Влез

View Full Version : А сега накъде?

09-09-2007, 19:49
Според вас би ли било правилно когато си бил с даден човек, обаче с разделите заради пречки във връзката (конкретно в моята беше майка й - не й даваше да излиза бла бла..караха се постоянно и т.н. и по добрия вариянт беше да се разделим). Обичахме се много и продължаваме да поддържаме връзка и тея чувства между нас никога няма да затихнат. Та разбрахме се всеки да продължи напред..а след време ако може да се получи да бъдем пак заедно (тя най вероятно няма да има други пряители заради майка й, защото я ограничава супер мн на тема излизане и не става..). Минаха 10 дена от тогава и реших че наистина трябва да се продължи напред..Според вас би ли било правилно всичко тези чувства да се насочат към друго момиче, в което преди сте бил/а влюбен/а, но не сте били заедно, а сега можете да бъдете..?

tuzaro
09-09-2007, 19:51
според мене да :wink:

FiRe_LaDy
09-09-2007, 19:54
ти не можеш да ги " насочиш " .... ти или имаш чувства към някого или нямаш!а защо да не е правилно ?

morenita
09-09-2007, 19:55
Ami ako samo smqtash da izpolzvash tova drugoto momiche kato hapche sreshtu lubovna muka po-dobre ne se zahvashtai. No ako si tvyrdo reshil da zabravish predishnata i da zapochnesh otnachalo opitai s nqkoq druga, dano da se poluchi :) Uspeh

roskbbb
09-09-2007, 19:55
nqma losho :P vseki chovek trqbva da gleda napred :D

09-09-2007, 19:57
Става въпрос за това, че имам силни чувства и към нея, и към предишната, но явно е невъзможно на този етап да бъда с нея и тези чувства да ги разкрия пред нея?

H8_mE
09-09-2007, 20:04
Обичахме се много и продължаваме да поддържаме връзка и тея чувства между нас никога няма да затихнат. Та разбрахме се всеки да продължи напред..а след време ако може да се получи да бъдем пак заедно (тя най вероятно няма да има други пряители заради майка й, защото я ограничава супер мн на тема излизане и не става..). Минаха 10 дена от тогава и реших че наистина трябва да се продължи напред..Според вас би ли било правилно всичко тези чувства да се насочат към друго момиче, в което преди сте бил/а влюбен/а, но не сте били заедно, а сега можете да бъдете..?
Pravilno e razbira se da produlji6 napred!Ama ti kazva6 "4uvstvata mejdu nas nikoga nqma da zatihnat" i sled tova "Минаха 10 дни,дай да хвана друга" Е тфа пък кфо е?Ок ако наистина обичаш това момиче мисля ,че ще направиш всичко възможно за да сте заедно!Ти я обичаш и си спокоен,че тя няма да има други,защото майка й не й дава,а ти ще имаш защо не?Уж я обичаш,а 10 дни по-късно вече насочваш "никога незатихващите си чувства" към друга!Ок продължи ,хвани си друга,ама поне не се изказвай,че никога няма да ти затихнат чувствата като на десетия ден вече ги отхвърляш и насочваш към друга!Нз това нещо не ми харесва и ми е малко объркано!Не може да няма начин да си с нея повярвай,когато го искаш намираш начини,когато не искаш си намираш оправдание!Твоето оправдание в случая е майка й!Нз....Горкото момиче сигурно й е много тежко.... :? :?

Presley
09-09-2007, 20:07
АКо имаш чувства към друго момиче,още по-добре.Тъкмо по-лесно ще преживееш роэдялата ви.Да,правилно е.

09-09-2007, 20:14
Обичахме се много и продължаваме да поддържаме връзка и тея чувства между нас никога няма да затихнат. Та разбрахме се всеки да продължи напред..а след време ако може да се получи да бъдем пак заедно (тя най вероятно няма да има други пряители заради майка й, защото я ограничава супер мн на тема излизане и не става..). Минаха 10 дена от тогава и реших че наистина трябва да се продължи напред..Според вас би ли било правилно всичко тези чувства да се насочат към друго момиче, в което преди сте бил/а влюбен/а, но не сте били заедно, а сега можете да бъдете..?
Pravilno e razbira se da produlji6 napred!Ama ti kazva6 "4uvstvata mejdu nas nikoga nqma da zatihnat" i sled tova "Минаха 10 дни,дай да хвана друга" Е тфа пък кфо е?Ок ако наистина обичаш това момиче мисля ,че ще направиш всичко възможно за да сте заедно!Ти я обичаш и си спокоен,че тя няма да има други,защото майка й не й дава,а ти ще имаш защо не?Уж я обичаш,а 10 дни по-късно вече насочваш "никога незатихващите си чувства" към друга!Ок продължи ,хвани си друга,ама поне не се изказвай,че никога няма да ти затихнат чувствата като на десетия ден вече ги отхвърляш и насочваш към друга!Нз това нещо не ми харесва и ми е малко объркано!Не може да няма начин да си с нея повярвай,когато го искаш намираш начини,когато не искаш си намираш оправдание!Твоето оправдание в случая е майка й!Нз....Горкото момиче сигурно й е много тежко.... :? :?

Виж приятелко ;) Опитах невъзможното за да сме заедно. Запознах се с техните за да ме видят с какво момче излиза, правих хиляди компромиси от моя страна за нейното държание и още куп много неща за да не ме остави. Плаках пред нея казах й толкова мили неща, но тя предпочете да ме остави за да търся другаде щастието. Обичам я и винаги ще я обичам. Като я видя някъде ако е излязла или влезе в skype ми трепва отвътре и целия се разтрепервам.. А оня ден си говорих с нея и тя ми каза, че по добре да търся другаде щастието засега. Не й е тежко, защото останахме в добри отношения, а тя точно това искаше защото нито аз нито тя искахме да се губим като приятели. Много близки сме с нея, знаем всичко 1 за друг, но явно е не можем да сме заедно в този етап от време. Просто искам да бъда щастлив..

09-09-2007, 20:15
Не моето оправдание е майка й, а нейното е майка й. Тя каза, че вече не са й същите чувствата..затова предпочетох да продължа напред..да не страдам..

H8_mE
09-09-2007, 20:19
Не моето оправдание е майка й, а нейното е майка й. Тя каза, че вече не са й същите чувствата..затова предпочетох да продължа напред..да не страдам..
Am kaji taka!Zna4i i dvamata se obi4ate i tq iska ti da si 6tastliv i ti e ostavila!Mn e lo6o 4uvstvoto,kogato vijda6 kak 4oveka,koito obi4a6 nai-mnogo strada zaradi teb!Sega razbrah! :wink:

09-09-2007, 22:20
Am kaji taka!Zna4i i dvamata se obi4ate i tq iska ti da si 6tastliv i ti e ostavila!Mn e lo6o 4uvstvoto,kogato vijda6 kak 4oveka,koito obi4a6 nai-mnogo strada zaradi teb!Sega razbrah! :wink:

Наистина е най гадното чувство това..да се разделиш с човека с който обичаш въпреки твоето желание да останеш с него..

DivoTo_KoTe
09-09-2007, 22:40
според мен,ако се обичате истински няма да се разделяте заради майка и.Ще намерите пак начин да се виждате макар и скришно.Ако найстина я обичаш не я изпускай да си иде просто така.Поговорете и се изяснете

GregoryHouse
09-10-2007, 05:42
Ако имаш чувства към друго момиче значи не си бил искрен с нея и това автоматично премахва "много се обичахме"...интересно... И според мен е правилно да се се насочиш ти към друго момиче а не чувствата ти щот аз до ся не съм успявал да ги насочвам(ама пък знам ли ти мой да си напред с матеряла)