Влез

View Full Version : Сайтовете за запознанства ме притесняват

Нелито
09-09-2007, 06:21
Здравейте! :D
Днес какъв дявол ме накара да поразгледам снимките в някои сайтове, просто ей така нямаше какво да правя.И съвсем случайно попаднах на снимките на гаджето ми-Стефан. Останах наистина изненадана, защото ми беше казвал, че това са"глупости". Някакво любопитсво от вътре ме разигра и потърсих и в другите сайтове. И какво виждам- над 10-тина снимки и то всичките негови. И във всеки един сайт той търси - Секс. Пак от любопитсво разгледах и приятелите му, упомрачителните му коментари, които беше оставял на някои от девойките събудиха ревността ми. :smt011
Но коментарите на едно момиче от сорта на " кога пак ще се видим.. мило много ми липсваш...ще те чакам утре..." ме довършиха напълно :smt010 Някакви лоши мисли минават през главата ми и не спирам да мисля за това. За всичките му тези акоунти в сайтовете му за запознанства, за написаните там искания, за коментарите му...заболява ме, че освен на мен казва тези думи и на други макар и на чат :smt011
С него се запознахме точно от такъв сайт и вече ходим 7 месеца и наистина много си го обичам,но това,което видях днес ме притесни.Никога не ми е споделял, че още се занимава с сайтовете за запознанства( след мен). Какви ли не мисли днес ми минаха през главата... :smt011 Кажете какво да направя, дайте ми съвет. Питала съм го дали има регистрации но той каза" НЕ, не ми трябват вече"излъга ме.. :smt010

LofYou
09-09-2007, 06:25
Ами питаи го отново но с по сериозен тои .. ако пак те излъже .. кажи му че знаеш за регистрациите и коментарите му ... Кажи му че искаш да знаеш защо го е направил защо е лъгал .. и дали това за него е просто убиване на време или нещо по сериозно ... Ако продължава да отрича по добре не се занимаваи с него .. Никои не заслужава да го лъжат в очите :wink:

monityY
09-09-2007, 06:29
kaji mu 4e si razbrala 4e te e izlugal i mu kaji vsi4ko koeto kaza na nas,nakarai go da si priznae,tegli mu edin 6ut,kolkoto i da go obi4a6 :smt011

TuZAra
09-09-2007, 07:43
Ами питаи го отново но с по сериозен тои .. ако пак те излъже .. кажи му че знаеш за регистрациите и коментарите му ... Кажи му че искаш да знаеш защо го е направил защо е лъгал .. и дали това за него е просто убиване на време или нещо по сериозно ... Ако продължава да отрича по добре не се занимаваи с него .. Никои не заслужава да го лъжат в очите =D> =D> =D> =D>

09-09-2007, 08:29
направи си акаунт и не казвай,че тва си ти,и почни да му пишеш :) да видиш какво ще ти каже

koalka
09-09-2007, 08:33
Явно му е приятно да пише такива работи, да си чати с други момичета, което и мен би ме притеснило, откровено казано.Говори с него за това сериозно.

Anf3tamin4o
09-09-2007, 08:35
направи си акаунт и не казвай,че тва си ти,и почни да му пишеш :) да видиш какво ще ти каже
Ама 1-во му се скарай или направо му бий Шута.Ако не го биеш после се регни и му пиши мили думи от рода на "имаш ли си приятелка Миличък" Ако каже не знаеш вече :)

VerryBerry
09-09-2007, 08:36
kaji mu 4e si razbrala 4e te e izlugal i mu kaji vsi4ko koeto kaza na nas,nakarai go da si priznae,tegli mu edin 6ut,kolkoto i da go obi4a6 :smt011

saglasna :|

Presley
09-09-2007, 08:40
Еми кажи му,че си видяла профилите му в саитовете.Не ми се вярва да отрече.Поговори с него и му кажи ,че коментарите ,които е дал на някои от момичетата те карат да ревнуваш.Няма нищо лошо да ревнуваш приятеля си.Просто поговорете..

VeRdiSSima
09-09-2007, 08:40
Поговори с него и аз имам регистрации в сайтове за запознансва и си пиша с момчета но тава не значи че не обичам приятелят ми просо убивам време може и приятелят ти да го прави заради това и да ти е казал че не се интересува от такива неща,защото ще ревнуваш! :lol: :lol:

Atika
09-09-2007, 08:47
Хах .. успокой се .. На мен ми се е случи абсолютно същото преди няколко години..И се бях вманиачила до там че му отварях и пощата и четях някакви писма и как използваше същите обръщения към мен и към някоя чат приятелка .. Нормално е да се разочароваш и да побеснееш, но ако той всеки ден си излиза само с теб и се държи добре и си те обича.. не мисля че трябва чак толкова да се впрягаш .. Поговори с него .. тази чат мания е присъща на много тинейджъри и това че си пише с много и всякакви момичета не означава че ти изневерява ..

`Death`Whore``
09-09-2007, 08:50
Дори да е в чата, думите "Мило, много ми липсваш" и то в сайт за запознанства...без плезене след тях...показват, че той е свиня...да не говорим за лъжите...

NightSky
09-09-2007, 08:54
Кажи му какво си видяла...все пак много хора имат регистрации в такива сайтове... може да ти даде добро обяснение :wink:

sladko_f
09-09-2007, 09:25
V nqkoi saitove ima data na komentarite.Pogledni q.Malko e veroqtno,no moje da sa mn stari.

LizZz
09-09-2007, 09:31
Има една възможност той да не влиза в тея сайтове,а те да си му пишат коментари... :roll: Погледни датите,на които е писал своите коментари към други момичета. :smt015

ArTanDra
09-09-2007, 09:35
Направи си акаунт и почни да си пишеш с него.. направи така , че да си уредиш среща на живо. Уж минаваш покрай мястото където той има среща с "момичето от сайта" и го питаш "Кого чака?" Ако те излъже му обясни , че това си ти и знаеш какво представлява и си отиваш без да му даваш обяснения. Гарантирам ти , че после ще те търси като луд.

i am not okay
09-09-2007, 10:04

съгласна

white_chik
09-09-2007, 10:47
Ами първо ще ти кажа изобщо да не го приемаш навътре.В тези сайтове такива глупости се пишат,че напрао,когато ми е криво влизам и гледам разни профили и си умирам от смях,колко малоумни могат да бъдат хората.Все пак притиснителното в случая е ,че те е излъгал.На твое място щях да напрая следното:Някой път,когато ти е на гости или ти на него отваряш съвсем случайно профила му.И му го паказваш.И с некво супер тъжно изражение му казваш нещо от сорта "нямам нищо против да посещаваш тези сайтове,но защо ме излъга?".Ако е свястно момче би трябвало да му стане страшно неудобно.

AFT
09-09-2007, 10:49
Направи си акаунт и почни да си пишеш с него.. направи така , че да си уредиш среща на живо. Уж минаваш покрай мястото където той има среща с "момичето от сайта" и го питаш "Кого чака?" Ако те излъже му обясни , че това си ти и знаеш какво представлява и си отиваш без да му даваш обяснения. Гарантирам ти , че после ще те търси като луд.

Мхм,мхм. O:)

Mitizaro
09-09-2007, 10:53

План Убиец.
После разказвай. Умирам си да му видя кухата физиономия :smt007

naMy4Ho_KoTe
09-09-2007, 10:58
Изкарай на принтер скрийншотове на неговите профили и му ги наври в лицето да видим дали пак ще отрича ;)

Iv4eTy
09-09-2007, 11:22
Според мен сама трябва да си направиш изводите... просто според мен той не държи на теб. Поговори с него, изяснете се... питай защо те е излъгал и така. Според мен щом те лъже няма смисъл да продължаваш връзката ви.

sexy_for_you
09-09-2007, 11:33
Ами питаи го отново но с по сериозен тои .. ако пак те излъже .. кажи му че знаеш за регистрациите и коментарите му ... Кажи му че искаш да знаеш защо го е направил защо е лъгал .. и дали това за него е просто убиване на време или нещо по сериозно ... Ако продължава да отрича по добре не се занимаваи с него .. Никои не заслужава да го лъжат в очите :wink:

+1

roskbbb
09-09-2007, 12:11
otvori saitovete pred nego i go popitai zashto,taka pone nqma da moje da otricha ili pak da te izlyje pokaji mu kakvi komentari e pisal i da ti obqsni sichko f ochite . zaslujavash obqsnenie vse pak ...Syglasna sym i s dr-te koito kazaha da go zarejesh toi si go zaslujava..

Mitizaro
09-09-2007, 12:47
Ок ето го свръх прецакващия план убиец. Сглобих го от вашите идей:

Правиш си нов акаунт. Намираш снимка... Запознавате се. Уговаряте се.
През това време правиш снимки на неговите коментари И на чата на запознанството ви.
Отиваш на срещата и го питаш какво прави. Той ще те излъже и ти тогава наживо пред всички хора ще му завреш снимките във шибания, развратен, изневеряващ задник :lol:

После вадиш гсм-а и му снимаш тъпата физиономия. Зашиваш му един. Пак го снимаш.
Всичко ще го разкажеш подробно и ще качиш снимките.
Това е!
Успех.

Presley
09-09-2007, 12:51

План Убиец.
Много добра идея !! :-D Направи го и после да ни раэкажеш! :-D

stealthyGirl
09-09-2007, 12:52

През това време правиш снимки на неговите коментари И на чата на запознанството ви.
Отиваш на срещата и го питаш какво прави. Той ще те излъже и ти тогава наживо пред всички хора ще му завреш снимките във шибания, развратен, изневеряващ задник :lol:

После вадиш гсм-а и му снимаш тъпата физиономия. Зашиваш му един. Пак го снимаш.
Това е!
Успех. :-({|= :smt005 =D>
Точно така! Ама моля те да не забравиш да го снимаш :lol:

GregoryHouse
09-09-2007, 13:02
Ееех явно аз трябва да ти го кажа...на тези години кфо очакваше да ти е верен до гроб ?Рядко се срещат такива индивиди НАЙ-малко в саит за запознанства...щом те е излъгал това е признак че крие нещо...идеята да се регнеш и да го разпитваш е доста хитра понеже явно се изживява като плейбои ще се върже а после като му кажеш истината ще каже нещо от сорта "Абе това е просто развлечение кфо се връзваш и ти толкова". Жалко за 7-те месеца...

Mitizaro
09-09-2007, 13:12
Ееех явно аз трябва да ти го кажа...на тези години кфо очакваше да ти е верен до гроб ?Рядко се срещат такива индивиди НАЙ-малко в саит за запознанства...щом те е излъгал това е признак че крие нещо...идеята да се регнеш и да го разпитваш е доста хитра понеже явно се изживява като плейбои ще се върже а после като му кажеш истината ще каже нещо от сорта "Абе това е просто развлечение кфо се връзваш и ти толкова". Жалко за 7-те месеца...

Жалко че аз трябва да ти го кажа... 7 месеца не е просто увлечение. Всичко зависи от връзката им. И за нея явно не е било. Че той е нещастник - ясно.
Айде направи планът по моя пост и всичко ще се нареди ;).

w0sh
09-09-2007, 13:14
И мене ме притесняват. Грозните хора изглеждат красиви... тфа е световна конспирация на грозните хора ... да пречат на нас красивите....

Th3MaN
09-09-2007, 14:08
Aбе не обръщай внимание. В тези сайтове хората пишат каквото им падне. Информацията която се дава там в 90% от случайте е пълна измислица.

pIsaNkaTa_sTz
09-09-2007, 20:19

Това е!
Успех.

точно :smt023

kofti_nick
09-09-2007, 21:58
Днес какъв дявол ме накара да поразгледам снимките в някои сайтове, просто ей така нямаше какво да правя.И съвсем случайно попаднах на снимките на гаджето ми-Стефан. Останах наистина изненадана, защото ми беше казвал, че това са"глупости". Някакво любопитсво от вътре ме разигра и потърсих и в другите сайтове. И какво виждам- над 10-тина снимки и то всичките негови. И във всеки един сайт той търси - Секс. Пак от любопитсво разгледах и приятелите му, упомрачителните му коментари, които беше оставял на някои от девойките събудиха ревността ми. :smt011
Но коментарите на едно момиче от сорта на " кога пак ще се видим.. мило много ми липсваш...ще те чакам утре..." ме довършиха напълно :smt010 Някакви лоши мисли минават през главата ми и не спирам да мисля за това. За всичките му тези акоунти в сайтовете му за запознанства, за написаните там искания, за коментарите му...заболява ме, че освен на мен казва тези думи и на други макар и на чат :smt011
С него се запознахме точно от такъв сайт и вече ходим 7 месеца и наистина много си го обичам,но това,което видях днес ме притесни.Никога не ми е споделял, че още се занимава с сайтовете за запознанства( след мен). Какви ли не мисли днес ми минаха през главата... :smt011 Кажете какво да направя, дайте ми съвет. Питала съм го дали има регистрации но той каза" НЕ, не ми трябват вече"излъга ме.. :smt010

Голяма работа! Ся че е чукал някоя друга ... Ся на проблем ли ще го правиш ? :smt010

09-10-2007, 07:45

зарежи го тоя боклук и си намери някое друго момченце ;))))

MoHuTo
09-10-2007, 07:54

А така!Това е най-лесния начин да го провериш..така поне ще разбереш изневерява ли ти или не.Опитай при мен един път проработи...само дето разбрах истината, а тя никак не ми хареса тогава, но поне я разбрах навреме :wink:

bqsna_teenagerka
09-10-2007, 09:14
Ами питаи го отново но с по сериозен тои .. ако пак те излъже .. кажи му че знаеш за регистрациите и коментарите му ... Кажи му че искаш да знаеш защо го е направил защо е лъгал .. и дали това за него е просто убиване на време или нещо по сериозно ... Ако продължава да отрича по добре не се занимаваи с него .. Никои не заслужава да го лъжат в очите =D> =D> =D> =D>

bqsna_teenagerka
09-10-2007, 09:15

А така!Това е най-лесния начин да го провериш..така поне ще разбереш изневерява ли ти или не.Опитай при мен един път проработи...само дето разбрах истината, а тя никак не ми хареса тогава, но поне я разбрах навреме :wink:

PollyPoi
09-10-2007, 11:03
ебати съвета :shock: :shock:

flowerlina
09-10-2007, 11:34

План Убиец.
Много добра идея !! :-D Направи го и после да ни раэкажеш! :-D
+1

kasiopea
09-10-2007, 12:30
:-({|=

lady_forever
09-13-2007, 09:22

Подкрепям мнението и идеята.Опитай с тва ,може и да ти се изяснят нещата.Успех!!

BaD_GiRl_mL2
09-13-2007, 09:26
За регистациите няма лошо.Но да те лъже и да пише такива неща..Или наистина ей така се регистрирай от името на някоя друга или пък си направи свой рег и пиши същото което и той да видим как ще се почувства.Ако те пита нещо го питай как като няма регистрации е разбрал..Може и да се получи O:)

inSane_baby
09-13-2007, 09:34
Еми кажи му,че си видяла профилите му в саитовете.Не ми се вярва да отрече.Поговори с него и му кажи ,че коментарите ,които е дал на някои от момичетата те карат да ревнуваш.Няма нищо лошо да ревнуваш приятеля си.Просто поговорете..

но има нещо лошо гаджето ти да се запознава с мацки по саитовете да ги нарича мило и да иска да се видят