PDA

View Full Version : Майка ми иска да съм като нея

kikkkii
09-09-2007, 18:24
zdraveite, imam problem s maika mi ...tq si misli che trqbva da sum kato neq da stavam v 6 chasa i ot sutrinta da pochvam da chistq kato luda kushtata sichko da e izrqdno, che trqbva da sum otlichnichka kato neq v d-lo bez nito edna 5-ca i da znam perfectno pravopisa i govora... i samo mi opqva kak nishto ne pravq v taq kushta i kak sled 3 godini zavurshvam i kvo shtqla sum da pravq! na vsichkoto otgore ot mesec hodq s priqtelq mi koito e neveroqten pomaga mi v absoliutno sichko, i prez tva vreme bqhme na more izvun bg a na men mi beshe adski typo i muchno za nego, i maika mi mi vika sa za kvo trqq da si provalqsh moreto zaradi toq piklio.. i mi stana super muchno - za kvo goobijda kato dori neznae kakvo pravi za men ;( iskam malko poveche svoboda i da namerq tochnite dumi koito da i kaja sledvashtiq put kogato mi gi kaje teq neshta za da prestane! imam chuvstvoto che na neq kato i e gadno i na men trqbva da mi e nz tochno kakvo e ;(

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

Slave4You
09-11-2007, 14:59
Еми според мен твърде мн и се връзваш на простотиите и тя го вижда това и продължава. Прави каквото ти си знаеш и тя ако види че няма да я слушаш ще се спре :-D

CaSsIe
09-12-2007, 20:11
ами обясни и че живота си е твой и че не искаш да си като нея и внимаваи да не прозвучи прекалено грубо!!а относно момчето и кажи как се държи с теб и че е много свестен и т.н. ако не те разбере и продължи да се държи по същия начин вече си прави каквото искаш а тя рано или късно ще трябва да те приеме такава каквато си!!

theEXPLOITED
09-12-2007, 20:20
споко няма да станеш като нея, както виждам правописът ти не е перфектен.........така 4е още имаш шанс да си разли4на..........и ей как искаш майка ти да знае какво прави той за теб като не си й казала-да не би да е гадателка................сама си създаваш проблемите и после вместо да ги решаваш хлен4иш по форумите...............

gabrielka@a
09-13-2007, 07:29
Обясни и,че всеки е различен!Не може да си точно като нея и не искаш предполагам!Ако не се отказва-ти се откажи и не и се връзваи!

ThunderGoddess
09-13-2007, 08:18
Съжалявам да го кажа, но с такива майки само с грубост може да се оправиш. Имах същия проблем, скарахме се няколко пъти жестоко, правеше се, че много ми се сърди и не ми говори, а сега ми говори и ме остави да си живея живота, както искам и престана да ме кара да върша шибаната домакинска работа :)