ми се случвало нещо подобно ... ами казваш му ч и тои за теб значи много .. че откакто си с него нещата са различни .. н просто вече имаш нужда от почивка .. от разнообразие .. и че въпреки всичко което сте преживели заедно за момента искаш да си останете само приятели .. Ако тои те обича толкова много би трябвало да те разбере и поне за момент да се отръпне .. Но в никакъв случаи не говори за други момчета .. това беше моята грешка [-X
maybelline
09-09-2007, 07:32
Кажи на момчето да порасне и да продължи напред.Ако един влюбен ограничава смисълът на живота си в половинката си...няма какво да го обсъждаме - човекът трябва да порасне и да се научи да контролира емоциите си.
VerryBerry
09-09-2007, 08:10
saglasna sam s maybelline :|
6e mu kaja da varti koleloto na kasmeta
fcking emo ? >! ? :smt013 :smt013
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 11 ! §§
HopeLesss
09-09-2007, 08:21
Винаги единия обича повече от другия. В случая това е той. Със сигурност ще му е много трудно, но по-добре така, отколкото да си с него само от съжаление.
Един съвет от мен- приключиш ли връзка, то нека тя да бъде оконачателна. Никакви такива остатъчни приятелства, да се виждате често и да си споделяте. За теб това може да е хубаво, но за него - не!
Определено не бих скрила истината, защото него лъжа, а себе си-измъчвам.Еми, как бих му казала...в очите.Въпреки че знам, че ще го нарани, но това е истината.
Просто не споделяме едни и същи чувства, това е.
neverand
09-09-2007, 08:57
Как бихте казали на човек,с когото сте били заедно много време,че го приемате само като приятел,след като той ви е споделил,че връзката ви е променила целия му живот и вие сте смисълът в него и сте всичко за него?
ще му кажа,че дори теб да те няма,смисъл за живота му винаги ще има,въпрос на време е да го открие.И не бих го наранил,като му казвам,че искам да съм само приятел с него.
Да, това, което искаш да му кажеш е добре, но това за приятелството много не върви, вие няма как да сте приятели.
`Death`Whore``
09-09-2007, 09:01
В очите и без заобикалки.
Определено е добре да му кажеш направо, не е хубаво да се самозаблуждава, само ще страда повече. По добре да те заболи веднъж от истината отколкото да живееш в постоянно напрежение. Повярвай ми, винаги се усеща когато нещо не е наред във връзката. :|
gorskata_feja
09-09-2007, 20:14
Истината, цялата истина и само истината... и то в очите! Ако сте заедно дълго време можеш да му кажеш всичко, което те "мъчи"... А пък, ако той те обича наистина ще те разбере и ще те пусне... В началото ще е трудно, но след време може да станете и добри приятели... поне при мен стана така... УспеХ!!!
DivoTo_KoTe
09-09-2007, 20:20
аз съм в същата ситуация и чакам момчето да си дойде от село си да му кажа това което искам от месеци, той може би го е усетил. И ще му го кажа в очите не в чата,телефона или смс.
Ще му кажа,че чувствата ми се промениха,че искам да остана сама за известно време,че ревността му ме отблъсква и в общи линий тфа пък и не вярвам да иска да чуе още причини :) успех мила
GregoryHouse
09-10-2007, 05:31
Това просто е нещо убийствено за който и да е човек...нз трудно е за казване...най-добре директно без заобикалки...но във всички случай ще му е мнооого неприятно...
Офф: Около 1.5 год скайпа ми беше "Memento mori !" :-D
mn gadno . pogovori s nego i USPEH :)